Restaurante in Marmaris. Unde si ce poti sa mananci daca iesi din hotel

Daca esti tentat ca in aceasta vara să descoperi cat mai multe dintre frumusetile orasului-statiune Marmaris si pui la cale o vacanta aici, cu siguranta vei fi interesat si care sunt unele dintre cele mai apreciate restaurante din zona, caci, sa fim seriosi, bucataria turceasca are extrem de multe de oferit, iar zona Marmaris este cunoscuta ca fiind foarte cosmopolita si bine dezvoltata inclusiv la capitolul locuri de luat masa. 

Indiferent daca te vei caza in regim all inclusive sau in mod special daca vei alege un hotel doar cu mic dejun inclus, ceva ne spune ca o lista a celor mai laudate restaurante din zona iti va fi de folos la fata locului. 

Totodata, pentru ca ne place sa ne ocupam de planificarea concediilor de la un capat la altul, ti-am pregatit la noi pe site si mai multe oferte vacante Marmaris, cu o serie de hoteluri bine si foarte bine cotate, din care sa-l poti selecta simplu si rapid pe cel potrivit nevoilor tale!

Bono Good Times, in zona Yacht Marina 

Localizat in zona portului de iahturi si la circa 1 kilometru de centrul orasului Marmaris, acest restaurant are o servire usor mai pretentioasa comparativ cu a localurilor de cartier si un meniu cu preparate din bucataria internationala. 

Poate fi la indemana ta daca alegi sa faci o plimbare la ceas de seara prin zona de port si daca esti destul de indecis cu privire la ce urmeaza sa mananci. 

Gasesti aici burgeri de toate felurile (de pui, cu branza albastra, cu friptura de vita, burger mexican, burger quesadilla), fripturi, fructe de mare, peste (sea bass, somon, creveti jumbo, calamari pregatiti in stil asian grill, etc), dar si pizza, paste, fajitas, salade, noodles, alaturi de deserturi si meniu special pentru copii.

Sub aceeasi conducere, mai este deschis un astfel de restaurant si in zona Uzunyalı Beach Marmaris. 

Summer Rain Restaurant, in centrul Marmarisului 

Localizat la circa 400 metri departare de plaja publica din Marmaris, Summer Rain a primit o nota de 4,7 din 5 pe Google si isi rasfata clientii cu preparate de toate felurile. 

Gasesti aperitive turcesti, deserturi turcesti descrise ca fiind foarte bune, fructe de mare (unii clienti au fost incantati ca au primit creveti uriasi), paste, pizza, fripturi cu sos. Bucataria de aici este preponderent europeana, iar portiile sunt descrise ca fiind generoase. 

Mai mult, preturile ar fi ceva mai rezonabile comparativ cu zona de marina din Marmaris. 

O’yes Restaurant, in zona portului din Marmaris

Unii dintre romanii care au vizitat acest restaurant spun ca gazdele sunt extrem de primitoare. Sunt clienti care relateaza ca desi au venit aproape de ora inchiderii, au fost primiti cu foarte multa ospitalitate. Pestele, carnea, midiile, salatele, se numara printre preparatele descrise ca fiind proaspete si bine preparate, iar calamarii si amestecul de fructe de mare cu sos au primit, la randul lor, toate laudele. 

Gasesti O’yes Restaurant in imediata apropiere a Castelului si a Muzeului de Arheologie din Marmaris. 

Sweet Corner Restaurant, in zona Siteler Marmaris 

Acest restaurant a primit pe Google o nota de 4,4, iar cei care l-au vizitat in ultima perioada spun ca i-au calcat pragul chiar si de mai multe ori intr-un singur concediu si asta pentru ca mancarea a fost foarte gustoasa. 

In meniu gasesti preparate internationale, dintr-o multime de bucatarii faimoase, iar printre cele mai laudate feluri se numara mielul la cuptor, crevetii, pestele la gratar, fripturile la gratar, dar si fish and chips. 

Il gasesti in imediata apropiere a hotelului Hani Boutique de 3 stele. 

Lighthouse Restaurant, in zona Icmeler

Acest restaurant din Icmeler are in meniu preparate din bucataria traditionala turceasca, insa nu lipsesc nici preparatele din bucataria indiana, motiv pentru care poate reprezenta o alegere buna in cazul in care esti cazat in aceasta zona si simti ca e momentul pentru putin mai multa varietate la masa. 

In cazul bucatariei turcesti, aici poti manca coban kavurma de miel, kebab, platou cu antreuri turcesti, kofte, musaca si altele. Nu lipsesc nici preparatele din bucataria englezeasca, burgerii si mai ales fripturile, descrise de catre cei care au luat masa aici ca fiind delicioase. 

In ceea ce priveste preparatele de origine indiana, ai de ales intre khorma de vita, pakora cu pui, tikka masala de pui, curry si multe altele. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Rickys Chippy, in zona Armutalan Marmaris 

Cum pornești din zona de centru a orasului Marmaris catre cartierul Armutalan (la o distanta de circa 1,8 kilometri de Public Beach Marmaris si in apropierea hotelului Club Dorado, exista un mic restaurant de cartier, cu preparate in general specific englezesti, care te-ar putea surpinde. 

Restaurantul este deschis inca din 2004 si are o multime de preparate de tip fish and chips, curry de pui cu orez sau cartofi prajiti, ficat de miel cu ceapa, cheeseburgeri, placinte home made, mic dejun englezesc, carnati, dar si doner si diferite deserturi, iar preturile sunt descrise ca fiind rezonabile. 

Restaurantul a strans o nota de 4,8 din 5 pe Google, iar majoritatea celor care i-au calcat pragul spun ca preparatele au fost bune, iar personalul amabil. 

Tarkan Usta Kervan Ocakbaşi, tot in zona Armutalan 

In acest caz, vorbim despre un restaurant cu specific traditional turcesc, ceea ce e posibil sa cauti atata vreme cat te vei afla pe aceste meleaguri si simti ca trebuie sa explorezi putin latura gastronomica a locului. Locul a primit o nota de 4,3 din 5 pe Google, portiile sunt descrise ca fiind mari, iar preturile bune. 

Gasesti in meniu peste 10 feluri de aperitive traditionale grecesti, considerate o adevarata incantare si un mod extrem de potrivit de a incepe masa (vinete frecate cu usturoi, vinete cu iaurt, humus si o multime de salate), dar si foarte multe variante de kebab (adana kebab, kebab cu nuca, kebab cu ficat, kebab din coaste, shish de pui si altele). 

Tot aici poti manca si diferite tipuri de pide (pizza turceasca), iar pentru cei mici exista un meniu pentru copii (cu nuggets de pui, cartofi prajiti, fish fingers si altele). 

Pineapple Restaurant, in zona Netsel Marina

Intr-o zona intens dezvoltata turistic, acest restaurant cu sute de recenzii pe Google poate fi o alegere potrivita daca vrei sa iei masa intr-un loc cu vedere la iahturile ancorate la mal in portul de agrement. 

Locul este numai bun daca te-ai pregatit pentru un cheat meal sau pentru un rasfat culinar de vacanta. Ai de ales intre pizza de diferite feluri, supe (supa de ceapa, supa de linte cu morcovi, supa de fructe de mare), salate, aperitive calde (fructe de mare, caracatita la gratar, pui prajit in susan, etc), paste, o varietate de fructe de mare si cateva soiuri de peste, iar in lista de cocktail-uri nu ai cum sa nu gasesti ceva pe placul tau. 

Waterfall Restaurant, in zona Icmeler

Revenind la Icmeler, daca se intampla sa fii cazat aici sau chiar si doar sa-l vizitezi pentru o zi, ai putea sa-ti indrepti atentia si catre aceasta varianta de restaurant, potrivita pentru tine daca vrei sa iei masa intr-un cadru ceva mai apropiat de natura. 

Meniul abunda in feluri de mancare cu peste si fructe de mare (calamari, seabass, sardine, somon, chiar si lobster), insa exista si destul de multe variante in ceea ce priveste preparatele traditionale turcesti (inclusiv cele la cuptor), fripturi, pizza si multe altele. 

Mai mult, in timp ce mananci te poti bucura si de privelistea si sunetul unei mici cascade. 

Pukka Restaurant, aproape de malul marii, in Marmaris

Acest restaurant este localizat intr-o zona cu multe locuri in care se poate lua masa, la cativa pasi de malul marii si in imediata vecinatate a centrului comercial Blue Port. 

Pukka a strans deja mii de recenzii pe Google, iar nota primita pana in prezent este de 4,4 din 5. Plating-ul de aici este usor mai pretentios, iar locul poate fi o alegere buna si pentru micul dejun, dar si pentru o masa la ceas de seara, pentru ca are un meniu de bauturi destul de bogat. 

In loc de concluzie,

In Marmaris exista zeci, poate chiar sute de locuri in care se mananca bine, iar selectia de mai sus poate fi oricand completata cu restaurante la care ai avut o experienta pozitiva si pe care le-ai putea recomanda cu drag si altora. Daca ajungi aici si simti ca mai exista si alte locuri care-si merita laudele, asteptam cu mult interes detalii despre descoperirile tale. 

Desigur, iti reamintim sa arunci o privire la noi pe site pentru a putea consulta unele dintre cele mai bune oferte vacante Marmaris!

Travel Planner Conecteaza-te cu noi pentru o experiență completă!

Simplifici procesul de rezervare și ții legatura cu noi pentru oferte exclusive și informații de călătorie

sau
Login cu Facebook Login cu Google
Continuand, inseamna ca esti de acord cu Termenii de utilizare a site-ului si Politica de confidențialitate TravelPlanner.ro

Esti pe maini bune. Vezi ofertele si rezerva in siguranta la conditii super avantajoase.

Ai vazut ofertele noastre in Turcia?