Plaja Skala Marion Thassos si ce trebuie sa stii despre acest loc la malul marii din statiunea cu acelasi nume

Plaja statiunii Skala Marion (Skala Maries, asa cum mai este cunoscuta), localizata in partea de sud-vest a insulei Thassos, este impartita pe trei zone, caci asezarea se intinde de-a lungul a trei mici golfuri. Plaja Skala Marion Thassos, exact sub aceasta denumire, este plaja golfului din mijloc. In dreapta, cum te uiti la mare, vei gasi plaja Platanes, iar in partea stanga Atspas Beach. 

Daca urmeaza sa te cazezi chiar in Skala Marion sau daca vrei sa treci aceasta plaja pe lista plajelor din Thassos la care ai in plan sa faci o oprire, cu siguranta vei fi interesat de detaliile de mai jos. 

Totodata, pentru ca ne recomanda experienta de peste 14 ani in organizarea de vacante, iti amintim ca la noi pe site gasesti unele dintre cele mai bune oferte vacante Thassos, cu peste 65 de hoteluri din care sa-l poti selecta usor pe cel potrivit cerintelor tale.

Si pentru ca insula Thassos isi asteapta an de an vizitatorii cu un numar impresionant de plaje frumoase, e posibil sa-ti fie de folos si articolul: Ghid plaje Thassos. Care sunt cele mai frumoase plaje din Thassos, plaje premiate Blue Flag si plaje retrase

Unde se afla plaja Skala Marion Thassos

Vei gasi plaja Skala Marion Thassos in zona centrala a statiunii, respectiv in golful din mijloc. Skala Marion sau Skala Maries, asa cum mai este denumita, se afla in sud-vest, la doar 7 kilometri de al doilea oras ca marime din insula, Limenaria, si la 11 kilometri de Potos, cea mai animata statiune din Thassos. 

Daca vii la aceasta plaja din directia Limenas, ar trebui sa faci pe drum cu masina in jur de 31 de kilometri (adica 35-40 de minute). 

Pe de alta parte, daca esti cazat chiar in centrul statiunii, poti veni linistit pe jos, caci nu ar trebui sa faci mai mult de cateva minute. 

Totusi, e bine de stiut si ca acestei statiuni i se atribuie si plajele Atspas si Platanes, insa daca le vei cauta sub aceasta denumire pe harti, vei constata ca nu sunt aceleasi cu plaja Skala Marion Thassos. 

Iar daca nu ai apucat inca sa-ti faci traseul Romania – Thassos si ai in plan sa vii pana in aceasta insula cu masina, ti-ar putea fi de folos si informatiile din articolul: Drumul spre Thassos. Distanta Bucuresti Thassos si cel mai scurt drum pana in aceasta insula greceasca

Grecia este una din cele mai indragite destinatii de vacanta pentru romani. Daca doresti vacante in Grecia, inca prinzi reduceri pana la 20%! Orice s-ar intampla, esti protejat de ofertele superflexibile cu anulare gratuita!

Cum arata plaja Skala Marion Thassos si ce servicii gasesti aici 

Plaja este localizata intr-un golfulet destul de ingust, marginit de diguri asfaltate la extremitati, si are dimensiuni relativ reduse. Skala Marion Beach este o plaja de nisip, organizata cu sezlonguri si umbrele de inchiriat. Totusi, luand in considerare dimensiunile restranse, nici sezlongurile nu sunt numeroase, ceea ce inseamna ca in plin sezon ar trebui sa vii aici mai devreme pentru a prinde un loc. 

Iti poti aseza linistit si prosopul acolo unde gasesti o zona de plaja libera, insa e bine de luat in seama ca Skala Marion nu se numara neaparat printre cele mai reusite plaje ale insulei. E potrivita mai mult pentru cei care vor sa faca o oprire in acest oras pentru a lua masa sau pentru cei care sunt cazati foarte aproape. 

Plaja Skala Marion Thassos se afla in cea mai animata zona a micutei statiuni, ceea ce inseamna ca vei gasi destul de usor taverne si terase in imprejurimi, mai ales in zonele laterale ale fasiei de nisip.  

Intrarea in apa este destul de lina, insa vei gasi pietricele aproape de mal, dar si in apa, motiv pentru care iti recomandam sa iei cu tine incaltamintea speciala pentru apa. 

In spatele plajei centrale sunt localizate si cele mai multe dintre unitatile de cazare din Skala Marion. 

Alte plaje aflate la distante rezonabile de plaja Skala Marion Thassos 

Daca vrei sa testezi si alte plaje apropiate de plaja Skala Marion Thassos, te poti orienta rapid catre una dintre celelalte doua fasii de nisip ale statiunii.

HINT: E posibil ca fiecare dintre acestea sa-ti placa mai mult decat Skala Marion, caci trebuie sa fim onesti, sunt ceva mai aspectuoase. 

Plaja Atspas se afla la un drum de 1 kilometru de Skala Marion beach, iar daca o iei pe jos, ar trebui sa faci pana aici in jur de 10-15 minute. Este amenajata cu sezlonguri si umbrele de inchiriat (in numar ceva mai mare) si este mai lata decat plaja Skala Marion. Se afla localizata tot intr-un golf ingust si este marginita de stanci.  

Plaja Platanes este localizata si mai aproape de atat, respectiv la o distanta de doar 300 de metri de Skala Marion beach. Vei face pana aici o scurta plimbare de doar 5 minute. Vei gasi o fasie de nisip mai lunga si mai lata, iar intrarea in apa este descrisa ca fiind lina. 

Fari Beach este o alta plaja interesanta din Thassos, aflata la o distanta de 1,4 kilometri de Skala Marion. Este genul de plaja retrasa, potrivita celor care cauta liniste si izolare, insa accesul aici este putin mai anevoios. Va trebui sa mergi pe jos pe o poteca pentru a ajunge la malul marii, insa exista o zona de parcare la o distanta rezonabila fata de plaja. 

Concluzionand, plaja Skala Marion Thassos poate fi ce ai nevoie daca te afli in treacat prin aceasta statiune sau daca esti cazat foarte aproape de micul golfulet de care apartine, insa daca ai in plan sa petreci mai mult timp prin zona, acorda o sansa si celorlate plaje din imprejurimi, caci e posibil sa te incante mai mult. 

Iti reamintim ca la noi pe site te asteapta unele dintre cele mai bune oferte vacante Thassos, cu o multime de hoteluri si posibilitatea de a-ti rezerva camera in doar cativa pasi simpli!

Travel Planner Conecteaza-te cu noi pentru o experiență completă!

Simplifici procesul de rezervare și ții legatura cu noi pentru oferte exclusive și informații de călătorie

sau
Login cu Facebook Login cu Google
Continuand, inseamna ca esti de acord cu Termenii de utilizare a site-ului si Politica de confidențialitate TravelPlanner.ro

Esti pe maini bune. Vezi ofertele si rezerva in siguranta la conditii super avantajoase.

Ai vazut ofertele noastre in Grecia?