Paradisos Beach, plaja de nord a statiunii Neos Marmaras Sithonia

Printre plajele de pe coasta de vest a bratului Sithonia Halkidiki se numara si Paradisos Beach, o fasie lunga, nisipoasa, cu mai multe unitati de cazare in zona din spate. 

Totusi, Paradisos este o plaja destul de ingusta, iar mai multe detalii utile despre acest loc poti descoperi in cele ce urmeaza. 

Nu in ultimul rand, la noi pe site te asteapta si unele dintre cele mai bune oferte vacante Sithonia, cu peste 30 variante de vile si hoteluri din care sa selectezi ce ti se potriveste mai bine.

Unde se afla Paradisos Beach si cum ajungi aici din principalele statiuni ale bratului

Paradisos Beach este considerata a fi plaja de nord a statiunii animate Neos Marmaras din Sithonia. Din centrul Neos Marmaras si pana la Paradisos sunt in jur de 3 kilometri, distanta ce se parcurge cu masina in aproximativ 7-8 minute, mai ales ca in aceasta statiune stradutele sunt destul de intortocheate. 

Daca vrei sa o iei pe jos din Neos Marmaras si pana la Paradisos, ia in calcul o plimbare de aproximativ 23-25 minute. 

Din Nikiti si pana la Paradisos Beach sunt 19,2 kilometri, adica un drum cu masina de circa 20 minute, iar daca se intampla sa fii cazat in Ormos Panagias si sa vrei sa vizitezi zona Neos Marmaras intr-o zi, distanta este relativ similara, de aproximativ 22 kilometri. 

Sarti se afla la 53 kilometri departare de Paradisos Beach, iar Toroni este localizat la o distanta de 22,4 kilometri. 

In imediata apropiere a plajei se gasesc locuri de parcare, insa in intervalul iulie-august, Paradisos poate deveni mai aglomerata, motiv pentru care se recomanda sa vii aici mai devreme daca nu vrei sa te invarti ceva pana gasesti unde sa lasi masina. 

Cum arata Paradisos Beach si ce servicii gasesti la aceasta plaja

Plaja Paradisos este formata dintr-un amestec de nisip cu pietris si are un aspect destul de ingust. In partea de sud a plajei exista mai mult pietris, in timp ce in partea de nord vei intalni un aspect ceva mai nisipos. 

Fundul marii este presarat, de asemenea, cu un amestec de nisip cu pietris. Pe prima portiune vei intalni mai mult pietris, urmand ca pe masura ce avansezi sa dai de nisip. In acest sens, se recomanda sa ai la tine acea incaltaminte speciala pentru apa, insa fiind in zona Neos Marmaras, nu se pune problema sa nu gasesti cipici de genul pe la magazine/tarabe. 

Cei care au fost aici sezoanele trecute spun ca au intalnit si serviciu de salvamar. Fiind localizata intr-un golfulet cu o deschidere destul de larga, exista posibilitatea ca la Paradisos Beach sa intalnesti si valuri mai mari. 

Paradisos este in general o plaja comoda pentru cei cazati in zona din spate. Aici vei intalni diferite vile cu apartamente, multe dintre ele avand si segment amenajat cu sezlonguri si umbrele la malul marii (dispuse cam pe 1-2-3 randuri, in functie de latimea plajei).

Nu lipsesc din spatele plajei nici tavernele si restaurantele: To Simadi, STAMNAGATHI, Begelico Restaurant, Paradeisos Restaurant si altele. 

Cea mai buna perioada pentru o vizita la Paradisos Beach

Paradisos Beach este o plaja relativ populara, fiind destul de intens vizitata de catre cei care se cazeaza in zona Neos Marmaras, mai ales in varf de sezon (iulie-august). 

Daca esti conditionat sau ai ales sa-ti faci vacanta in Sithonia in aceasta perioada, asteapta-te la temperaturi destul de ridicate, la o apa a marii cu valori cuprinse intre 25-26 de grade si la ceva aglomeratie pe plaja Paradisos. In acest sens, te sfatuim sa vii mai devreme, pentru a prinde sezlonguri si loc de parcare acolo unde-ti doresti. 

Cele mai bune perioade pentru o vizita la Paradisos Beach si implicit in Sithonia sunt insa la sfarsit de mai, inceput de iunie sau sfarsit de septembrie. In aceste cazuri, temperaturile sunt mai placute, plaja este mai libera, iar preturile la cazare sunt mai scazute. 

Alte plaje apropiate de Paradisos Beach 

Destul de aproape de Paradisos se mai afla si alte plaje apreciate, pe care e bine sa le ai in vedere daca planuiesti sa-ti faci vacanta in zona. Gasesti mai jos cateva dintre aceste locuri: 

Plaja Neos Marmaras, putin mai lata, formata din nisip si amenajata pe multe dintre segmente cu sezlonguri si umbrele, se afla la circa 3 kilometri departare de Paradisos. Pe aceasta plaja gasesti si un teren de volei, dar si diferite restaurante/baruri. 

Plaja Tripotamos se afla la nord de Paradisos, la 5,2 kilometri distanta. Este o plaja in general neamenajata, cu aspect salbatic, insa in partea stanga cum te uiti la mare gasesti si segmentul care poarta denumirea de Castello Beach, administrat de campingul cu acelasi nume. Tot aici se afla si un restaurant, dar si un beach bar. 

Plaja Lagomandra este urmatoarea dupa Tripotamos in directia Nikiti si este una dintre cele mai bine amenajate. Are hoteluri si restaurante in zona din spate, dar si o padure de pini in imediata apropiere. Este formata din doua segmente mari, cel din dreapta fiind mai bine organizat. 

In loc de concluzie

Paradisos Beach este o plaja la indemana celor cazati in Neos Marmaras, nu neaparat printre cele mai bune din Sithonia din cauza aspectului ingust, insa suficient de bine organizata cat sa-ti asigure linistea si confortul la malul marii. Daca ai ajuns deja aici, asteptam oricand impresii de la fata locului 🙂

P.S. Nu uita sa arunci o privire si pe ofertele vacante Sithonia pe care ti le-am pregatit la noi pe site!

Travel Planner Conecteaza-te cu noi pentru o experiență completă!

Simplifici procesul de rezervare și ții legatura cu noi pentru oferte exclusive și informații de călătorie

sau
Login cu Facebook Login cu Google
Continuand, inseamna ca esti de acord cu Termenii de utilizare a site-ului si Politica de confidențialitate TravelPlanner.ro

Esti pe maini bune. Vezi ofertele si rezerva in siguranta la conditii super avantajoase.

Ai vazut ofertele noastre in Grecia?