Tu ești cel care poate face minuni! La fiecare vacanță Travel Planner cumpărată poți dona pentru viitorul micuților cu autism.

asociatia help autism romania

Traversam cu toții o perioada unică, plină de provocări și de neprevăzut. Noul coronavirus a adus incertitudine, griji și foarte multe dileme. Alegem însă să mergem înainte, cu speranța că va fi bine. Știm, nu a fost ușor pentru nimeni, poate cea mai importantă lecție pe care am învățat-o este cea a solidarității. Așa că suntem recunoscători că suntem aici împreună și dorim să încercăm să aducem, la rândul nostru, o rază de speranță. 

De aceea, la achiziționarea oricărui pachet de vacanță de pe site-ul nostru, poți face o minune pentru copiii din Asociația Help Autism  care au atât de multă nevoie de ajutorul tău: poți dona orice sumă, separat de costul vacanței.

Credem că fiecare acțiune, cât de mică, poate aduce o schimbare mai mare. Și că fiecare dintre noi are puterea să facă o minune, iar împreună să construim o lume mai bună.

Asociația Help Autism are nevoie de ajutorul tău pentru călătoria pe care zilnic cei 600 de copiii cu minți aparte o fac spre normalitate.

Tu pleci într-o vacanță plină de cunoaștere și distracție, o călătorie de ieșire din izolare. La fel ca tine, copiii cu autism și familiile lor sunt într-o călătorie de cunoaștere și ieșire din izolare, călătoria lor poate însă să dureze câțiva ani de zile, presupune multe ore zilnice de terapie specializată, un drum scump care poate costa și 1000 euro pe lună. 

Pentru a le face mai ușor drumul spre a-și atinge potențialul și a ieși din izolarea socială, donează pentru terapia celor 600 de copiii din Asociația Help Autism. Împreună construim o lume în care mințile diverse să fie îmbrățișate cu inimi deschise. Călătorește alături de cei dragi și fii parte din călătoria lor!

Donează cât simți. Orice sumă ajută, cât de mică. Pentru copii, înseamnă încă un pas spre un viitor frumos.

Asociația Help Autism este locul în care peste 600 de copii cu minți aparte încep călătorie spre ușa de dincolo de izolare

Nu știi ce este autismul sau te întrebi cum percep copiii lumea? Echipa Help Autism a încercat să surprindă în experimentul de mai jos o parte din mintea lor.

Aflarea diagnosticului este un start la izolare, copiii cu autism și familiile lor sunt într-o călătorie de cunoaștere și ieșire din izolare, un drum care poate însă să dureze câțiva ani de zile, presupune multe ore zilnice de terapie specializată, un drum scump care poate costa și 1000 euro pe lună.

Misiunea Help Autism este să le ghideze pașii, de la evaluare și diagnostic la terapie, de la integrare școlară la tranziția spre viața de adult. Sunt alături de familiile lor la fiecare pas, cu fiecare nevoie. Visează pentru ei, luptă pentru ei, construiesc pentru noi o Românie în care mințile diverse să fie primite cu inimi deschise. Și această lume se construiește om cu om, prieten cu donator. 

Din comunitatea Minți diverse, inimi deschise fac parte cei peste 70 000 de români care susțin cu 3,5% în fiecare an drumul lor, cele peste 500 de companii care direcționează parte din impozit.

O minte aparte are nevoie de 2 până la 6 ore de terapie zilnică, socializare, programe de integrare în școală, lecții de viață independentă. Un traseu care durează între 2 ani și toată viața. Și o comunitate care să înțeleagă, să accepte și să iubească diversitatea minților lor.

Calculează cu cât poți contribui astăzi la acest viitor. Poate fi un SMS cu textul HELP la 8844, o donație directă pe site, o sumă pe care o adaugi la costul călătoriei tale cu Travel Planner, direcționarea unei părți din impozit sau poți dona timpul ori expertiza ta.

Ce zici? Facem minuni împreună? 

Despre Help Autism

Asociația Help Autism este astăzi, la 10 ani de la înființare, cea mai mare organizație dedicată cauzei din România. Susținem peste 600 de copii și adolescenți diagnosticați cu TSA -Tulburare de Spectru Autist în programe de terapie, în cadrul celor 5 centre și la domiciliu. De la terapie specifică la programe de integrare școlară, de la sprijin pentru părinți la campanii de conștientizare, lobby și advocacy, Help Autism caută să ofere constant un spectru de soluții pentru copiii cu autism și familiile lor.

Help Autism sprijină instituțiile publice pentru a crește calitatea serviciilor oferite de acestea prin cele 6 parteneriate public-private – cu Direcțiile de Asistență Socială și Protecția Copilului din București, Suceava, Drobeta Turnu-Severin, Dâmbovița – și la domiciliu, desfășoară cursuri de formare în terapie ABA, cursuri gratuite pentru informarea cadrelor didactice, workshop-uri și sedințe de consiliere pentru părinți și este co-organizator al Conferinței Internaționale ABA – știința care stă la baza terapiilor de recuperare în autism.

Pe acelasi subiect

Travel Planner Conecteaza-te cu noi pentru o experiență completă!

Simplifici procesul de rezervare și ții legatura cu noi pentru oferte exclusive și informații de călătorie

sau
Login cu Facebook Login cu Google
Continuand, inseamna ca esti de acord cu Termenii de utilizare a site-ului si Politica de confidențialitate TravelPlanner.ro

Esti pe maini bune. Vezi ofertele si rezerva in siguranta la conditii super avantajoase.

Ai vazut ofertele noastre ?