Kohi Beach, una dintre plajele premiate Blue Flag din apropiere de Neos Marmaras

Kohi Beach este una dintre cele doua plaje administrate de resortul luxuriant Porto Carras, localizat pe coasta de vest a bratului Sithonia, care insa poate fi vizitata si de catre cei care nu sunt cazati aici, in schimbul unei taxe de acces. 

Kohi este o plaja bine organizata, potrivita celor care vor sa se relaxeze, formata din nisip fin si cu o apa curata, in nuante de turcoaz. 

Mai multe detalii utile despre vizita la aceasta plaja gasesti in cele ce urmeaza, iar la noi pe site gasesti si unele dintre cele mai bune oferte vacante Sithonia, cu hoteluri inclusiv din aceasta zona.

Localizare Kohi Beach si cum se poate ajunge la aceasta plaja 

Kohi Beach se afla la 10 minute de mers cu masina si la o distanta de 5,5 kilometri de centrul statiunii Neos Marmaras. Este una dintre plajele aflate relativ la indemana celor cazati in statiune, dar mai ales a celor cazati in acest resort. 

Din Nikiti si pana la Kohi Beach sunt 25 kilometri, drum care se parcurge in aproximativ 25-27 minute, iar din statiunea Ormos Panagias si pana aici sunt 28,4 kilometri. 

Toroni se afla la 19 kilometri de Kohi Beach, iar Sarti este ceva mai indepartata, la 49,5 kilometri.

Kohi Beach este situata la sud de portul de agrement Porto Carras si ofera vedere catre statiunea Neos Marmaras.  

Pentru a ajunge aici, e nevoie sa virezi spre mare din drumul principal care inconjoara bratul Sithonia, pe un drum secundar descris ca fiind in conditii bune. Se gaseste parcare amenajata la fata locului.  

Cum arata Kohi Beach, taxa de acces si servicii disponibile aici 

Plaja Kohi este descrisa de catre multi dintre cei care au vizitat-o ca fiind foarte frumoasa. Este formata din nisip fin si foarte bine organizata, fiind administrata, asa cum spuneam mai sus, de complexul hotelier de aici. Este premiata cu distinctia Blue Flag si este mai mica decat “vecina sa”, Porto Carras Beach. 

Pe plaja gasesti si un beach bar care a capatat destul de multa popularitate in ultimii ani, dar si centrul unei academii de scuba diving, de unde poti lua lectii si de unde poti obtine diferite certificari 🙂 

Totusi, e bine de retinut ca accesul la aceasta plaja se plateste, iar taxa de intrare este in prezent (iulie 2023) 5 euro/persoana. 

Sezlongurile si umbrelele au preturi destul de piperate. Doua sezlonguri si o umbrela asezate in primele doua randuri costa 30 euro, in timp ce sezlongurile din randul trei si mai sus costa in jur de 16 euro.

Fiind una dintre plajele cu taxa, Kohi Beach nu este foarte aglomerata in plin sezon. Plaja este potrivita si pentru cei care vor sa se bucure de un apus fantastic. 

Porto Carras Beach, plaja principala a resortului, localizata la 1,5 kilometri distanta de Kohi si despartita de aceasta prin canalul portului de agrement, poate fi vizitata doar de catre cei cazati in complexul hotelier. 

Alte plaje apropiate de Kohi Beach 

Daca vrei sa incerci si alte plaje din zona Neos Marmaras, in relativa apropiere a plajei Kohi mai gasesti si urmatoarele locuri: 

Plaja Neos Marmaras, localizata la 5 kilometri distanta de Kohi Beach, este o plaja formata din nisip, bine organizata, insa cu un aspect usor mai ingust. In zona din spate exista mai multe terase si restaurante, iar pe la mijlocul plajei gasesti amenajat si un teren de volei. 

Plaja Paradisos este cunoscuta ca fiind plaja de nord a statiunii animate Neos Marmaras si se afla la 6,9 kilometri distanta de Kohi Beach. Si in acest caz, aspectul este unul ingust, insa acest dezavantaj este compensat de lungimea fasiei de nisip.

In partea de nord a plajei, aspectul este unul mai nisipos, in timp ce in partea de sud vei intalni mai mult pietris. Si aici gasesti amenajare cu sezlonguri, dar si restaurante si terase in zona din spate. 

Plaja Tripotamos este urmatoarea dupa Paradisos, catre nord, este formata in general din nisip si are un aspect mai salbatic. De regula, nu este amenajata cu sezlonguri si umbrele, ceea ce inseamna ca este potrivita celor care cauta sa se bucure de mare si de soare intr-un cadru mai natural.

Se recomanda sa ai la tine incaltarile speciale pentru apa, caci la intrarea in mare exista pietre. 

Plaja Lagomandra este localizata la 12 kilometri departare de Kohi, insa este una dintre cele mai bine amenajate din zona. In spate are hoteluri, restaurante si magazin, iar pe la mijlocul plajei intalnesti si o padure de pini care ofera umbra naturala. 

In loc de concluzie

Plaja Kohi este o plaja potrivita celor care cauta sa se bucure de confort, de liniste si de servicii bune atunci cand se relaxeaza la malul marii, are preturi usor mai ridicate, insa este curata si binecuvantata cu o priveliste incantatoare. Daca ai ajuns deja aici sau planuiesti sa vii la Kohi Beach in perioada urmatoare, asteptam cu interes si feedback-ul tau. 

Iti reamintim ca la noi pe site te asteapta o multime de oferte vacante Sithonia, inclusiv cu variante de cazare din zona Kohi Beach!

Travel Planner Conecteaza-te cu noi pentru o experiență completă!

Simplifici procesul de rezervare și ții legatura cu noi pentru oferte exclusive și informații de călătorie

sau
Login cu Facebook Login cu Google
Continuand, inseamna ca esti de acord cu Termenii de utilizare a site-ului si Politica de confidențialitate TravelPlanner.ro

Esti pe maini bune. Vezi ofertele si rezerva in siguranta la conditii super avantajoase.

Ai vazut ofertele noastre in Grecia?