Vacanta in Bansko pentru sezonul 2020 – 2021. Ski pass Bansko si partii deschise

Postat de

Visezi la o vacanta in Bansko? Sezonul de schi a inceput deja iar hotelierii te asteapta cu bratele deschise, in conditii de siguranta. Daca planuiesti sa pleci in vacanta in Bansko in perioada urmatoare, iata tot ce trebuie sa stii.

Peste 60 de hoteluri au pregatit oferte cu reduceri de pana la 25%, cu mic dejun sau demipensiune, in conditii foarte bune. Vezi aici lista completa.

Exista deja un strat de zapada consistent, de 95 de centimetri, iar temperaturile sunt in scadere. Se asteapta si -9 grade ziua si perioade ninsoare slaba combinate cu soare. Conditiile de ski sunt excelente.

Partiile sunt deschise de luni pana duminica. Prima urcare cu gondola este la 08:30, in Bansko, iar ultima coborare din Banderishka Polyana este la ora 17:00.

Programul pentru telechi incepe la 08:45 si se incheie la 16:15.

In Bansko exista peste 65 de kilometri de partii, cu trasee pentru toate nivelurile de pregatire, pe care le poti combina.

Daca vrei sa-ti planifici urcarile si coborarile, intereseaza-te in avans care sunt partiile deschise si care sunt gondolele si telechiurile ce iti permit sa ajungi acolo.

Vacanta in Bansko. Acestea sunt instalatiile de transport pe cablu din Bansko, insa nu toate sunt mereu functionale:

Iata care sunt preturile pentru ski pass Bansko in sezonul 2020 – 2021:

In plus, exista si pachete pentru familii:

Daca mergi in vacanta in Bansko, nu uita ca trebuie sa respecti regulile stabilite de autoritati pentru prevenirea infectiei cu Covid-19.

In gondola, telescaun si teleschi

Turistii trebuie sa-si acopere gura si nasul in gondola, precum si in spatiile inchise, folosind o masca de protectie, o esarfa sau orice alt tip de protectie faciala. Aceeasi masura sa aplica si in fata casieriilor, unde sunt cumparate ski pass-urile. Numarul de persoane din gongola si telescaun poate fi redus, pentru a se respecta legislatia in vigoare. Gondolele sunt dezinfectate cel putin de trei ori pe zi.

In restaurantele din zonele de schi si in vestiare

Este obligatorie acoperirea gurii si a nasului folosind o masca de protectie, o esarfa sau orice alt tip de protectie faciala. De asemenea, dezinfectarea mainilor este obligatorie.

Pentru scolile de schi

Grupurile de elevi pot fi formate din maximum 10 persoane. Persoanele care prezinta simptome vizibile de boala nu pot participa la clase. Purtarea mastilor de protectie este obligatorie. Distanta dintre elevi in timpul claselor trebuie sa fie de minimum 1.5 metri.

Mastile de protectie sunt obligatorii in:

– transportul public, autobuze, taxuri;
– farmacii, policlinici, clinici, spitale, case sociale, aziluri;
– magazine alimentare si magazine de imbracaminte;
– banci, oficii postale si toate institutiile publice;
– centrele de informare a turistilor;
– restaurante, inainte si dupa consumul alimentelor;
– toate spatiile publice inchise.

Gasesti informatii actualizate despre Bansko aici.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Selectati optiunea antispam

>
Rezerva mai usor
Autentifica-te in aplicatia Travel Planner pentru a rezerva mai repede si pentru a primi pentru cele mai bune oferte.
Login cu Facebook Login cu Google
sau
Continuand, inseamna ca este de acord cu Termenii si Conditiile