Camyuva Beach, una dintre plajele mai linistite din zona Kemer

Plaja Camyuva este una dintre plajele aflate la indemana celor care aleg sa-si faca vacantele in zona Kemer Antalya si asta pentru ca este destul de apropiata de centrul acestei statiuni si, in unele cazuri, putin mai libera.

Camyuva Beach este o plaja foarte bine amenajata, premiata cu distinctia Blue Flag si totodata suficient de spatioasa. 

Mai multe amanunte despre Camyuva gasesti in cele ce urmeaza, iar la noi pe site te asteapta si unele dintre cele mai bune oferte vacante Antalya, inclusiv cu hoteluri din Kemer.

Unde este Camyuva Beach si distante din alte statiuni

Plaja Camyuva se afla in sudul statiunii Kemer, la circa 8,5 kilometri de centru. Asta inseamna ca intr-o zi cu trafic normal, vei face intre cele doua in jur de 13-15 minute cu masina. Situatia se poate schimba insa in plin sezon, cand drumul principal D400 se aglomereaza.

Din Antalya City si pana la aceasta plaja sunt 51 kilometri, in timp ce de la Aeroportul International Antalya si pana la Camyuva sunt 66 kilometri. 

Se poate ajunge usor cu masina, dar si cu autobuzele locale (din Antalya City in Kemer si ulterior Kemer – Camyuva) sau cu taxi. 

Distante intre Camyuva si alte statiuni din Antalya

  • distanta Camyuva Beach – Lara: 72 kilometri
  • distanta Camyuva Beach – Belek: 93 kilometri
  • distanta Camyuva Beach – Side: 127 kilometri
  • distanta Camyuva Beach – Alanya: 187 kilometri

Cum arata Camyuva Beach si ce servicii sunt disponibile aici

Plaja Camyuva se intinde pe aproximativ 3 kilometri si se uneste, in partea stanga cum te uiti la mare, cu plaja Kiris. 

Este premiata Blue Flag, formata din pietris si are o panta de intrare medie spre abrupta in mare.

E recomandat sa-ti iei la tine acea incaltaminte speciala pentru apa daca vii aici, pentru ca pietricele pot fi deranjante la talpi.

Plaja are foarte multe segmente amenajate cu sezlonguri si umbrele. Unele sunt private si sunt administrate de unitatile de cazare din prima linie, insa exista si zona de plaja publica, unde poti inchiria sezlonguri. 

In zona din spatele plajei Camyuva se afla o alee pietonala si destul de multe baruri si restaurante.

Se pot practica diferite sporturi acvatice, dar si volei pe plaja. 

Unele dintre beach barurile amenajate aici administreaza si zonele cu verdeata pe care au fost amplasate cateva randuri cu sezlonguri, localizate putin mai departe de malul marii. 

Cea mai buna perioada pentru o vizita la Camyuva Beach

In linii generale, Camyuva nu este o plaja la fel de aglomerata precum plajele principale din Kemer. Cu toate acestea, in miez de vara, poate deveni destul de impanzita de turisti, mai ales ca si in aceasta zona exista numeroase unitati de cazare. 

In iulie-august, in zona plajei Camyuva, apa marii atinge temperaturi medii de circa 26-28 grade, iar media maximelor de afara este de 33 grade (temperaturi masurate la umbra). 

Daca nu-ti place sa imparti plaja cu prea multi turisti si vrei sa te bucuri de vacanta intr-o perioada mai putin calduroasa, poti alege sa vii aici fie la sfarsit de mai, fie la inceput de iunie, la sfarsit de septembrie sau chiar si la inceput de octombrie. 

Temperaturi medii ale apei marii in zona Kemer, in extrasezon:

  • luna mai – 20 grade
  • luna iunie – 24 grade 
  • luna septembrie – 26 grade
  • luna octombrie – 24 grade

Alte plaje apropiate de Camyuva Beach

Daca urmeaza sa te cazezi chiar in zona plajei Camyuva sau in Kemer, insa vrei ca in fiecare zi sa vizitezi o alta plaja, e bine de stiut ca in imediata apropiere vei gasi urmatoarele:

Plaja Kiris, care se afla in continuarea plajei Camyuva, in directia Kemer, are un aspect relativ similar, fiind formata tot din pietris. 

In zona din spate sunt cateva resorturi si alte unitati de cazare, mici magazine, restaurante si cafenele, iar pe plaja gasesti amenajare cu sezlonguri, dar si zone libere. 

Plaja Moonlight este localizata la 6,5 kilometri departare de Camyuva. Este una dintre cele mai populare plaje din zona Kemer si totodata una dintre cele mai aglomerate in plin sezon.

In spatele plajei a fost amenajat un parc, cu delfinariu inclus, iar plaja este formata din nisip. 

Plaja Kemer este plaja centrala a acestei statiuni, se intinde pe mai multi kilometri si este formata dintr-un amestec de nisip cu pietris. 

In dreapta fasiei de nisip cum te uiti la mare este portul din Kemer, iar de-a lungul plajei exista mai multe segmente amenajate cu sezlonguri si umbrele. 

In loc de concluzie

Camyuva Beach este una dintre plajele mai linistite, insa bine amenajate, din zona Kemer si poate face obiectul unei experiente cat se poate de frumoase daca alegi sa-ti faci vacanta in aceasta zona. Nu uita sa iei cipicii speciali pentru plaja cand vii aici 🙂

Daca planuiesti o vacanta in aceasta zona a litoralului turcesc, nu uita sa arunci o privire la noi pe site, unde te asteapta unele dintre cele mai tari oferte vacante Antalya!

Travel Planner Conecteaza-te cu noi pentru o experiență completă!

Simplifici procesul de rezervare și ții legatura cu noi pentru oferte exclusive și informații de călătorie

sau
Login cu Facebook Login cu Google
Continuand, inseamna ca esti de acord cu Termenii de utilizare a site-ului si Politica de confidențialitate TravelPlanner.ro

Esti pe maini bune. Vezi ofertele si rezerva in siguranta la conditii super avantajoase.

Ai vazut ofertele noastre in Turcia?