Talgo Beach, locul plin de distractie din apropiere de Vourvourou Sithonia

Daca pleci cu gasca de prieteni in Sithonia si va aflati in cautarea unor plaje mai animate, cu petreceri, DJ si distractie, e posibil ca Talgo Beach, alaturi de barul cu acelasi nume pe care-l gasesti in zona din spate, sa fie pe placul vostru. 

Descopera, in cele ce urmeaza, principalele caracteristici ale acestei plaje dintre Ormos Panagias si Vourvourou, iar la noi pe site unele dintre cele mai tari oferte vacante Sithonia, din care sa poti selecta rapid ce ti se potriveste mai bine.

Localizare Talgo Beach si distante din principalele statiuni 

Talgo Beach se afla la 7 kilometri de centrul satului pescaresc Vourvourou si la doar 2,6 kilometri distanta de statiunea linistita Ormos Panagias, in partea de nord-est a bratului Sithonia. 

Din Nikiti si pana aici sunt 9,4 kilometri, ceea ce inseamna ca vei face in jur de 10 minute pe drum cu masina, iar din animatul Neos Marmaras si pana la Talgo Beach ai de parcurs 25 kilometri, adica aproximativ jumatate de ora pe drum. 

Talgo Beach este asadar genul de plaja animata, aflata la indemana celor care se cazeaza mai aproape de intrarea pe bratul Sithonia. 

Gasesti parcare amenajata la Talgo Beach, insa e posibil ca in varf de sezon sa se aglomereze, motiv pentru care este recomandat sa ajungi la primele ore ale diminetii sau cu un taxi. Taxa de parcare este de 5 euro/autoturism. 

foto facebook talgo beach bar

Cum arata Talgo Beach si ce servicii gasesti aici 

Plaja Talgo este o plaja de dimensiuni medii, formata din nisip, in mare parte amenajata cu sezlonguri si umbrele si administrata de barul din spate, devenit destul de popular in ultimii ani, gratie petrecerilor organizate aici. Barul a strans, pana la ora actuala (iulie 2023), peste 2500 de recenzii pe Google. 

Accesul in apa se face de pe nisip, iar intrarea in mare este lina. De regula, apa marii are nuante turcoaz si este destul de limpede, zona fiind potrivita si pentru cei care au in plan sa faca snorkeling. 

Sezlongurile si umbrelele pot fi inchiriate la pretul de 10 euro/persoana, iar in zona din spatele plajei gasesti bar, toaleta, dusuri, asadar toate serviciile care sa-ti asigure o experienta confortabila. 

Preturile la bar sunt usor mai ridicate comparativ cu alte plaje din Sithonia, insa sunt justificate intr-o oarecare maniera si de popularitatea locului. 

foto facebook talgo beach bar

Poti lua si masa la Talgo, caci in meniu se regasesc preparate precum sandwich-uri, salate, pizza, burgeri, gyros, souvlaki, tortilla si altele. 

In partea dreapta a plajei cum te uiti la mare exista si o zona libera, unde vizitatorii vin cu propriile umbrele, pentru a sta pe prosop. 

In linii generale, Talgo se potriveste mai mult turistilor tineri, dornici de distractie, mai ales ca aici sunt organizate pe timp de vara si in mod deosebit in weekenduri diferite evenimente muzicale. 

Asadar, daca te numeri printre cei care vor sa citeasca o carte in liniste la umbra, e posibil ca Talgo sa nu fie printre cele mai bune alegeri. 

Pentru a te pune la curent cu evenimentele care au loc la Talgo Beach, iti recomandam sa consulti pagina oficiala de Facebook a barului. 

Cea mai buna perioada pentru o vizita la Talgo Beach 

Asa cum spuneam inca de la inceput, Talgo este o plaja populara, ceea ce o face sa fie si destul de intens vizitata, mai ales in intervalul iulie-august si in mod special in weekenduri. 

Daca se intampla sa-ti faci vacanta in Sithonia in perioada mai sus mentionata, iti recomandam sa suni si sa-ti rezervi sezlonguri, caci se ocupa destul de repede, sau sa incerci sa ajungi aici la primele ore (09.00 – 09.30). 

Fiind un loc apreciat tocmai pentru atmosfera sa mai animata, e limpede ca pentru distractie, cea mai buna perioada sa vizitezi plaja este miezul verii. 

Totusi, o plaja ceva mai linistita si cu mai putina forfota vei gasi la inceput de iunie si la sfarsit de septembrie. 

Alte plaje apropiate de Talgo Beach 

Daca vrei sa incerci si alte locuri frumoase de la malul marii, eventual cat mai apropiate de aceasta zona, e bine sa ai in vedere ca la distante mici fata de Talgo Beach se mai afla si urmatoarele: 

Plaja Lagonisi este localizata la doar 2,1 kilometri departare de Talgo (intre cele doua vei face, cu masina, in jur de 4-5 minute). Lagonisi este o plaja mai linistita, potrivita familiilor cu copii, amenajata cu sezlonguri si umbrele pe cea mai mare parte a sa.

Gasesti aici un beach bar, iar daca vrei sa iei masa undeva in zona, iti recomandam sa cobori in micul port Ormos Panagias unde te asteapta o serie de taverne cu recenzii bune. 

Plaja Latoura este si mai linistita, lipsita in general de amenajare si potrivita familiilor cu copii si seniorilor, gratie intrarii line in apa. 

Te sfatuim sa vii aici pregatit cu tot ce-ti trebuie: umbrela proprie, racoritoare, gustari, caci nu exista restaurant/bar in zona din spate. O gasesti la 1,6 kilometri distanta de Talgo Beach. 

Plaja Trani Ammouda este una dintre cele mai generoase din zona, se afla la 3,7 kilometri departare de Talgo si are atat segmente amenajate, cat si zone de plaja libera. Pe la mijlocul plajei gasesti si un teren de volei 🙂

In loc de concluzie

Talgo Beach Sithonia este una dintre plajele potrivite celor care cauta sa se bucure de o atmosfera mai animata la malul marii. Este bine organizata si are toate serviciile potrivite, insa si preturi usor mai ridicate si aglomeratie in plin sezon. 

Nu uita ca la noi pe site te asteapta si unele dintre cele mai bune oferte vacante Sithonia, cu zeci de hoteluri si vile din toate statiunile cunoscute ale bratului!

Travel Planner Conecteaza-te cu noi pentru o experiență completă!

Simplifici procesul de rezervare și ții legatura cu noi pentru oferte exclusive și informații de călătorie

sau
Login cu Facebook Login cu Google
Continuand, inseamna ca esti de acord cu Termenii de utilizare a site-ului si Politica de confidențialitate TravelPlanner.ro

Esti pe maini bune. Vezi ofertele si rezerva in siguranta la conditii super avantajoase.

Ai vazut ofertele noastre in Grecia?