Atlantis Marmaris Waterpark. Toate informatiile utile pentru o zi de distractie la acest parc acvatic

Marmaris, statiunea cosmopolita din sud-vestul Turciei, isi asteapta an de an vizitatorii cu o multime de oportunitati la capitolul atractii si activitati turistice, iar pentru cei care vor sa ia pauza pret de cateva ore de la distractia centrata pe plaja, parcurile acvatice pot fi o alternativa inspirata. 

Atlantis Marmaris Waterpark este una dintre cele 3 variante pe care le vei avea la dispozitie in Marmaris si, desi nu are dimensiuni impresionante, este dotat cu o serie de atractii cu apa numai bune pentru clipe presarate cu adrenalina, dar si pentru relaxare. 

Daca esti interesat sa pui la cale o vacanta cat mai activa in Marmaris, la noi pe blog te asteapta si un articol dedicat excursiilor optionale pe care le poti face aici: Excursii optionale Marmaris. Care sunt cele mai interesante locuri de vazut in apropierea acestei statiuni turcesti

Bineinteles, ti-am pregatit si cateva zeci de oferte tentate pentru vacantele in Marmaris, cu hoteluri bune si foarte bune, din care sa poti selecta rapid ce ti se potriveste mai bine!

Localizare Atlantis Marmaris Waterpark si cum poti sa ajungi aici 

Atlantis Waterpark se afla la circa 2 kilometri departare de centrul statiunii Marmaris, in imediata vecinatate a hotelului Pasa Garden Beach si la aproximativ 3,5 kilometri de portul de croaziera din Marmaris. 

Parcul acvatic ofera clientilor sai un serviciu gratuit de transport, cu preluare de la hotel si retur, in baza unei rezervari facute la numerele de telefon +90 252 413 03 08 sau +90 530 568 54 85. 

Daca vrei sa vii aici pe cont propriu, trebuie sa stii ca waterpark-ul este situat in dreptul Long Beach Marmaris. Poti ajunge aici foarte usor si daca esti cazat in zona Armutalan sau in zona Icmeler. 

Daca vrei sa lasi masina la hotel si sa vii cu dolmusul (transportul public din Marmaris), din Armutalan trebuie sa-l iei pe cel de culoare albastra, iar costul unei calatorii va fi de 3,25 TL/persoana. 

Din orasul Marmaris si din Siteler, trebuie sa iei dolmusul verde, iar costul unui bilet va fi acelasi, iar din Icmeler pe cel de culoare portocalie. 

Este recomandat ca atunci cand te urci in dolmus sa comunici soferului ca vrei sa ajungi la Atlantis Marmaris Waterpark. Acesta te va opri pe strada principala, chiar vis a vis de intrarea in parcul acvatic. 

Atractii Atlantis Marmaris Waterpark si zone destinate copiilor 

Desi parcul nu are o suprafata foarte generoasa, asa cum spuneam inca de la inceput, exista aici o serie de atractii cu apa care au toate sansele sa te tina ocupat pe intreg parcursul vizitei. 

Toboganele cu apa sunt 8 la numar, dupa cum urmeaza:

  • Free Fall – un tobogan cu cadere libera, pe care vei prinde o viteza destul de mare
  • Splash Boat Run – tobogan galben, lat, pe care te vei da folosind colacul 
  • Kamikaze – il vei folosi fara colac si vei intampina o serie de hop-uri pe traseu 🙂 
  • Super Slide – cel mai lung din parcul acvatic  
  • Rainbow – tobogan cu piste alaturate, numai bun pentru intrecerile alaturi de cei dragi 
  • Black Hole – in acest caz, poti lua un prieten, un colac dublu si inima in dinti pentru o aventura intr-un tobogan inchis 
  • Wild River – potrivit tot pentru cursele cu colac dublu, acesta este un tobogan deschis, cu serpentine 
  • Space Bowl – in forma de palnie, pictata in verde si galben, potrivita pentru cei dornici de putin mai multa adrenalina 

Zonele destinate copiilor sunt 5 la numar si se impart in felul urmator: 

  • Kids Slides – tobogane micute cu jucarii si personaje 
  • Kids Soft Play Center – loc de joaca 
  • Kids Soft Play Center 2 – loc de joaca 
  • Kids Pool – piscina cu apa mica
  • Battery Powered Kids Cars – un miniparc cu masinute 

Separat de toate aceste atractii, la Atlantis Marmaris Waterpark te mai asteapta si piscina cu valuri, unde esti invitat fie sa-ti iei colacul si sa vezi daca rezisti pe el atunci cand valurile cele mai mari pornesc, fie sa stai relaxat la mal, pentru a urmari toata distractia intr-o pozitie mai confortabila 🙂 

Restaurante, baruri si alte facilitati la Atlantis Marmaris Waterpark

In total exista 3 restaurante la Atlantis Marmaris Waterpark, carora li se adauga doua baruri, de unde-ti poti procura toate cele necesare. Pe teritoriul parcului acvatic nu este permis accesul cu mancare si bautura din exterior. 

Marmaris Aqua Restaurant este locul in care poti manca doner kebab, burgeri, hot dog, pui prajit, preparate la gratar, sandwich-uri si alte preparate de genul. Exista si o serie de feluri potrivite pentru cei vegetarieni – salate, cartofi copti, etc, iar la capitolul bauturi exista smoothie-uri, milkshake-uri si fresh-uri de fructe. 

Treasure Restaurant ofera o selectie de preparate din bucataria internationala, dar si cateva preparate din bucataria traditionala turceasca. Gasesti aici destul de multe aperitive interesante, preparate din peste, paste si pizza homemade si mai multe alte specialitati autohtone. 

Mai exista si restaurantul de pe plaja, care include si un bar, dar si barul de la piscina cu valuri. 

Atlantis Marmaris Waterpark dispune si de un segment de plaja privata, pentru cei care vor totusi sa imbine distractia pe tobogane cu relaxarea la malul marii, iar vizitatorii au acces gratuit la vestiare, la dusuri si la toalete, dar si la seifuri. 

Pret intrare Atlantis Marmaris Waterpark si program de functionare 

Parcul acvatic Atlantis Marmaris se deschide in jurul datei de 12 mai si se inchide pe 25 octombrie. 

Programul de functionare in timpul sezonului cald este intre orele 10.00 – 17.00. 

Exista un scurt interval de pauza in ceea ce priveste toboganele cu apa: 1:00 pm – 1:30 pm. 

E bine sa ai in vedere ca in cazul unor zile ploioase, programul de functionare poate sa sufere anumite modificari, motiv pentru care este recomandat sa intri pe site-ul oficial sau sa suni la unul dintre numerele de telefon: +90 252 413 03 08, +90 252 411 04 61 sau +90 530 568 54 85. 

Tot pe site-ul lor este publicata si o lista a preturilor pentru intrarea la Atlantis Marmaris Waterpark, in lire turcesti, in euro, in lire sterline si in dolari. 

  • Pret adulti si copii peste 12 ani – 17.64 €
  • Pret copii cu varsta intre 5-12 ani – 11.76 €
  • Copii cu varsta de pana la 4 ani – intrare gratuita

Cei care-si achizitioneaza biletul online beneficiaza de o reducere, dupa cum urmeaza: 

  • Pret adulti si copii peste 12 ani – 14.70 €
  • Pret copii cu varsta intre 5-12 ani – 9.41 €
  • Copii cu varsta de pana la 4 ani – intrare gratuita 

Nota: acestea sunt preturile practicate in sezonul cald 2022 si pot suferi modificari in ceea ce priveste sezoanele viitoare. 

In loc de concluzie

Daca ai chef sa lasi pentru o zi plaja si sa te bucuri de distractie si de momente pline de adrenalina alaturi de intreaga familie la Atlantis Marmaris Waterpark, nu uita sa ne impartasesti si noua detalii despre experienta ta. 

Iti reamintim ca la noi pe site te asteapta unele dintre cele mai bune oferte pentru vacantele in Marmaris, iar procesul de rezervare este cat se poate de simplu si de rapid!

Travel Planner Conecteaza-te cu noi pentru o experiență completă!

Simplifici procesul de rezervare și ții legatura cu noi pentru oferte exclusive și informații de călătorie

sau
Login cu Facebook Login cu Google
Continuand, inseamna ca esti de acord cu Termenii de utilizare a site-ului si Politica de confidențialitate TravelPlanner.ro

Esti pe maini bune. Vezi ofertele si rezerva in siguranta la conditii super avantajoase.

Ai vazut ofertele noastre in Turcia?