90% din turistii din Bansko sunt straini

Postat de

Doar 10% dintre turistii care au fost la ski in Bansko iarna trecuta au fost autohtoni, conform unor statistici ale Asociatiei Locale de Afaceri in Turism din Bulgaria.

Cel mai mare procent de turisti l-au format vizitatorii din Rusia, urmat de vecinii Bulgareia, tari precum: Grecia, Serbia, Macedonia si România. Multi turisti din Europa de Vest au vizitat Bansko pentru posibilitătile pe care le oferă domeniul alpin iarna, precum drumetii montane, alpinism si alte sporturi de iarna.

Peste 30% din teritoriul Bulgariei este ocupat de munti. În ultimii ani, statiunile de schi din Bulgaria au trecut printr-dezvoltare si modernizare rapidă, oferind acum servicii de inalta clasa.

Vacante pentru schi se pot face în cele mai bune statiuni de schi din Bulgaria: Bansko, Borovets si Pamporovo, precum si câteva statiuni mai mici, precum Chepelare, Vitosha si Panichishte.

Având în vedere că sezonul de iarnă nu este acum inca deschis, preturile la majoritatea hotelurilor sunt la niveluri de vară.
Indiferent de unde vreti sa mergeti in concediu, consultantii Travel Planner pot oferi aranjamente complete de calatorie pentru vacanta in Bulgaria.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Selectati optiunea antispam

>