Distractie pe timp de seara in Bodrum. Cum e viata de noapte in acest oras turcesc de la malul Marii Egee

Daca te afli in cautarea unei destinatii de vacanta care pe langa mare, soare, plaje si locuri interesante de vizitat, sa implice si o viata de noapte cat mai activa, e posibil ca Bodrum Turcia sa fie exact ce ai nevoie. 

Orasul Bodrum este un loc cat se poate de vibrant, cu o multime de posibilitati in materie de distractie dupa lasarea serii, ceea ce inseamna ca nu degeaba a fost poreclit “Monte Carlo” al Turciei. 

Incepand cu barurile si cluburile din Bodrum City si trecand in revista si alte locuri cu viata de noapte activa, din celelalte statiuni localizate pe aceasta peninsula, gasesti in cele ce urmeaza aproape totul despre viata de noapte in Bodrum. 

In plus, la noi pe site gasesti si cateva zeci de oferte vacante Bodrum, din care sa-ti poti selecta rapid hotelul cu care rezonezi cel mai bine!

In linii generale, viata de noapte este concentrata in Bodrum in partea de oras vechi, la malul marii si in ministatiunea Gumbet, localizata la doar 2 kilometri departare de centrul acestui oras. Desigur, exista variante de distractie si in alte statiuni precum Turgutreis, Turkbuku sau Gumusluk. 

Viata de noapte in Bodrum City

Daca pe timp de zi poti sa vizitezi mai multe situri arheologice, muzee si Castelul din Bodrum, pe timp de seara, atmosfera din oras devine luminoasa, animata de petreceri, evenimente si muzica de toate felurile. 

Cele mai cunoscute zone cu baruri si cluburi in Bodrum City sunt strada Cumhuriyet (cunoscuta si sub denumirea de Bar Street), localizata de-a lungul golfului din stanga castelului, strada Tekilacilar si Bodrum Marina Yacht Club

Pe stradutele acestui oras vei gasi si multe terase cu narghilea, iar restaurantele cu preparate internationale si mai ales cele cu bucatarie traditionala turceasca te asteapta sa dai startul unor seri de neuitat. 

In multe meniuri vei gasi si bautura traditionala Raki – o bautura veche de secole intregi, cu o aroma inconfundabila, obtinuta din struguri sau stafide, in unele cazuri chiar si cu smochine sau prune – dublu distilata si cu un continut de alcool de circa 45% – asadar, ai grija la cantitatea consumata 🙂 

Printre barurile si cluburile cunoscute in Bodrum City, in zonele mentionate mai sus, se numara Mandalin Bodrum, (situat chiar langa Muzeul de Arheologie Subacvatica), Adamik Bar (in aceeasi zona), Club Catamaran (lipit de Mandalin), Deli Bar, Mavi Bar si multe altele. 

HINT: Daca simti nevoia sa-ti etalezi talentele vocale, vei avea aceasta sansa si in Bodrum, pentru ca exista si multe baruri cu karaoke.

Bodrum Marina Yacht Club este un alt loc in care te poti distra dupa apus, mai ales ca aici se organizeaza foarte frecvent spectacole cu muzica live si, in plus, ai o priveliste frumoasa catre castel. Exista in jur de 3 restaurante aici, dar si 4 baruri, iar preturile sunt descrise ca fiind usor mai ridicate in aceasta zona. 

Castelul Sfantul Petru din Bodrum se afla diametral opus, la 950 metri distanta de Bodrum Marina Yacht Club. 

Viata de noapte in Gumbet

Gumbet, o mica statiune foarte apropiata de Bodrum City, perceputa de altfel ca un fel de extensie a acestui oras, gazduieste de asemenea o multime de baruri si discoteci potrivite pentru turistii petrecareti. Acestea sunt condensate, in mare parte, in doua zone: Bar Street si Gumbet Beach Front (cele localizate in prima linie fata de plaja). 

Daca vrei sa te orientezi catre baruri, poti alege dintre Outback Bar, Shakers Dance Bar, Roy’s Place Karaoke Bar, Atlantis Bar, No Name Bar sau oricare alt loc se potriveste stilului tau si are recenzii bune. 

In cazul in care ti-e dor de dans si de club, te poti orienta catre Club Posh Bodrum (il gasesti in apropierea hotelului Kivanc) Mood Bodrum (in apropierea restaurantului Bodrum Konak), Club Sapphire si altele. 

Unii dintre turistii care au fost in Bodrum in sezonul cald 2022 spun ca au intalnit preturi ceva mai rezonabile la barurile si cluburile din zona Gumbet, comparativ cu localurile din Bodrum City.

Daca vrei sa te pui la curent cu mai multe informatii despre ministatiunea Gumbet Bodrum, iti recomandam articolul: Gumbet Turcia si aproape totul despre vacantele in mica statiune apropiata de Bodrum City

Viata de noapte in alte statiuni din peninsula 

Daca ti-ai rezervat cazare in alta statiune din apropiere de Bodrum City si esti interesat sa afli care este vibe-ul dupa lasarea serii, gasesti mai jos o serie de baruri si alte locuri cu distractie care au primit in ultimii ani recenzii pozitive: 

In Turgutreis, localizat la 16 kilometri de Bodrum City, gasesti baruri precum Paddy’s Irish Bar, The Beatles Turgutreis, The Red Lion Bar & Dance Club, Apple Bar, Azo Bar si altele, majoritatea localizate destul de aproape de zona de plaja.

Turkbuku este una dintre statiunile mai exclusiviste, cu unitati de cazare pretentioase, servicii de inalta calitate si preturi mai ridicate, aspect ce se poate remarca si in cazul distractiei pe timp de noapte. Reana Beach Bar, Elista Beach & Bar, Natsu Teppanyaki & Sushi Bar, Ganj Turkbuku, Sess Turkbuku sunt doar cateva dintre barurile localizate la malul marii, in aceasta statiune. 

Yalıkavak, micul oras-statiune din nord-vestul peninsulei, gazduieste, de asemenea, o serie de baruri si terase, majoritatea localizate in imediata apropiere a plajei sau chiar pe plaja. Zorro Dancing Bar este unul dintre acestea si totodata un loc in care se poate dansa, iar printre cele mai cunoscute se numara si Mojitos Bar sau Hola Kokteyl Bar

Gumusluk este o zona in care poti manca peste pe saturate, gatit in cele mai variate feluri, insa aceasta nu este singura calitate a acestui mic sat-litoral din vestul peninsulei. Gumusluk este mult mai linistit decat Bodrum sau Gumbet si chiar daca nu este axat pe lux, se distinge prin latura sa artistica – practic, un fel de rustic-chic. 

Sunt multi copaci impodobiti cu luminite, o atmosfera boema, si diferite locuri in care poti urmari spectacole de muzica live ale unor artisti turci. Club Gumusluk, Eklisia Lounge, Social Gumusluk sau Jazz Cafe pot fi cateva dintre locurile in care poti face o oprire la ceas de seara daca ajungi pe aici. 

In loc de concluzie

Viata de noapte din Bodrum este una vibranta, cu o multime de alternative in ceea ce priveste barurile, terasele si chiar si cluburile de noapte, asadar, daca alegi sa-ti petreci vacanta aici, sansele sa te plictisesti dupa lasarea serii sunt aproape zero 🙂 

Speram ca distractia sa se tina scai de tine in timpul concediului in Bodrum, atata vreme cat ti-ai propus acest lucru, si-ti reamintim ca la noi pe site te asteapta unele dintre cele mai bune oferte vacante Bodrum, cu zeci de hoteluri pentru toate preferintele si din toate zonele cunoscute!

Travel Planner Conecteaza-te cu noi pentru o experiență completă!

Simplifici procesul de rezervare și ții legatura cu noi pentru oferte exclusive și informații de călătorie

sau
Login cu Facebook Login cu Google
Continuand, inseamna ca esti de acord cu Termenii de utilizare a site-ului si Politica de confidențialitate TravelPlanner.ro

Esti pe maini bune. Vezi ofertele si rezerva in siguranta la conditii super avantajoase.

Ai vazut ofertele noastre in Turcia?