Pomorie găzduieşte Congresul European de spa

Postat de
Pomorie

Pomorie va găzdui, între 14 şi 18 mai, cel de-al 18-lea Congres anual al Asociatiei Europene de Spa. Această importantă manifestare reprezintă o onoare pentru Bulgaria și demonstrează recunoașterea calității serviciilor de spa și imaginea acestei țări ca destinație renumită de spa.

De fapt, Bulgaria este recunoscută pentru izvoarele sale minerale curative şi se numără printre primele țări din lume în ceea ce privește numărul de izvoare de pe teritoriul său (peste 600) și varietatea lor.

Infrastructura hotelieră din majoritatea stațiunilor balneare din Bulgaria este nouă și modernă, oferind o varietate largă de tratamente spa.

Turismul de spa reprezintă o piață de nișă cu mari resurse, pentru care Bulgaria are avantaje competitive clare și, astfel, un mare potențial pentru dezvoltarea ulterioară. Acesta este conceput să elimine cu succes caracterul sezonier al turismului de schi și estival al Bulgariei. Ministerul Turismului estimează că aproximativ 40% din turistii de spa provin din țările vecine. Este de așteptat ca numărul lor să crească în viitor, şi să fie atraşi turişti şi din alte regiuni.

>
Travel Planner Conecteaza-te cu noi pentru o experiență completă!

Simplifici procesul de rezervare și ții legatura cu noi pentru oferte exclusive și informații de călătorie

sau
Login cu Facebook Login cu Google
Continuand, inseamna ca esti de acord cu Termenii de utilizare a site-ului si Politica de confidențialitate TravelPlanner.ro