Nisteri Beach Thassos, o plaja cu nisip si intrare lina in apa, aproape de portul din Limenas

Nisteri Beach este una dintre plajele aflate la indemana celor care aleg sa-si faca vacantele in nordul insulei Thassos, fiind localizata la mica distanta de cel mai mare oras, dar si de portul de feriboturi. 

Mai mult, Nisteri Beach Thassos s-a dovedit a fi, de-a lungul timpului, si o plaja indragita de catre familiile cu copii, tocmai pentru ca este de nisip, iar intrarea in apa este lina. 

Te tenteaza o vizita aici? Gasesti in continuare toate detaliile de care ai nevoie, iar daca nu ai gasit inca hotelul perfect pentru tine, la noi pe site te asteapta unele dintre cele mai bune oferte vacanta Thassos!

P.S: Daca ai in plan sa alternezi locurile de plaja de la o zi la alta, te sfatuim sa arunci o privire si pe articolul: Ghid plaje Thassos. Care sunt cele mai frumoase plaje din Thassos, plaje premiate Blue Flag si plaje retrase

Localizare Nisteri Beach Thassos si cum ajungi la aceasta plaja 

Vei gasi plaja in partea de nord a insulei Thassos, la doar 3,2 kilometri de centrul din Limenas si la 2,3 kilometri de portul de feriboturi de aici. 

Practic, de la aceasta plaja, in partea dreapta cum te uiti la mare, poti zari portul in care cel mai probabil vei sosi pe aceasta insula. 

Accesul la aceasta plaja este unul facil, dupa cum descriu cei care au fost aici in ultimii ani, iar parcarea este destul de incapatoare. 

Daca se intampla sa fii cazat in partea opusa a insulei, spre exemplu in Limenaria (al doilea oras ca marime din Thassos), pana la Nisteri Beach ai de parcurs 37,6 kilometri, adica in jur de 40-45 minute cu masina, intr-o zi fara trafic intens. 

Din Potos si pana la Nisteri Beach Thassos sunt 41 de kilometri, iar din Skala Marion si pana aici ai de parcurs 32 de kilometri. 

In cazul in care hotelul tau se afla in zona faimoasei plaje Golden Beach, pana la Nisteri vei avea de mers ceva mai putin, respectiv 14,5 kilometri. 

HINT: Daca nu ti-ai facut inca traseul Romania-Thassos si urmeaza sa pleci cu masina catre aceasta insula greceasca, e posibil sa-ti fie de folos si articolul: Drumul spre Thassos. Distanta Bucuresti Thassos si cel mai scurt drum pana in aceasta insula greceasca

Cum arata Nisteri Beach si ce servicii sunt disponibile aici

Nisteri Beach Thassos este descrisa de catre cei care au vizitat-o in ultimele sezoane ca fiind o plaja linistita, potrivita celor dornici de relaxare, dar si celor care vin insotiti de micuti. 

Vei gasi aici o plaja de nisip, de o lungime medie, nu foarte lata, amenajata cu sezlonguri si umbrele (dispuse pe 3, maximum 4 randuri) si administrata de unitatea hoteliera cu acelasi nume, amplasata in partea din spate. 

Spre extremitati exista si zone de plaja libera, pentru cei care nu doresc sa-si inchirieze sezlong. 

Pentru a ocupa un sezlong, trebuie sa faci consumatie de 5 euro de la bar. 

Nisteri Beach Thassos este o plaja de nisip, cu o intrare lina in apa de nuante turcoaz. Exista o portiune lipsita de pietre la intrarea in mare, dar si anumite zone in care turistii au semnalat existenta acestora. 

Tot aici isi desfasoara activitatea si un restaurant, asa ca daca intentionezi sa iei pranzul in apropierea plajei, o vei putea face fara probleme. 

Cea mai buna perioada pentru o vizita la Nisteri Beach Thassos 

Nisteri Beach nu se numara printre cele mai cunoscute plaje ale insulei, prin urmare, nu vei intalni aici aglomeratie ca la Marble Beach, Giola, Aliki Beach, in varf de sezon.

Totusi, se poate intampla ca si in acest loc sa gasesti sezlong de inchiriat mai greu daca nu vii la primele ore ale diminetii, in perioada iulie-august. 

Pe de alta parte, daca nu esti conditionat sa-ti faci vacanta in Thassos in aceasta perioada si alegi sa vii in aceasta insula greceasca in mai, iunie sau dupa prima jumatate a lui septembrie, cu siguranta vei gasi Nisteri Beach mai libera. 

Daca nu ai luat inca o decizie cu privire la perioada in care urmeaza sa-ti petreci concediul in Thassos si simti ca ai vrea sa te ghidezi si in functie de o medie a temperaturilor din ultimii ani, te-ar putea ajuta informatiile de aici: Vremea Thassos. Cea mai buna perioada pentru o vacanta si alte informatii utile despre prognoza meteo in aceasta insula greceasca

Grecia este una din cele mai indragite destinatii de vacanta pentru romani. Daca doresti vacante in Grecia, inca prinzi reduceri pana la 20%! Orice s-ar intampla, esti protejat de ofertele superflexibile cu anulare gratuita!

Alte plaje apropiate de Nisteri Beach Thassos 

Nisteri Beach nu este singura plaja interesanta din partea de nord a insulei, iar daca se intampla sa gasesti aici toate sezlongurile ocupate sau sa vrei sa incerci si alt loc frumos de la malul marii, te mai poti indrepta rapid catre una dintre urmatoarele plaje: 

Tarsanas Beach, o alta plaja privata amenajata de proprietatea care poarta acelasi nume, localizata la doar 1 kilometru de Nisteri. Plaja nu este foarte lata, insa are sezlonguri amplasate si pe portiunea de iarba verde din spatele fasiei de nisip. Pentru a ocupa un sezlong, e nevoie sa faci consumatie de 5 euro de la beach bar. 

Limenas Beach, plaja din oras, destul de aglomerata in plin sezon si nu foarte lata, insa cu o intrare lina in apa, ceea ce inseamna ca e potrivita si pentru familiile cu copii. Un plus al acestei plaje este faptul ca ai destul de multe taverne/terase in apropiere, dar si ca poti practica o serie de sporturi acvatice. O vei gasi la 3,6 kilometri de Nisteri Beach Thassos.

Karnagio Beach Bar, un bar celebru din zona vechiului port Limenas, care are amenajata si o plaja. Privelistea este incantatoare aici, insa plaja este relativ micuta, iar la intrarea in mare exista pietre. Karnagio Beach Bar se afla la o distanta de 3,9 kilometri de Nisteri. 

Makryammos Beach se afla putin mai departe, la 5,2 kilometri de Nisteri Beach Thassos, asadar la un drum cu masina de aproximativ 10-15 minute. Este o plaja premiata Blue Flag, lata si foarte bine amenajata, fiind administrata de resortul din imediata apropiere. Exista si o taxa de acces aici (16 euro – 2 persoane), taxa in care ar fi incluse doua sezlonguri si o umbrela.

In loc de concluzie 

Nisteri Beach Thassos este doar una dintre plajele linistite din nordul acestei insule, potrivita celor care vor sa stea departe de freamat, dar si familiilor cu copii. Bineinteles, are avantajul de a fi localizata intr-o zona cu mai multe plaje frumoase amenajate, asadar poti oricand sa schimbi locul daca simti ca nu rezonezi cu Nisteri. 

Asteptam cu interes si alte informatii noi de la fata locului, prin urmare daca se intampla sa ajungi aici in acest sezon si simti ca e nevoie si de alte completari, feedback-ul tau este binevenit. 

Nu uita ca la noi pe site te asteapta unele dintre cele mai tari oferte vacanta Thassos, cu hoteluri din toate statiunile cunoscute si un proces de rezervare extrem de simplu!

Travel Planner Conecteaza-te cu noi pentru o experiență completă!

Simplifici procesul de rezervare și ții legatura cu noi pentru oferte exclusive și informații de călătorie

sau
Login cu Facebook Login cu Google
Continuand, inseamna ca esti de acord cu Termenii de utilizare a site-ului si Politica de confidențialitate TravelPlanner.ro

Esti pe maini bune. Vezi ofertele si rezerva in siguranta la conditii super avantajoase.

Ai vazut ofertele noastre in Grecia?