Hoteluri recomandate pentru vacante la mare in Bulgaria in contextul actual Covid-19 / coronavirus

plaja coronavirus bulgaria
Postat de

Dorinta romanilor de a pleca in vacanta este din ce in ce mai mare, mai ales dupa o perioada mai lunga de izolare in propriile case, iar concediile pe litoralul bulgaresc se afla in topul preferintelor si anul acesta, mai ales ca Bulgaria se numara printre tarile ce au reusit sa gestioneze foarte bine situatia pandemiei. 

Statiunile de pe litoralul bulgaresc sunt aproape de Romania, drumul poate fi parcurs cu masina personala, ofertele sunt printre cele mai tentante, iar in contextul situatiei Covid-19, unul dintre principalele aspecte luate in calcul de turisti il reprezinta, in mod evident, masurile de siguranta adoptate de catre hotelieri cu privire la limitarea raspandirii virusului Covid-19.

O serie de factori precum alegerea unor hoteluri din zone mai putin aglomerate, care pun la dispozitia turistilor spatii generoase de desfasurare a activitatilor, hoteluri de lant, hoteluri cu plaja privata, reprezinta un plus de confort si siguranta atunci cand iti propui ca vacanta ta sa fie, in primul rand, relaxanta.

In acest an, turismul de pretutindeni a suferit o serie de modificari si adaptari ale conditiilor in care se desfasoara vacantele, iar anul acesta sunt la mare cautare hotelurile care reusesc implementeze foarte bine conditiilor de securitate in contextul actual. Statiunile vecinilor bulgari, precum Balcic, Albena, Nisipurile de Aur sau Obzor, au hoteluri care indeplinesc o serie de criterii esentiale in contextul pandemiei Covid-19. 

Hotelierii din Bulgaria doresc sa asigure turistilor, pe langa siguranta in ceea ce priveste sanatatea si conditiile optime de desfasurare a vacantelor intr-un spatiu dedicat exclusiv celor care aleg un anumit resort.

Este important de stiut ca fiecare dintre lanturile hoteliere pentru care vei opta au adoptat atat reguli generale, cat si propriile reguli in contexul situatiei generate de pandemie.

Hoteluri de lant din zona litoralului bulgaresc

In cazul in care optezi pentru unul dintre hotelurile de lant din Bulgaria pentru vacanta de vara, acest lucru poate reprezenta un plus in reusita concediului tau, pentru ca aceste tipuri de hoteluri au implementat standarde de calitate ridicata asupra serviciilor si facilitatilor oferite, fiind recunoscute pentru seriozitatea cu care si-au tratat clientii de-a lungul anilor. 

Printre cele mai apreciate hoteluri de lant din Bulgaria se numara hotelurile din lantul Grifid, hotelurile din lantul RIU, lantul hotelier HVD hotelurile din lantul DIT, hotelurile din lantul Sol Melia, alaturi de multe alte hoteluri bine cotate.  

O intreaga clasificare a hotelurilor de lant din Bulgaria poate fi consultata aici.

Hoteluri din Bulgaria cu plaja privata 

Un alt aspect esential in ceea ce priveste siguranta turistilor il reprezinta si distantarea in spatiile publice, iar in cazul hotelurilor – plaja privata, unde accesul este permis exclusiv clientilor respectivului hotel. 

Conform noilor conditii, plajele hotelurilor dispun de o amplasare speciala a sezlongurilor si umbrelelor, iar in cadrul acestei categorii se remarca hoteluri precum Hotel Grifid Marea din statiunea Nisipurile de Aur, Hotel White Lagoon Balchik, HVD Reina Del Mar Obzor, Hotel Grifid Vistamar, Hotel RIU Palace Sunny Beach, si multe altele. 

Printre masurile luate in cadrul hotelului HVD Miramar, se numara si dezinfectarea zilnica a standului de distribuire a prosoapelor de plaja, iar zonele de sezlonguri, atat cele din zona piscinei, cat si cele de pe plaja sunt dezinfectate in mod regulat si amplasate la o distanta recomandata de 1.5 – 2 m.

In cadrul hotelurilor din lantul HVD, sunt anuntate masuri conform carora facilitatile din zona plajelor (sezlongurile, umbrelele) sunt oferite conform cerintelor de distantare sociala, iar rezevarea acestora cu obiecte personale nu va fi permisa. 

Hoteluri situate in zone mai putin aglomerate ale litoralului bulgaresc 

Unul dintre principalele motive care favorizeaza raspandirea Covid-19 il reprezinta prezenta in spatiile deosebit de aglomerate, motiv pentru care este de preferat ca in aceasta perioada sa evitati, pe cat posibil, astfel de locatii.

Daca te numeri printre cei care doresc sa-si petreaca sejurul exclusiv in cadrul hotelului sau doresti o interactiune limitata cu un numar mare de turisti, Bulgaria sta bine si la capitolul hoteluri situate in zone mai retrase, care ofera toate serviciile si facilitatile unei vacante de vis. 

Hotelul RIU Palace Sunny Beach, destinat adultilor, este situat langa o plaja cu nisip si, pe langa serviciile exceptionale de catering, ofera numeroase alte optiuni de activitati precum sporturi nautice, program de divertisment pe timpul zilei si al serii, acces la diferite servicii SPA. Hotelul este situat capatul nordic al statiunii Sunny Beach, intr-o zona mai retrasa a statiunii si ofera turistilor care doresc sa-si petreaca vacanta exclusiv la hotel, un pachet complet pentru un concediu relaxant.

Alte exemple pot fi Hotelul Evrika, amplasat chiar pe malul marii, intr-o zona linistita a Sunny Beach, Hotel Sol Luna Bay Obzor, Hotel Grifid Vistamar din Nisipurile de Aur, Hotel Gergana situat in Albena, Hotel Riu Helios Paradise.

Te-ai hotarat sa pleci pe litoralul bulgaresc pe ultima suta de metri? Nu uita sa consulti inainte ofertele last minute, pentru ca vei descoperi oferte super avantajoase pentru plecari imediate.

Travel Planner Conecteaza-te cu noi pentru o experiență completă!

Simplifici procesul de rezervare și ții legatura cu noi pentru oferte exclusive și informații de călătorie

sau
Login cu Facebook Login cu Google
Continuand, inseamna ca esti de acord cu Termenii de utilizare a site-ului si Politica de confidențialitate TravelPlanner.ro

Esti pe maini bune. Vezi ofertele si rezerva in siguranta la conditii super avantajoase.

Ai vazut ofertele noastre in Bulgaria?