Top hoteluri premium de pe litoralul bulgaresc

De-a lungul ultimilor ani, litoralul bulgaresc a reusit sa capteze atentia turistilor care-si doresc vacante la standarde inalte, printr-o serie de hoteluri premium, cu servicii foarte bune (ultra all inclusive sau demipensiune) si cu o gama variata de experiente care sa raspunda diverselor preferinte si asteptari.

Printre cele mai cunoscute hoteluri s-a numarat, pana in prezent, HVD Reina del Mar, insa intr-o continua evolutie a industriei ospitalitatii, vecinii bulgari aduc in prim plan si alte noi orizonturi ale rafinamentului si ale exclusivitatii, respectiv o serie de hoteluri premium foarte apreciate, care vor imparti scena confortului suprem. 

Unele se remarca printr-o serie de restaurante a la carte exceptionale, in timp ce altele se axeaza pe concepte noi, pe intimitate si chiar pe practicarea unor sporturi elegante precum golful.  

Le abordam punctual in cele ce urmeaza, iar pe site-ul travelplanner.ro te asteptam cu mai multe variante de hoteluri premium dintre care sa poti selecta simplu si rapid ce ti se potriveste mai bine 🙂

GRIFID Noa, ambitia prestigiosului lant GRIFID de a redefini luxul pe litoralul bulgaresc

Noa este cotat cu 5 stele si va fi inaugurat la inceputul verii lui 2024, chiar la malul marii, in statiunea Nisipurile de Aur. Hotelierii isi propun sa redefineasca luxul pe litoralul bulgaresc printr-un concept ultra all inclusive premium cu adevarat unic. 

Se remarca aici 4 restaurante a la carte, dar si o serie de surprize interesante precum Bubble Bar cu selectie de sampanii premium precum Moët & Chandon, Nicolas Feuillatte, alaturi de Steakhouse by chef Mithat Denizedalan (cu experienta de la faimosul chef turc Nusret Gökçe -Salt Bae-) si altele. 

In plus, GRIFID Noa gazduieste 6 piscine, un amfiteatru exterior pentru evenimente, zone de distractie pentru cei mici, dar si un centru SPA cu numeroase servicii. 

Oaspetii acestui hotel premium pot opta si pentru conceptul Signature Splendor, dedicat clientilor cu varsta de peste 16 ani, care cauta odihna si relaxare. Acesta se intinde pe unul dintre etajele hotelului, iar camerele dispun si de un cadou de bun venit, alaturi de echipament pentru aromaterapie, selectie de muzica relaxanta si alte facilitati. 

Wave Resort, un hotel premium la un pret avantajos

Acest hotel premium a fost deschis in 2019, in zona Aheloy Bulgaria, chiar pe plaja, si se remarca printr-o serie de conditii exceptionale de cazare all inclusive. 

Tipurile de camere sunt variate (dubla cu vedere laterala la mare, dubla premium cu vedere la mare, dubla cu acces la piscina comuna, camera de familie, junior suite) iar piscinele de la Wave Resort sunt printre cele mai variate: piscina principala, piscina infinity, piscina semiolimpica, piscine in stil laguna, piscina interioara si exterioara pentru copii, piscina interioara incalzita, dar si mini aquapark). 

Pe langa restaurantul principal, turistii cazati aici au acces si la 3 restaurante a la carte, la 4 baruri si la Amphi Avenue (food corner). 

Wave Resort poate fi asemanat usor cu acel tip de resort turcesc, cu foarte multe servicii si facilitati de calitate, dispuse in cadrul unui complex ce se intinde pe o suprafata de peste 40.000 de metri patrati. 

Hotel Voya Beach Resort, cu raport calitate/pret foarte bun

Voya Beach Resort este unul dintre hotelurile premium cu un concept foarte bine definit si totodata cu un raport calitate/pret foarte bun. 

Desi nu are plaja privata, se distinge prin macarea gustoasa, variata si prin camerele sale bine amenajate. 

Este localizat la doar 250 metri de plaja publica din Sveti Vlas, in partea centrala a orasului. 

Oaspetii pot lua masa la restaurantul principal, dar si la unul dintre restaurantele a la carte (cu bucatarie traditionala bulgareasca, internationala si peste/fructe de mare). 

Sa nu uitam nici de micul parc acvatic cu 5 tobogane, care se regaseste in cadrul uneia dintre cele 4 piscine exterioare, si nici de piscina interioara cu sectiune pentru copii. 

Hotel Thracian Cliffs Golf & Beach Resort, intr-un cadru cat se poate de relaxant 

Considerat, de asemenea, unul dintre hotelurile premium ale litoralului bulgaresc, Thracian Cliffs din zona Topola se adreseaza jucatorilor de golf si acelor persoane care vor sa se bucure de o escapada intr-un mediu linistit. 

A fost construit la 2 kilometri distanta de plaja si ofera apartamente generoase si diferite alte facilitati de calitate (piscina exterioara, teren de golf, club pentru copii, centru SPA si altele). 

Cazarea se face intr-una dintre cele doua zone ale resortului: Marina Village (mai apropiata de plaja) sau Hillside Village (la 500 metri departare de plaja, cu 3 piscine infinity). 

Aici se remarca totodata si doua plaje de exceptie, amenajate ispititor de frumos (Bendida si Argata), deschise in exclusivitate oaspetilor resortului. Desigur, transportul de la hotel si pana in zona plajelor este asigurat. 

Hotel Black Sea Rama Golf & Villas Club Residence, un holiday village premium din zona Balchik – Kavarna

Si acest hotel este destinat celor care simt nevoia de intimitate extra atunci cand vine vorba de relaxarea in vacanta, adresandu-se, de asemenea, si jucatorilor de golf.

Cazarea se face in vile cu unul sau doua etaje, cu vedere la terenul de golf, spre lac sau spre mare. La Black Sea Rama exista taverna, bistro, steak house si pizzerie, alaturi de bar si vinarie. 

Clientii se pot bucura aici de piscinele exterioare (caci toate vilele individuale au piscina), de piscina interioara localizata in Vila Green, iar alaturi de terenul de golf au fost construite si terenuri de tenis, SPA si alte facilitati. 

Hotelul este destul de departe de plaja (la o distanta de circa 8 kilometri), insa ofera toate facilitatile necesare pentru o experienta relaxanta, fiind o alegere deosebit de potrivita pentru cei care vor sa se cazeze intr-o zona mai apropiata de granita cu Romania. 

In loc de concluzie

Litoralul bulgaresc devine astfel o destinatie din ce in ce mai diversificata pentru acei turisti care prefera hotelurile premium, cu marele avantaj de a fi localizat aproape de casa. 

De la luxul promis de GRIFID Noa, la atmosfera relaxanta pe care o ofera hoteluri precum Black Sea Rama sau Thracian Cliffs si pana la deal-urile convenabile pe care le ofera hoteluri precum Voya Beach Resort, vecinii bulgari par sa fie din ce in ce mai pregatiti pentru vacantele invaluite in rafinament si confort.

Travel Planner Conecteaza-te cu noi pentru o experiență completă!

Simplifici procesul de rezervare și ții legatura cu noi pentru oferte exclusive și informații de călătorie

sau
Login cu Facebook Login cu Google
Continuand, inseamna ca esti de acord cu Termenii de utilizare a site-ului si Politica de confidențialitate TravelPlanner.ro

Esti pe maini bune. Vezi ofertele si rezerva in siguranta la conditii super avantajoase.

Ai vazut ofertele noastre in Bulgaria?