TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

impresii si pareri Hotel Yavor Palace Sunny Beach Bulgaria. Turisti care au fost acolo.


4.4
50%
2 impresii
2 impresii
Impresiile Travel Planner (2)
Amplasare
5.5
Camere
4
Mancare
3.5
Personal
3.5
Atmosfera
4.5
Facilitati
4.5
Calitate / pret
5.5
Impresii pe Hotel Yavor Palace

2 impresii reale, verificate 100% - Hotel Yavor Palace Sunny Beach, Bulgaria

Impresii pe Hotel Yavor Palace

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Sunny Beach Bulgaria
1.6

O experiență de evitat!!!!

Fugiți de acest hotel!!!! Nu este nici pe departe 4*(probabil 2* cu indulgenta)!!!! Mâncare oribila!!! Nu aveai ce și din ce să alegi!!!! Mâncare gătită la greu, fără peste, grătar, pizza!!! Oho!!! Astea erau probabil doar în imaginația noastră!! Exemple sunt multe, însă clar este că la capitolul "mâncare" sunt praf!!! Curățenie!!!?? De vis !!!! Praf peste tot, lenjerii mizerabile, prosoape la fel!!! Personalul?? Obosiți toți, nici un zâmbet pe chipul lor, scârboși și scârbiți probabil de romani!!! Wifee nu exista! A, ba da!!! Doar cu plata!! Experiență neplăcută?!!! Mincinoși.. 4*niciodata!!!!! De evitat maxim!!!!!

Arata mai mult

8.5

a fost ok !!

Hotelul este amplasat aproape de plaja, curatenia e ireprosabila in camere....una dintre probleme ar fi ,pentru cei care merg cu masina , ca nu are parcare ,dar se rezolva la hotelul de vis-a-vis.....si mancarea e buna dar ar fi trebuit o varietate mai mare a felurilor....in rest raportul calitate pret este unul bun....
Recomand Travelplanner: o agentie serioasa...!!

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Hotel Yavor Palace Sunny Beach, Bulgaria

Intrebari frecvente despre Hotel Yavor Palace Sunny Beach, Bulgaria

Care este impresia generala despre hotelul Hotel Yavor Palace?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul Hotel Yavor Palace in proportie de 50% si au acordat nota 4.4. Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

Ce apreciaza cel mai mult turistii la hotelul Hotel Yavor Palace?

Categoria Calitate / pret (nota 5.5) si Amplasare (nota 5.5) sunt cele mai apreciate la hotelul Hotel Yavor Palace. Totodata, turistii mai apreciaza si restul categoriilor: Atmosfera (nota 4.5), Facilitati (nota 4.5), Camere (nota 4), Mancare (nota 3.5), Personal (nota 3.5). Vezi ce spun turistii Travel Planner despre vacantele lor aici.