Bodrum Aquapark, locul in care poti sa te bucuri de distractie si de balaceala alaturi de intreaga familie

Pui la cale o vacanta pe coasta Marii Egee in Turcia si ti se pare ca rezonezi cel mai bine cu conditiile de cazare si atractiile din Bodrum?

Sansele sa nu gasesti ceva pe placul tau in aceasta zona sunt destul de mici, iar daca vrei sa-ti condimentezi concediul si cu o serie de activitati care sa nu se rezume la timpul petrecut in hotel si in imediata vecinatate a acestuia, vei avea oricand la dispozitie excursiile optionale, obiectivele turistice din Bodrum, dar si distractia si balaceala la aquapark. 

Daca nu ai ales un hotel cu aquapark integrat si vrei ca intr-una dintre zile sa iei o pauza de la plaja si sa mergi cu intreaga familie la un parc acvatic, te poti orienta catre Bodrum Aquapark. 

In cele ce urmeaza gasesti informatii utile despre vizita la Bodrum Aquapark, iar la noi pe site unele dintre cele mai bune oferte vacante Bodrum, cu zeci de hoteluri din care sa-l alegi usor si rapid pe cel potrivit cerintelor tale!

Unde este Bodrum Aquapark

Parcul acvatic este localizat in zona Ortakent, la circa 8 kilometri departare de partea veche a orasului Bodrum si la 7 kilometri de zona Gumbet. 

Daca esti cazat in zona plajei Gumbet, de aici si pana la acest aquapark vei avea de parcurs o distanta de 7,4 kilometri, ceea ce inseamna un drum cu masina de 13-15 minute, intr-o zi fara trafic intens. 

Din zona plajei Yahsi si pana la Bodrum Aquapark sunt 6 kilometri, iar drumul pana aici ar trebui sa-ti ia in jur de 10-15 minute, cu masina sau cu taxi. 

Poti alege sa vii la Bodrum Aquapark si prin intermediul unui operator local. Vei observa ca in listele de excursii optionale, pe care le vei putea rasfoi cel mai probabil si la receptia hotelului tau, exista oferte pentru day tour la aquapark, care includ transportul tur-retur. 

In trecut, acest parc purta denumirea de Dedeman Bodrum Aquapark, insa incepand cu anul 2018, acesta a fost preluat de o noua administratie si poarta numele de Bodrum Aquapark, asa cum il vei gasi si pe Google Maps. 

Ce atractii gasesti la Bodrum Aquapark

Parcul acvatic se intinde pe o suprafata de circa 35.000 metri patrati si gazduieste peste 20 de atractii cu apa, printre care se numara tobogane precum Tsunami Slide, Black Hole, Kamikaze, Multi Slide, Giant Slide, Giant Slide Spare, Boomerang, Spiro, un rau artificial de circa 350 metri lungime, piscina cu valuri, dar si o zona dedicata copiilor de varste mai micute. 

In unele zile, au loc aici si petreceri cu spuma, iar daca nu te numeri printre cei care vor sa se bucure de clipele de adrenalina experimentate pe tobogane, te poti relaxa plutind pe Lazy River sau te poti bronza linistit pe sezlong. 

Tot pe teritoriul parcului vei avea la dispozitie si un restaurant cu diferite tipuri de gustari, racoritoare si mancare de tip fast food (sandwich-uri, burgeri cu cartofi prajiti, pizza, clatite si altele). Accesul pe teritoriul parcului cu mancare si bautura din exterior nu este permis. 

Parerile sunt impartite in ceea ce priveste experientele celor care au vizitat Bodrum Aquapark in sezoanele trecute. Unii dintre vizitatori spun ca s-au simtit foarte bine, in timp ce altii relateaza ca ar fi loc de cateva imbunatatiri in ceea ce priveste mentenanta toboganelor cu apa si a altor atractii. 

Sunt turisti care spun ca toboganele cu apa pornesc in jurul orei 11.00, iar pe site-ul oficial al atractiei este mentionat faptul ca piscina cu valuri porneste din jumatate in jumatate de ora, in intervalul orar de functionare a parcului. 

Totodata, este recomandat sa nu-ti uiti slapii acasa, mai ales daca vii aici in varf de sezon, pentru ca traseele pe care te vei deplasa de la o atractie cu apa la alta se incing destul de tare in bataia soarelui. 

Program de functionare si preturi intrare Bodrum Aquapark 

Bodrum Aquapark este deschis zilnic in sezonul cald, incepand cu ora 10.30 si pana la ora 17.30. 

Pe site-ul oficial al parcului nu sunt afisate, pentru moment (februarie 2023) tarifele de intrare pentru sezonul cald 2023, insa se presupune ca acestea vor fi publicate la inceputul lunii mai. Unii vizitatori relateaza ca pentru intrarea unei familii cu doi copii adolescenti (asadar, 4 persoane) au platit, in septembrie 2022, 1100 lire turcesti (ceea ce inseamna in jur de 54 euro). 

In ceea ce priveste preturile la mancare, turistii care au vizitat Bodrum Aquapark in septembrie 2022 spun ca pentru un burger au platit 100 lire turcesti, pentru o portie de spaghete – 120 lire turcesti, pentru un wrap de pui – 110 lire turcesti si pentru o salata – 100 lire turcesti. 

La intrare, iti va fi inmanat un card special pe care-l poti alimenta pentru a putea cumpara mancare si bauturi. 

Poti afla mai multe informatii despre preturile actualizate la zi, acces si alte detalii daca trimiti un mail la adresa info@bodrumaquapark.net sau daca suni la numarul de telefon +90 533 510 21 44. 

In loc de concluzie

Speram ca experienta ta la Bodrum Aquapark sa fie pe masura asteptarilor, iar daca ai ajuns deja la acest parc acvatic sau urmeaza sa-i faci o vizita in perioada urmatoare, asteptam cu interes si feedback-ul tau.

Nu uita sa arunci o privire la noi pe site, unde te asteapta unele dintre cele mai tari oferte vacante Bodrum!

Travel Planner Conecteaza-te cu noi pentru o experiență completă!

Simplifici procesul de rezervare și ții legatura cu noi pentru oferte exclusive și informații de călătorie

sau
Login cu Facebook Login cu Google
Continuand, inseamna ca esti de acord cu Termenii de utilizare a site-ului si Politica de confidențialitate TravelPlanner.ro

Esti pe maini bune. Vezi ofertele si rezerva in siguranta la conditii super avantajoase.

Ai vazut ofertele noastre in Turcia?