Tortuga Pirate Island, un alt aquapark din Kusadasi la care te poti distra alaturi de intreaga familie

Kusadasi Turcia poate fi locul ideal de vacanta daca vrei sa te bucuri de apele calde ale Marii Egee intr-o destinatie nu foarte indepartata de casa si daca vrei sa fii inconjurat de o multime de oportunitati de distractie si alte activitati turistice. Din aceasta categorie fac parte si parcurile acvatice din Kusadasi, iar Tortuga Pirate Island poate fi varianta potrivita pentru tine, mai ales daca te cazezi in zona Long Beach. 

Tortuga Pirate Island este un parc acvatic de dimensiuni mai micute, insa suficient de bine echipat cat sa-ti asigure clipe de distractie, in mod special daca vii aici alaturi de copii mai micuti. 

Descopera mai jos cateva detalii utile despre vizita la Tortuga Pirate Island, iar la noi pe site unele dintre cele mai bune oferte vacante Kusadasi, cu peste 40 de hoteluri din care sa-l alegi pe cel potrivit cerintelor tale!

HINT: Daca vrei sa incerci si alte parcuri acvatice din zona Kusadasi, ti-ar putea fi de folos informatiile din acest articol: Top parcuri acvatice Kusadasi. Locuri potrivite pentru distractie si balaceala alaturi de intreaga familie

Unde este Tortuga Pirate Island si cum ajungi aici

Tortuga Pirate Island se afla in sudul orasului-statiune Kusadasi, la circa 10 kilometri departare de centrul acestuia. In mod normal, intr-o zi neaglomerata, ar trebui sa faci cu masina sau cu taxi in jur de 10-15 minute pana aici, daca pleci din zona de centru. 

Tortuga Pirate Island este localizat pe portiunea din spatele plajei Long Beach si este administrat de unul dintre resorturile de aici, adresa exacta fiind Karaova, Atlantique Holiday Club Akdeniz Yolu No:5, 09400 Kusadasi. Exista parcare amenajata in imediata apropiere. 

Poti ajunge in aceasta zona si cu transportul local, insa pentru mai multe informatii cu privire la modalitatile de transport pana la Tortuga Pirate Island iti recomandam sa accesezi sectiunea contact disponibila pe site-ul oficial al atractiei. 

Ce poti sa faci la Tortuga Pirate Island

Acest parc acvatic tematic are o suprafata de 20.000 metri patrati, 14 tobogane cu apa si 8 piscine de diferite dimensiuni, pentru mai multe categorii de vizitatori. Intre acestea, se regasesc si o piscina destinata copiilor cu varste mai mici, dar si un rau lenes. 

Sunt organizate diferite activitati pe parcursul unei zile (dansuri zumba, etc), iar cei care au mai fost aici spun ca exista personal bine instruit pentru a supraveghea activitatea din zonele cu tobogane si piscine. 

Una dintre piscine este dotata cu mai multe atractii gonflabile, pe care se pot face diferite trasee. Poti sa te iei la intrecere cu cei dragi pe toboganul cu piste alaturate sau poti trai clipe de adrenalina in toboganul tip palnie. 

Tot la Tortuga Pirate Island exista si un club pentru cei mici, iar doritorii pot organiza chiar si zile de nastere. 

Pe teritoriul parcului exista restaurant si bar, iar turistii care au mai vizitat locul anii trecuti spun ca meniul este destul de variat si ca in general se gasesc preparate pentru toate gusturile. 

Mai jos gasesti un video cu principalele atractii cu apa si activitati de care poti sa te bucuri la Tortuga Pirate Island Kusadasi. 

Preturi, reguli si alte informatii utile despre vizita la Tortuga Pirate Island

In momentul de fata (februarie 2023), pe site-ul oficial al acestui aquapark sunt afisate urmatoarele tarife de intrare:

  • adulti – 250 lire turcesti/persoana
  • copii cu varsta intre 4-12 ani – 200 lire turcesti/persoana
  • copii cu varsta intre 0-3 ani – acces gratuit

Pentru doritori, exista si posibilitatea achizitionarii unui abonament de tip seasonal. 

Unii turisti spun ca preturile sunt usor mai mici la Tortuga Pirate Island fata de cele intalnite la alte aquapark-uri din Kusadasi. 

In timpul sezonului cald, parcul acvatic este deschis in intervalul orar 10.00 – 18.00. 

Pentru a cumpara mancare si bautura pe teritoriul parcului este necesar sa alimentezi un card pe care-l vei primi la intrare. Nu este permis accesul cu alimente din exterior. Este recomandat sa respecti cu strictete indicatiile personalului in ceea ce priveste limitele de varsta pentru folosirea atractiilor. 

Copiii cu inaltimea de sub 120 -140 cm au restrictii in a folosi unele tobogane sau atractii din parc. 

Sunt turisti care spun ca pavalele de pe alei se incing destul de tare in bataia soarelui si recomanda sa-ti iei cu tine papuci sau cipici speciali, pentru a nu-ti arde talpile. 

In loc de concluzie

Chiar daca nu este cel mai mare parc acvatic din Kusadasi, Tortuga Pirate Island ramane una dintre variantele bune pe care le vei avea la indemana daca urmeaza sa te cazezi in aceasta zona sau daca te vei afla in vacanta alaturi de cei mici. 

Daca ai ajuns deja aici sau planuiesti sa-i faci o vizita in perioada urmatoare si simti ca mai exista si alte informatii utile care le pot completa pe cele de mai sus, asteptam cu interes si feedback-ul tau.

Totodata, pentru ca ne recomanda cei peste 14 ani de experienta in organizarea de vacante, iti reamintim sa arunci o privire la noi pe site, unde gasesti unele dintre cele mai tentante oferte vacante Kusadasi!

Travel Planner Conecteaza-te cu noi pentru o experiență completă!

Simplifici procesul de rezervare și ții legatura cu noi pentru oferte exclusive și informații de călătorie

sau
Login cu Facebook Login cu Google
Continuand, inseamna ca esti de acord cu Termenii de utilizare a site-ului si Politica de confidențialitate TravelPlanner.ro

Esti pe maini bune. Vezi ofertele si rezerva in siguranta la conditii super avantajoase.

Ai vazut ofertele noastre in Turcia?