Aquapark Neptun Sozopol. Ce sa ai in vedere daca te pregatesti pentru o zi de distractie aici

Parcul acvatic Aquapark Neptun se numara printre principalele atractii din zona orasului Sozopol aflate in sudul litoralului bulgaresc, alaturi de Castelul de basm Ravadinovo si de partea veche si fascinanta a Sozopolului. Asadar, acest parc de distractii cu apa va fi la indemana ta daca alegi sa-ti faci vacanta intr-una dintre statiunile acestei zone, precum Pomorie, orasul Burgas, Sozopol, Primorsko sau Kiten. 

Gasesti in cele ce urmeaza o serie de detalii despre vizita la Aquapark Neptun Sozopol, iar la noi pe site si unele dintre cele mai bune oferte cazare Sozopol, de unde vei putea alege cea mai potrivita varianta pentru tine. P.S:  Daca esti interesat de hoteluri cu aqua park de pe litoralul bulgaresc, poti sa arunci o privire pe o multime de optiuni, tot la noi pe site!

Cum ajungi la Aquapark Neptun Sozopol, parcare si preturi intrare

Aquapark Neptun se afla la 5,5 kilometri distanta de centrul orasului Sozopol, asadar la un drum de doar 10 minute, iar distanta intre Burgas si Aquapark Neptun este de 33 de kilometri. 

Daca pleci din Pomorie catre Aquapark Neptun vei avea de parcurs aproximativ 51 de kilometri, iar daca vii dinspre sud, de la Primorsko, ai de parcurs 22 de kilometri pana la parcul acvatic. 

Aquapark Neptun Sozopol este foarte aproape de Castelul Ravadinovo, intre cele doua atractii fiind o distanta de doar 650 de metri. Asadar, ia in calcul o vizita la amandoua in aceeasi zi, caci iti vor fi la indemana! 

Parcul acvatic pune la dispozitia vizitatorilor parcare gratuita, in limita locurilor disponibile si isi desfasoara programul in sezonul cald, in intervalul orar 10.00-18.30. 

Tarifele de acces in sezonul 2023 variaza in functie de perioada pe care o vei petrece in aquapark, dar si in functie de inaltimea celor care viziteaza parcul, dupa cum urmeaza: 

Bilete full day (intrare valabila intre orele 10.00-18.30)

  • vizitatori cu inaltimea peste 1,30 m – 52 BGN
  • copii cu inaltimea intre 0,90-1,30 m – 30 BGN
  • copii cu inaltimea sub 0,90 m –  intrare gratuita

Bilete half day (intrare valabila intre orele 14.30-18.30)

  • vizitatori cu inaltimea de peste 1,30m – 38 BGN 
  • copii cu inaltimea intre 0,90-1,30 – 25 BGN
  • copii cu inaltimea sub 0.90 m – intrare gratuita 

Principalele atractii de la Aquapark Neptun Sozopol 

Aquapark Neptun are 3 zone de distractie cu apa: Turnul A, Turnul B si Prater, fiecare dintre acestea avand mai multe atractii potrivite unor anumite categorii de varsta/inaltime. 

In Turnul A vei intalni toboganele de viteza si in general atractiile potrivite copiilor cu varsta de peste 10 ani si adultilor. Thunder Cruise, River Ride, Multi Lane (unde te poti intrece alaturi de inca alti 3 prieteni), Crazy Cruise Slide, Typhoon Tunnel 900, Typhoon tunnel 54 sau Float slide deschis – toate acestea sunt pentru tine daca ai minimum 1.30 m inaltime si peste 10 ani. Gasesti informatii detaliate despre fiecare dintre atractiile Turnului A aici, alaturi de o harta a acestora. 

Turnul B este de asemenea potrivit celor care cauta clipe pline de adrenalina, cu doua atractii principale: Crusader, unde limita de inaltime este de peste 1.30 m si minimum 10 ani, si Body Tornado, unde inaltimea minima este de 1.60 m. Poti citi mai multe detalii despre aceste doua atractii pe site-ul oficial al parcului. 

Prater este zona dedicata copiilor cu varste mai micute si are in jur de 8 atractii cu apa, printre care tobogane cu panta mai lenta, tobogane deschise si un tobogan inchis. Le gasesti pe toate aici.

Daca esti interesat si de harta Aquapark Neptun, o poti accesa pe site-ul oficial al parcului. 

Restaurante, baruri si alte servicii la Aquapark Neptun Sozopol

Pe domeniul parcului acvatic nu este permis accesul cu bauturi si mancare din exterior, insa la Aquapark Neptun vei gasi un food corner unde sunt disponibile mai multe tipuri de restaurante: un salad/sandwich bar, un corner cu pizza si preparate grill, o sectiune cu deserturi si fructe proaspete. 

Totodata, Aquapark Neptun dispune si de 4 baruri din care-ti poti lua de baut: Barul Tornado, Barul Party, Water Bar-ul si Kids Bar-ul, unde vei gasi diferite bauturi pe gustul celor mici. 

HINT: In fiecare zi este anuntata Happy Hour, ora in care poti beneficia de anumite oferte precum 2 cocktailuri la pret de unul. 

Alte servicii dispobile la Aquapark Neptun Sozopol mai sunt si: cabinetul medical (localizat in imediata apropiere a amfiteatrului), serviciul de fotografi, animatie pentru copii, posibilitatea organizarii unor petreceri/surprize pentru ziua de nastere, un magazin cu accesorii de baie/suveniruri, zona de seifuri.

Printre serviciile gratuite de care poti beneficia in timpul unei vizite la acest parc acvatic se numara folosirea sezlongurilor si a umbrelor (in limita locurilor disponibile), folosirea vestiarelor, a dusurilor, dar si parcarea. 

Concluzionand, Aquapark Neptun este o varianta potrivita de distractie daca ai ales sa-ti faci vacanta in sudul litoralului bulgaresc si vrei sa iei o pauza de la zilele de plaja. Poti alege acest parc acvatic mai ales daca te afli in vacanta alaturi de copii, dar si daca vrei sa ai parte de cateva clipe incarcate cu adrenalina. 

Nu uita sa intri pe travelplanner.ro pentru a verifica unele dintre cele mai bune oferte sejur Sozopol,  dar si oferte pentru toate celelalte statiuni cunoscute ale litoralului bulgaresc!

Alte articole despre Sozopol

Travel Planner Conecteaza-te cu noi pentru o experiență completă!

Simplifici procesul de rezervare și ții legatura cu noi pentru oferte exclusive și informații de călătorie

sau
Login cu Facebook Login cu Google
Continuand, inseamna ca esti de acord cu Termenii de utilizare a site-ului si Politica de confidențialitate TravelPlanner.ro

Esti pe maini bune. Vezi ofertele si rezerva in siguranta la conditii super avantajoase.

Ai vazut ofertele noastre in Bulgaria?