Tarsanas Beach, o alta plaja de incercat in nordul insulei Thassos

Tarsanas Beach este o plaja privata care apartine de unitatea de cazare cu acelasi nume, aflata in apropierea orasului Limenas, asadar in nordul insulei Thassos. Tarsanas este descrisa ca fiind o plaja foarte bine amenajata, cocheta, cu toate serviciile si facilitatile unei experiente confortabile, prin urmare reprezinta una dintre variantele de plaja bune pe care le ai la indemana daca decizi sa explorezi aceasta parte a insulei. 

Mai jos gasesti toate detaliile de care ai nevoie daca intentionezi sa faci plaja la Tarsanas Beach, iar la noi pe site te asteapta unele dintre cele mai bune oferte vacanta Thassos, cu zeci de hoteluri din toate statiunile cunoscute.

Te numeri printre cei mai exploratori si vrei ca in timpul concediului tau in Thassos sa bifezi cat mai multe plaje frumoase? Iti recomandam sa arunci o privire si pe articolul: Ghid plaje Thassos. Care sunt cele mai frumoase plaje din Thassos, plaje premiate Blue Flag si plaje retrase

Unde se afla Tarsanas Beach si cum ajungi aici 

Localizata in nordul insulei Thassos si la doar 2,2 kilometri de capitala Limenas, Tarsanas Beach este una dintre plajele aflate la indemana celor care sunt cazati in aceasta zona. 

Tarsanas Beach este administrata de unitatea hoteliera cu acelasi nume, situata in spatele plajei si se afla la o distanta foarte mica de o alta plaja cunoscuta a zonei: Papias Beach. Exista locuri de parcare gratuite la Tarsanas Beach, asa cum au mentionat o parte dintre turistii care au vizitat plaja anii trecuti.

Daca esti cazat in Limenas si vrei sa faci plaja la Tarsanas, ai de parcurs aproximativ 5 minute cu masina, intr-o zi cu trafic normal. 

Pe de alta parte, daca esti cazat in sudul insulei si vrei sa explorezi intr-o zi si plajele din nord, vei face pe drum intre 40-60 minute pana la Tarsanas.

Distanta intre Limenaria si Tarsanas Beach este de 37 de kilometri, iar distanta din Potos si pana aici este de 40 kilometri. Din Skala Marion si pana la aceasta plaja sunt 31,5 kilometri, iar daca se intampla sa fii cazat in zona celei mai faimoase plaje din insula (Golden Beach), pana la Tarsanas Beach ai de parcurs in jur de 13,5 kilometri. 

Ai in plan sa pleci cu masina in Thassos si inca nu ti-ai facut traseul? S-ar putea sa-ti fie de folos informatiile de aici: Drumul spre Thassos. Distanta Bucuresti Thassos si cel mai scurt drum pana in aceasta insula greceasca

Cum arata Tarsanas Beach. Servicii si facilitati disponibile la aceasta plaja

Plaja Tarsanas din apropiere de Limenas este relativ ingusta, insa foarte bine amenajata, dupa cum o descriu cei care au fost aici in ultimii ani. 

Exista o fasie de nisip cu o latime modesta la malul marii, insa sezlongurile sunt intinse si pe portiunea de iarba verde din spatele plajei. 

Pentru a putea ocupa un sezlong, e nevoie sa faci consumatie de minimum 5 euro/persoana de la bar (preturi actualizate in 2021), iar daca vrei sa iei masa, exista aici si preparate de genul: sandwich club (7,5 euro), gyros la farfurie (10 euro), paste cu fructe de mare (16 euro) si altele. 

Sunt si sezlonguri si baldachine de inchiriat la Tarsanas Beach, iar gradina de aici este descrisa ca fiind foarte frumos amenajata si bine intretinuta. 

Grecia este una din cele mai indragite destinatii de vacanta pentru romani. Daca doresti vacante in Grecia, inca prinzi reduceri pana la 20%! Orice s-ar intampla, esti protejat de ofertele superflexibile cu anulare gratuita!

Intrarea in apa este lina, asadar plaja este potrivita familiilor cu copii. Sunt unii vizitatori care au specificat faptul ca pe unele portiuni exista pietre la intrarea in mare (in special in partea stanga, unde au fost zariti si arici de mare), prin urmare incaltamintea speciala pentru apa este binevenita daca ai in plan sa te balacesti aici. 

Exista si muzica la aceasta plaja, iar majoritatea celor care au fost aici spun ca atmosfera este una foarte placuta. 

Cea mai buna perioada pentru o vizita la Tarsanas Beach 

Fiind o plaja destul de apropiata de Limenas (capitala insulei Thassos), Tarsanas devine ceva mai aglomerata in plin sezon. Daca vii aici in perioada lunilor iulie-august, e posibil sa nu gasesti sezlong imediat sau acolo unde ai dori. Pe de alta parte, spre deosebire de alte plaje din Thassos, Tarsanas nu se numara printre cele mai faimoase. Are totusi dezavantajul de a fi ingusta, ceea ce poate duce la ocuparea destul de rapida a sezlongurilor in perioadele de varf. 

Daca nu esti conditionat sa-ti faci vacanta in Thassos in mijlocul verii, poti veni in mai, iunie sau dupa prima jumatate a lunii septembrie, caci temperaturile vor fi mai placute, iar Tarsanas Beach ceva mai aerisita. 

In iunie, temperatura apei marii in Thassos are o medie de 22 de grade, iar in septembrie este chiar usor mai calda – 23 de grade, asadar inca buna pentru balaceala. 

Daca vrei sa-ti rezervi cazare in Thassos in functie de prognoza meteo, te-ar putea ajuta si informatiile de aici: Vremea Thassos. Cea mai buna perioada pentru o vacanta si alte informatii utile despre prognoza meteo in aceasta insula greceasca

Alte plaje interesante in apropiere de Tarsanas Beach 

Tarsanas Beach este doar una dintre alternativele de plaje bune din apropiere de Limenas. Daca esti cazat in aceasta zona sau daca vii pentru o zi in nord si vrei sa explorezi si alte locuri, te-ar putea interesa si: 

Limenas Beach este localizata la doar 2,6 kilometri departare, are dimensiuni medii, se ingusteaza spre extremitati si este bine organizata. In apropiere ai multe restaurante si terase. Plaja se aglomereaza totusi in perioada iulie-august, asa ca ar fi bine sa vii aici la primele ore ale diminetii daca vrei sa prinzi un loc bun. 

Plaja de la Karnagio Beach Bar este o plaja micuta, localizata intr-o zona stancoasa (sunt pietre la intrarea in apa), insa cu o priveliste frumoasa si un beach bar deja celebru in insula, localizat la doar cativa metri de plaja. O vei gasi la 2,9 kilometri de Tarsanas Beach. 

Papias Beach este cea mai apropiata plaja de Tarsanas (localizata la circa 400 metri distanta) si este potrivita pentru tine daca te afli in cautarea unui loc linistit. Se gasesc si aici sezlonguri si umbrele de inchiriat, dar si un loc in care sa poti lua masa. 

La Scala Beach se afla la 2 kilometri distanta de Tarsanas si este o plaja amenajata mai pretentios. Vei gasi aici mobilier modern, un vibe exotic, dar si petreceri in plin sezon. 

Makryammos Beach este o plaja premiata cu distinctia Blue Flag, administrata de resortul cu acelasi nume si deschisa si publicului larg, insa cu o taxa de intrare in care sunt incluse sezlongurile si umbrela (16 euro/2 persoane, in 2021). Plaja este frumoasa, iar apa are o culoare turcoaz in aceasta zona. O vei gasi la o distanta de aproximativ 4,3 kilometri de Tarsanas Beach. 

In loc de concluzie

Speram ca informatiile de mai sus sa-ti fie de folos in cazul in care decizi sa te bucuri de o zi de plaja la Tarsanas Beach. Totodata, asteptam cu interes si alte detalii noi sau update-uri despre acest loc frumos din Thassos. 

Iti reamintim ca la noi pe site te asteapta unele dintre cele mai bune oferte vacanta Thassos, cu propuneri de hoteluri pentru toate buzunarele si un proces de rezervare extrem de simplu si rapid!

Travel Planner Conecteaza-te cu noi pentru o experiență completă!

Simplifici procesul de rezervare și ții legatura cu noi pentru oferte exclusive și informații de călătorie

sau
Login cu Facebook Login cu Google
Continuand, inseamna ca esti de acord cu Termenii de utilizare a site-ului si Politica de confidențialitate TravelPlanner.ro

Esti pe maini bune. Vezi ofertele si rezerva in siguranta la conditii super avantajoase.

Ai vazut ofertele noastre in Grecia?