Viata de noapte in Kusadasi. Care sunt cele mai cunoscute zone cu distractie pe timp de seara

Pui la cale o vacanta in Kusadasi si vrei sa profiti din plin de zilele libere si sa prelungesti distractia pana noaptea tarziu? Te vei afla in locul potrivit, caci acest oras-statiune sta foarte bine la capitolul baruri si cluburi, cu muzica de toate felurile, pe care le vei gasi in principal in 3 zone. 

Gasesti detalii despre viata de noapte din Kusadasi in cele ce urmeaza si pentru ca avem o experienta de peste 14 ani in organizarea de vacante, iti putem spune ca la noi pe site gasesti si unele dintre cele mai bune oferte vacante Kusadasi, cu peste 40 de propuneri hoteluri din care sa-l alegi pe cel ideal pentru tine si cei dragi!

HINT: Daca nu vrei sa te rezumi doar la plaja si la distractia pe timp de seara cata vreme te vei afla in Kusadasi, ia in considerare ca in aceasta zona exista o multime de obiective istorice, dar si sate traditionale, pe care merita sa le vizitezi. Mai multe informatii despre toate acestea gasesti in articolul: Despre atractii si activitati in Kusadasi si excursii optionale in imprejurimile statiunii

Zone din Kusadasi renumite pentru o viata de noapte activa 

Kusadasi este cunoscut pentru atmosfera sa vibranta pe timp de seara, in timpul sezonului cald, atunci cand unele petreceri tin chiar si pana in zori, iar turistii se pot bucura de cluburi pe plaja, taverne cu mancare delicioasa, baruri cu karaoke sau cu artisti care interpreteaza muzica live, cafenele si alte atractii de genul. 

Totusi, e posibil ca nu toate barurile si cluburile de aici sa fie pe placul tau, pentru ca stilurile difera foarte mult de la un loc la altul, la fel si atmosfera. 

Bar street Kusadasi este o strada din centrul orasului, ticsita cu baruri irlandeze, pub-uri cu karaoke, si in general o multime de astfel de locatii pe placul turistilor din Irlanda, Marea Britanie sau SUA. De regula, acestea sunt baruri care functioneaza relativ in mod hibrid: disco si pub. 

In linii generale, nu vei plati intrare pentru a te bucura de distractie in aceste locuri. 

Barurile din zona Old Kusadasi mai pot fi o directie in care sa pornesti daca vrei sa gasesti o viata de noapte activa. Acestea sunt localizate in orasul vechi (Kaleici), pe stradutele inguste. Si aici exista cateva cluburi, baruri si restaurante care ofera si spectacole de muzica live. Ex-Club si Mascaras sunt doua cluburi de noapte cunoscute in aceasta zona.

Cluburile din zona de plaja reprezinta o alta alternativa de distractie dupa lasarea serii. Acestea au de regula un aspect mai elegant, mai sofisticat, iar in unele cazuri, e posibil sa fii nevoit sa achiti o taxa de intrare. 

Atmosfera este usor mai relaxata in aceste cluburi, iar servirea este mai pretentioasa. Le gasesti in zonele Green Beach, Ladies Beach, dar si prin apropierea zonei de marina. 

Baruri si cluburi in Kusadasi 

In zona Bar Street, printre cele mai cunoscute localuri se numara Paddy’s Irish Bar, Dubliners Karaoke, Jimmy’s Irish, Lemon Bar, Sean’ Karaoke Bar, Charlie’s Place si altele. 

Spre exemplu, Jimmy’s Irish este un pub tipic irlandez, unde se pot urmari meciuri de fotbal pana la o anumita ora a serii. In septembrie 2022, cei care au vizitat acest loc spun ca au platit pentru o bere 70 lire turcesti. 

Sean’ Karaoke Bar este unul dintre locurile in care iti poti exersa talentul la cantat sau locul in care poti savura un cocktail in timp ce-i asculti pe cei dragi dandu-si silinta sa-ti cante melodia preferata 🙂 

Unele dintre cele mai populare cluburi localizate chiar la malul marii, pe plaja, sunt Miracle Beach Club si Jade Beach Club.  

Miracle Beach Club a fost deschis in 2005, are atat zone de interior, cat si zone in aer liber, iar aici se organizeaza de regula spectacole cu muzica live si DJ. Clubul este deschis intre orele 21.00 – 04.00, iar privelistea de aici este descrisa de catre turisti ca fiind minunata. 

Jade Beach Club se afla in golful Yılancı din Kusadasi, gazduieste un club de noapte, sase baruri si un restaurant, toate ridicate pe o suprafata de circa 1100 de metri patrati. 

In video-ul de mai jos poti vedea cam care este atmosfera la Jade intr-o zi calda de vara.

Cele mai aglomerate perioade si alte informatii utile despre viata de noapte in Kusadasi 

In mod cert, Kusadasi este vizitat de cel mai mare flux de turisti in perioada iulie-august, ceea ce inseamna ca aceasta este si perioada in care vei prinde cea mai mare aglomeratie pe strazile din centru, pe plaje, si implicit in baruri si in cluburi. 

Viata de noapte isi atinge apogeul in acest interval, insa exista baruri si cluburi deschise si in iunie si septembrie, cand atmosfera poate fi usor mai degajata. 

Asteapta-te sa intalnesti preturi ceva mai ridicate la bauturile cu alcool, in mod special in cluburi. 

BY THE WAY: In Kusadasi sunt organizate in varf de sezon si diferite spectacole si evenimente cu artisti locali apreciati si chiar cu artisti internationali. Poti verifica pe acest site daca in perioada in care tu iti faci vacanta in aceasta zona are loc vreun concert/eveniment de genul. 

In loc de concluzie

Speram sa te intorci din Kusadasi incantat de tot ce ai gasit acolo, inclusiv de distractia pe timp de noapte, iar daca ai si alte recomandari in ceea ce priveste barurile si cluburile de aici, asteptam cu interes si feedback-ul tau. 

Daca nu ai gasit inca hotelul potrivit in care sa te cazezi, te asteptam sa explorezi ofertele vacante Kusadasi pe care ti le-am pregatit la noi pe site!

Travel Planner Conecteaza-te cu noi pentru o experiență completă!

Simplifici procesul de rezervare și ții legatura cu noi pentru oferte exclusive și informații de călătorie

sau
Login cu Facebook Login cu Google
Continuand, inseamna ca esti de acord cu Termenii de utilizare a site-ului si Politica de confidențialitate TravelPlanner.ro

Esti pe maini bune. Vezi ofertele si rezerva in siguranta la conditii super avantajoase.

Ai vazut ofertele noastre in Turcia?