Experienta mea la hotelul Gergana Albena – de Daniel Osmanovici

hotel gergana albena
Postat de

Marea este elementul în jurul caruia se „învârt” vacantele de vara. Cu totul întâmplator am ajuns pe mult laudatul litoral bulgaresc si trebuie sa  recunosc ca am fost placut impresionat.

Sunt multe statiuni pe malul bulgaresc si au într-o oarecare masura si un specific. Unele se adreseaza tinerilor si celor care doresc „galagie”, iar restul… celorlalti (adica celor cu familii si care doresc liniste). Eu am ajuns în statiunea Albena, incadrandu-ma in ce-a de-a doua categorie. Aici poti gasi ofertele penru o vacanta in Albena Cazarea… ultimul hotel din Albena, in capatul sudic al statiunii – Hotelul Gergana.

Stiam de pe net ca e vorba despre un hotel de 4 stele, proaspat renovat, 10 etaje, 293 de camere (duble, single, apartament cu 2 si 4 paturisi mezonete cu 2 paturi) aflat la contactul dintre mare si rezervatia naturala Baltata. Fotografiile de pe Internet nu reusesc sa transmita cu adevarat frumusetea locului, iar impresiile erau împartite. În ceea ce ma priveste, va spun doar ca m-as întoarce oricând cu placere aici!

O parte a hotelului este pozitionat spre mare, iar cealalta spre padure (evident exista si o latura ce îmbina cele doua privelisti). Chiar pe lânga hotel trece si un râu (ce formeaza ochiuri de apa si mlastini în padure) ce se scurge la nici 50 de m în mare. Intrarea si zona de lobby este gândita ca un loc de relaxare, cu tente rustice, unde poti servi o bautura sau privi la televizor. Intentia a fost bine pusa în practica, caci ai parte de racoarea padurii, ba chiar ai senzatia ca nu mai esti la malul marii. Restaurantul dispune de o oferta culinara generoasa, numai buna pentru gurmanzi.

Este dotat cu aer conditionat si o terasa mare, în total peste 1.000 de locuri. Oferta se completeaza cu batuturile de la bar-reci/calde, alcoolice/nonalcoolice, locale/import. Este lesne de intuit ca pachetele turistice sunt all inclusive: cazare, masa bauturi, 2 sezlonguri si o umbrela de soare per camera, acces la piscina. Relaxarea poate fi completata cu o sedinta de masaj, coafura, frizerie, manichiura sau pedichiura. Sunt servicii contra cost, ca si închirierea unei biciclete sau o calatorie cu barca prin rezervatie.

Daca ati mâncat prea mult si doriti sa va pastrati silueta, puteti sa mergeti la sala de fitness sau sa faceti o plimbare prin statiune (cel putin 2 ore fara sa repeti traseul). Dupa cum spuneam si la începutul articolului „m-as întoarce oricând cu placere”! Inainte sa iei in calcul o vacanta aici ar fi bine sa vezi aici detalii despre statiunea Albena. A consemnat: Daniel OSMANOVICI

Daca si tu esti interesat sa-ti petreci concediul in aceasta statiune de pe litoralul bulgaresc, iti recomandam sa intri la noi pe site, unde poti gasi cele mai bune oferte de cazare la hoteluri din Albena, cu peste 35 de variante din care sa poti selecta ce ti se potriveste mai bine!

Alte articole despre Albena:

Travel Planner Conecteaza-te cu noi pentru o experiență completă!

Simplifici procesul de rezervare și ții legatura cu noi pentru oferte exclusive și informații de călătorie

sau
Login cu Facebook Login cu Google
Continuand, inseamna ca esti de acord cu Termenii de utilizare a site-ului si Politica de confidențialitate TravelPlanner.ro

Esti pe maini bune. Vezi ofertele si rezerva in siguranta la conditii super avantajoase.

Ai vazut ofertele noastre in Bulgaria?