Despre Arriba Beach Thassos, plaja micuta din apropiere de Skala Rachoni

Plaja Arriba Beach este localizata in nord vestul insulei Thassos si apartine de micutul sat Skala Rachoni. Este una dintre plajele mai linistite ale insulei, are dimensiuni micute, insa poate fi o optiune buna pentru tine daca te afli in cautarea unui loc in care sa te poti relaxa in voie si in care sa fii departe de freamat, agitatie si muzica la un volum ridicat. 

Arriba Beach Thassos nu se numara printre cele mai cunoscute plaje ale insulei si poate fi la indemana ta daca esti cazat in zona Limenas, mai ales daca vrei sa te retragi intr-un loc mai ferit de la malul marii. 

Daca vrei totusi sa mai studiezi optiunile cu privire la plajele incantatoare ale acestei insule, iti recomandam sa citesti si articolul Ghid plaje Thassos. Care sunt cele mai frumoase plaje din Thassos, plaje premiate Blue Flag si plaje retrase

Totodata, nu uita ca la noi pe site gasesti si unele dintre cele mai bune oferte cazare Thassos!

Localizare Arriba Beach Thassos si distante cu plecare din diferite statiuni 

Arriba Beach se afla la 12,5 kilometri de capitala insulei, Limenas, ceea ce inseamna ca daca pleci din acest oras cu masina, vei face pana aici in jur de 18-20 minute. Distanta intre Arriba Beach si Limenaria este de 27,5 kilometri, iar din Potos ai de parcurs pana aici 31 de kilometri. 

Daca esti cazat in zona faimoasei plaje Golden Beach din Thassos, insa vrei intr-o zi sa dai o fuga pana la Arriba, ai de mers o jumatate de ora cu masina (23,8 kilometri). 

Foarte aproape de Arriba Beach se afla o alta plaja faimoasa in Thassos, Platana Beach (localizata intre Skala Prinos si Skala Rachoni), iar la o distanta de 8 kilometri vei gasi La Scala Beach, insa spre deosebire de Arriba, aceasta este diametral opusa la capitolul atmosfera: la Arriba vei avea liniste, relaxare, in timp ce la plaja La Scala vei putea asculta muzica mai tare, te vei putea bucura de petreceri si de o zona organizata ceva mai pretentios, cu preturi putin mai piperate. 

Gasesti locuri de parcare printre maslini, in zona din spatele plajei Arriba. 

Arriba chill out beach bar

Cum arata Arriba Beach Thassos si ce o face sa fie speciala 

Spre deosebire de alte plaje din Thassos, Arriba Beach este o plaja mai ingusta (in multe dintre zonele sale incap doar doua randuri de sezlonguri), insa suficient de lunga cat sa gazduiasca un numar destul de mare de turisti. Nu se numara printre plajele deosebit de faimoase din insula, motiv pentru care o vei gasi mai linistita comparativ cu alte locuri de la malul marii din Thassos

Arriba Beach este o plaja de nisip, cu pietricele pe alocuri la intrarea in mare. 

Plaja are atat portiuni amenajate cu sezlonguri si umbrele, cat si zone de plaja libera. Vei gasi chiar si cateva hamace la Arriba Beach. Plaja este umbrita pe mai multe segmente de pinii inalti din spate, asa ca in unele zone e posibil sa nu ai nevoie de umbrela deschisa. Umbrelele si sezlongurile se pot inchiria in schimbul consumatiei de la beach bar.

Arriba Beach Thassos e potrivita si pentru familiile cu copii, mai ales gratie faptului ca-i poti supraveghea din apropiere pe cei mici cand se joaca la malul marii, caci plaja nu este foarte lata. 

Grecia este una din cele mai indragite destinatii de vacanta pentru romani. Daca doresti vacante in Grecia, inca prinzi reduceri pana la 20%! Orice s-ar intampla, esti protejat de ofertele superflexibile cu anulare gratuita!

In spatele plajei vei gasi un beach bar/restaurant de unde-ti poti lua diferite bauturi, gustari, salate, burgeri si inghetata, iar preturile sunt descrise de catre turisti ca fiind acceptabile. 

Cea mai buna perioada pentru o vizita la Arriba Beach Thassos 

Luand in considerare ca nu se numara printre cele mai cunoscute plaje din insula, Arriba Beach Thassos are sanse sa nu fie foarte aglomerata nici macar in plin sezon. Desigur, sansele sa o prinzi mai aerisita depind foarte mult si de intentia turistilor din ziua respectiva, dar si de fluxul de turisti din Thassos in perioada in care iti vei face vacanta acolo. 

Daca vrei sa fii sigur totusi ca prinzi un sezlong aici (caci nu sunt foarte multe, avand in vedere ca plaja este ingusta) si te afli in Thassos in varf de sezon, poate ar fi bine sa vii la plaja ceva mai devreme (orele 08.00-09.00 dimineata). 

Pe de alta parte, daca nu esti conditionat sa-ti faci vacanta in Thassos in iulie sau august, si nimeresti la Arriba Beach la inceput de iunie sau prin septembrie, ai sanse destul de mari sa te bucuri de toata linistea si relaxarea. 

Concluzionand, Arriba Beach este pentru tine daca vrei liniste, daca vrei sa te relaxezi la umbra pinilor batrani, daca vrei sa iei o gustare sau o masa rapida de pranz la o terasa pe malul marii, intr-o atmosfera chill de vacanta.

Alte articole care te-ar putea interesa

Travel Planner Conecteaza-te cu noi pentru o experiență completă!

Simplifici procesul de rezervare și ții legatura cu noi pentru oferte exclusive și informații de călătorie

sau
Login cu Facebook Login cu Google
Continuand, inseamna ca esti de acord cu Termenii de utilizare a site-ului si Politica de confidențialitate TravelPlanner.ro

Esti pe maini bune. Vezi ofertele si rezerva in siguranta la conditii super avantajoase.

Ai vazut ofertele noastre in Grecia?