Top parcuri acvatice Marmaris. Ce atractii gasesti la fiecare si care dintre ele ti se potriveste mai bine

Marmaris Turcia este una dintre destinatiile de vacanta extrem de apreciate pentru toate oportunitatile pe care le ofera in materie de conditii de cazare, atractii si activitati turistice. Desi plajele de aici raman principalul magnet pentru turisti, locurile de vizitat in imprejurimi, dar si multitudinea de magazine si parcurile acvatice pot face obiectul unor experiente frumoase in timpul vacantei tale. 

In ceea ce le priveste pe ultimele, acestea sunt 3 la numar si isi asteapta an de an vizitatorii, mai ales pe cei care-si fac concediile alaturi de copii. 

Parcurile acvatice din Marmaris reprezinta o alternativa buna pentru acei turisti care vor sa ia pauza pentru o zi de la plaja cu nisip si de la marea sarata, pentru ca ofera in egala masura distractie care implica balaceala si soare. Mai mult, cele trei sunt localizate relativ in aceeasi zona. 

Te asteptam sa le descoperi pe toate in cele ce urmeaza si pentru ca ne place sa ne ocupam de tot ce inseamna vacanta perfecta, ti-am pregatit la noi pe site si o serie de oferte vacanta Marmaris, cu hoteluri bune si foarte bune si un proces de rezervare extrem de simplu!

1. Cel mai mare parc acvatic din Marmaris 

Aqua Dream a fost inaugurat in 2006 si in momentul de fata este cel mai mare din statiune, localizat la aproximativ 3 kilometri de centrul Marmarisului. Pe timp de vara, operatorii locali organizeaza tururi aici, astfel ca e putin probabil sa nu-ti sara in ochi vreo oferta, iar principalul avantaj este faptul ca esti preluat de la hotel si adus inapoi la orele de inchidere. 

Sunt multe tobogane cu apa si atractii aici, pentru toate varstele si pentru toate preferintele, iar copiii mai micuti se pot distra la Aqua Tower, zona destinata lor. 

Totodata, exista si o piscina principala, dar si una cu valuri – atat de apreciata de catre cei care au vizitat parcul in ultimii ani. 

Exista un singur restaurant, cu bar integrat, insa meniul este destul de variat, iar privelistea catre orasul Marmaris este foarte frumoasa, caci parcul a fost construit intr-o zona mai inalta, pe un deal. 

La noi pe blog te asteapta un articol dedicat exclusiv acestui loc, unde ai acces la mai multe informatii despre preturi, program de vizitare, meniu si lista tuturor atractiilor: Aqua Dream Marmaris, cel mai mare parc acvatic din aceasta statiune turceasca. Ce sa ai in vedere daca vii aici

2. Parcul acvatic de la malul marii, unde te poti bucura si de plaja cu nisip 

Atlantis Waterpark este numele celui de-al doilea parc acvatic ca marime din Marmaris, iar unul dintre principalele sale avantaje este faptul ca a fost construit chiar la malul marii, in imediata apropiere a plajei. 

Astfel, cei care-l viziteaza pot alege sa se bucure de mare, soare si nisip, insa in acelasi timp sa se distreze si la toboganele cu apa. Acestea sunt in numar de 8, asadar nu ai sanse prea mari sa te plictisesti, iar pentru cei mici exista 5 zone de distractie (toboganele, doua locuri de joaca uscate, un parc cu masinute si o piscina). 

Nici de aici nu lipseste piscina cu valuri, pentru cei care vor sa-si testeze abilitatile de rezistenta pe colac, iar la capitolul restaurante, acest parc este cel mai dotat. 

Sunt 3 restaurante si doua baruri, iar unul dintre restaurante ofera si preparate traditionale turcesti. 

HINT: Daca-ti iei biletul online, te poti bucura de o reducere destul de consistenta, rentabila mai ales in situatia in care vii aici intr-un grup mai mare. 

Si in acest caz, ti-am pregatit un articol mai cuprinzator la noi pe blog: Atlantis Marmaris Waterpark. Toate informatiile utile pentru o zi de distractie la acest parc acvatic

3. Star Water Park – cel mai mic dintre parcurile acvatice din Marmaris 

Desi are dimensiuni mai reduse, acest aquapark are avantajul de a fi mai liber (se formeaza mai rar cozi la intrare si implicit cozi la toboganele cu apa din interior). 

Star Aqua Park este parcul cel mai indepartat de centrul orasului, insa distanta nu este una semnificativ mai mare (la 900 m departare de Aqua Dream). 

Preturile de intrare sunt mai mici, insa si atractiile cu apa sunt mai putine. 

Nu se stie cu exactitate daca parcul va fi functional in 2023, intrucat in sezonul cald 2022 au existat comentarii pe Google care au sugerat ca locul ar fi inchis sau in reparatii. Nu uita sa intrebi acest aspect la receptia hotelului tau inainte de a te decide sa bati drumul pana acolo. 

In loc de concluzie

Speram ca indiferent de locul in care alegi sa te bucuri de balaceala in Marmaris, experienta ta sa fie una fara cusur. Iti reamintim ca in niciunul dintre parcuri, accesul cu mancare si bautura din exterior nu este permis si te sfatuim, totodata, sa respecti regulile referitoare la siguranta si indicatiile personalului supraveghetor. 

Nu uita sa arunci un ochi si pe ofertele de vacanta Marmaris pe care ti le-am pregatit la noi pe site!

Travel Planner Conecteaza-te cu noi pentru o experiență completă!

Simplifici procesul de rezervare și ții legatura cu noi pentru oferte exclusive și informații de călătorie

sau
Login cu Facebook Login cu Google
Continuand, inseamna ca esti de acord cu Termenii de utilizare a site-ului si Politica de confidențialitate TravelPlanner.ro

Esti pe maini bune. Vezi ofertele si rezerva in siguranta la conditii super avantajoase.

Ai vazut ofertele noastre in Turcia?