TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

Impresii si pareri Hotel Ambassador Nisipurile de Aur Bulgaria. Turisti care au acolo.


7.1
3 impresii
3 impresii
Impresiile Travel Planner (3)
Amplasare
7.6
Camere
5.6
Mancare
7.6
Personal
7.6
Atmosfera
7.3
Facilitati
7
Calitate / pret
7
Impresii pe Hotel Ambassador

3 impresii reale, verificate 100% - Hotel Ambassador

Impresii pe Hotel Ambassador

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
8.5
Prima vacanță în Bulgaria
Prima impresie a fost bună la intrare aveam parcarea hotelului care are destule locuri la receptie a fost ok puteau să ne explice mai bine programul dar am avut in cameră un pliant , camera spatioasa dar saltelele lasă de dorit tv in cameră vechi dar nu mergi la mare să te uiți la tv amplasarea față de plajă a fost perfectă foarte aproape din a doua noapte am inceput sa ne dăm seama că hotelul e infestat cu șoareci sau sobolani la etajul 3 unde aveam noi camera unde asteptai liftul era un miros puternic de excremente de soareci iar noaptea se auzeau cum mișună prin tavan a fost destul de urât. Despre mâncare e aceeași zi de zi cu mici schimbări dar dacă nu ești pretențios ai de unde alege . In princiupiu pentru noi a fost ok
Recomand Travelplanner: O voi recomanda cu incredere tuturor va multumesc pentru tot a-ți fost de nota 10 promit ca in urmatorul concediu am sa apelez tot la dumneavoastră

Arata mai mult

7.7
Hotel dezastru
8.5
vacanta reusita cu exceptia conditiilor de cazare
Toata noaptea misunau soareci/sobolani deasupra tavanului (fals) ceea ce a fost groaznic efectiv groaznic. Se auzea ca si cum misunau chiar langa tine, nu puteai inchide un ochi.
Recomand Travelplanner: Agentia serioasa.

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Intrebari frecvente despre Hotel Ambassador

Care este impresia generala despre hotelul Hotel Ambassador?
Turistii Travel Planner a recomanda hotelul Hotel Ambassador in proportie de 0% si au acordat nota 7.1. Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a 3 impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.
Ce apreciaza cel mai mult turistii la hotelul Hotel Ambassador?
Categoria Amplasare (nota 7.6) si Mancare (nota 7.6) sunt cele mai apreciate la hotelul Hotel Ambassador. Totodata, turistii mai apreciaza si restul categoriilor: Personal (nota 7.6), Atmosfera (nota 7.3), Facilitati (nota 7), Calitate / pret (nota 7), Camere (nota 5.6). Vezi ce spun turistii Travel Planner despre vacantele lor aici.
Alege perioada si calculeaza pret