Viata de noapte in Marmaris. Unde te poti distra daca alegi sa-ti faci vacanta aici

Daca urmeaza sa pleci in Marmaris pentru urmatoarea ta vacanta la mare si vrei cu orice chip ca in timpul concediului sa te bucuri de distractie si de viata de noapte in adevaratul sens al cuvantului, iti putem spune din start ca ai ales bine, intrucat sansele sa te plictisesti aici odata cu lasarea serii sunt egale cu zero. 

Marmaris este una dintre cele mai apreciate statiuni de coasta din Turcia si pe langa paleta extrem de larga de variante de cazare si obiective turistice pe care le vei avea la dispozitie aici, barurile si cluburile deschise pe timp de vara sunt numeroase si in general apreciate de catre cei care le-au calcat pragul. 

Marmarisul este impartit in 3 zone turistice populare: Marmaris City, Icmeler si Turunc, insa dintre toate, Marmaris City este cel mai vibrant la capitolul distractie de noapte. Desigur, exista si cateva variante de baruri in Icmeler si Turunc, despre care vom discuta, punctual, in cele ce urmeaza. 

Totodata, pentru ca ne place sa ne ocupam de concedii asa cum se cuvine, la noi pe site ti-am pregatit si o serie de oferte pentru vacantele in Marmaris, cu hoteluri bune si foarte bune, din care sa poti selecta rapid fix ce ti se potriveste mai bine!

Viata de noapte in Marmaris City

In centrul orasului Marmaris si in mod special in zona Marina, exista o varietate de cluburi si baruri cu muzica live, pop, rock, muzica traditionala turceasca, spectacole de lumini si chiar muzica tehno, asadar, nu-ti mai ramane decat sa decizi care este stilul tau favorit si incontro vrei sa te indrepti.

Cea mai cunoscuta zona cu viata de noapte activa in Marmaris este Bar Street, o strada care a primit aceasta porecla din pricina numeroaselor localuri deschise de-a lungul sau. Nu o vei gasi pe Harti sub aceasta denumire, insa te poti orienta dupa cautarea “39 Sk”.

Bar Street se afla la circa 500 metri de centrul Marmarisului si chiar pe strada din spatele portului de agrement, asa ca nu ai sanse sa nu dai de ea daca o iei la pas prin aceasta zona. Aici gasesti baruri, discoteci, cluburi, cafenele, iar in varf de sezon, locul devine un adevarat furnicar. Daca nu esti foarte prietenos cu aglomeratiile, e posibil ca locul sa nu fie neaparat cea mai buna alegere pentru tine 🙂 

Unele localuri organizeaza petreceri cu spuma, in timp ce altele au invitati artisti locali renumiti sau ofera programe de dans. Tot pe aceasta strada se mai afla si saloane de tatuaje, gherete cu street food si alte mici magazine, iar cluburile si discotecile sunt in general deschise pana la ora 05.00 dimineata. 

Printre cele mai cunoscute cluburi si baruri din aceasta zona se numara Talk of the Town, Cub Arena, B-52, Crazy Daisy, Backstreet Disco, Backgarden, Hangover, Rock Bar, Santana Bar (cu seri de karaoke), Black Mirror Bar (unde se pot urmari si meciuri live), El Divino (localizat langa centrul comercial Netsel Marina) si multe altele. 

O atmosfera usor mai relaxanta vei gasi la barurile din fata portului, unde ai la indemana si mai multe restaurante turcesti autentice. 

Viata de noapte in Icmeler si in Turunc 

Desi optiunile nu sunt atat de variate precum in Marmaris City, in cazul in care esti cazat in Icmeler sau in Turunc, trebuie sa stii ca exista locuri cu distractie pe timp de seara. 

Icmeler este o destinatie de vacanta mai linistita, insa asta nu inseamna si ca este plictisitoare odata cu lasarea serii. Aici se afla mai multe restaurante si baruri, unele care ofera divertisment cu muzica live sau cu spectacole de dans, insa in general petrecerile cu muzica tare nu tin atat de mult ca in Marmaris, ci se termina undeva in jurul orei 00.00. 

Printre barurile care au primit cuvinte de lauda se numara The Wonderboys Cocktail Bar, Irish Bar, Ace Bar, Canary Bar, Sport Inn Cafe Bar. Daca esti interesat de dans si de atmofera de club, exista variante precum Ambience Night Club sau Club Ace, unde distractia se prelungeste pe ringul de dans. 

Turunc este una dintre cele mai apreciate zone din punct de vedere al peisajelor, fiind cunoscut totodata drept un bun punct de oprire pentru iahturi si alte mici ambarcatiuni. 

Pe timp de zi, Turunc se va potrivi mai mult celor care cauta relaxare, insa odata cu lasarea serii, exista si aici o serie de locuri bune pentru distractie si socializare. Vesper Cocktail Bar, Street bar, UPtown Bar, Vanilla Bar, Palette Cafe&Bar sunt cateva propuneri daca simti nevoia sa iesi sa bei un cocktail alaturi de cei dragi si sa asculti niste muzica. 

P.S. daca vrei sa te bucuri de vibrantul Marmaris City, poti oricand sa iei un taxi sau un dolmus catre centrul acestuia, pentru ca Icmeler si Turunc se afla la distante mai mult decat rezonabile. Icmeler este localizat la 8 kilometri departare, iar Turunc la 20 kilometri, insa e bine sa ai in vedere faptul ca, pe timp de seara (in general dupa miezul noptii si pana dimineata la ora 07.00), tarifele practicate de taximetristi sunt mai mari. 

Daca te intereseaza mai multe informatii referitoare la modalitatile de transport in aceasta zona, iti recomandam si articolul: Despre transport in Marmaris. Cum te poti deplasa usor daca nu te afli in vacanta cu masina personala

HINT: In cazul in care vrei totusi sa-ti pastrezi si ceva energie pentru a vizita atractiile din imprejurimile Marmarisului (deloc putine, de altfel), te-ar putea interesa si propunerile de aici: Excursii optionale Marmaris. Care sunt cele mai interesante locuri de vazut in apropierea acestei statiuni turcesti

In loc de concluzie 

Speram ca experienta ta in Marmaris sa fie conform asteptarilor, iar daca ai fost deja aici sau urmeaza sa mergi si simti ca mai ai si alte informatii de adaugat celor de mai sus, asteptam cu mult interes feedback-ul tau. 

Iti reamintim sa arunci un ochi la noi pe site, unde poti sa descoperi unele dintre cele mai tentante oferte vacante Marmaris, cu peste 20 de hoteluri bine cotate.

Travel Planner Conecteaza-te cu noi pentru o experiență completă!

Simplifici procesul de rezervare și ții legatura cu noi pentru oferte exclusive și informații de călătorie

sau
Login cu Facebook Login cu Google
Continuand, inseamna ca esti de acord cu Termenii de utilizare a site-ului si Politica de confidențialitate TravelPlanner.ro

Esti pe maini bune. Vezi ofertele si rezerva in siguranta la conditii super avantajoase.

Ai vazut ofertele noastre in Turcia?