Moonlight Beach Kemer. Totul despre una dintre cele mai populare plaje ale acestei statiuni

Moonlight Beach apartine de parcul de agrement Moonlight din Kemer, este premiata cu distinctia Blue Flag si le ofera vizitatorilor sai o multime de activitati si atractii in imediata apropiere. 

Plaja Moonlight se desfasoara in partea dreapta a portului G Marina Kemer si este genul de loc care-ti ofera toate conditiile potrivite pentru relaxare. 

Descopera, in cele ce urmeaza, mai multe amanunte utile despre Moonlight Beach Kemer, iar la noi pe site si unele dintre cele mai bune oferte vacante Antalya, inclusiv cu hoteluri din zona Kemer.

Unde este Moonlight Beach Kemer si distante din alte statiuni

Plaja Moonlight se desfasoara de-a lungul parcului de agrement cu acelasi nume, pe o fasie de nisip de aproximativ 500 metri, la doar 2 kilometri distanta de centrul statiunii Kemer

Daca esti cazat chiar in Kemer, vei putea ajunge aici usor si pe jos, caci Moonlight Beach este una dintre cele doua plaje principale care deservesc statiunea, alaturi de Kemer Beach, care este insa mult mai lunga. 

Din statiunile invecinate poti ajunge usor cu autobuzele locale sau cu taxi, iar daca vrei sa vii aici cu masina, e bine de stiut ca in miez de vara, locurile de parcare pot deveni insuficiente. 

Pentru a ajunge la plaja trebuie sa o iei pe jos, pe aleile parcului, trecand pe langa restaurante. In partea stanga cum te uiti la mare se afla Muzeul de Folclor si Parcul Yoruk. 

Distante catre Moonlight Beach din alte statiuni:

  • distanta Antalya City – Moonlight Beach: 45 kilometri
  • distanta Lara – Moonlight Beach: 60 kilometri
  • distanta Belek – Moonlight Beach: 87 kilometri
  • distanta Side – Moonlight Beach: 120 kilometri

Cum arata Moonlight Beach Kemer si ce poti sa faci la aceasta plaja

Moonlight este o plaja foarte bine organizata, e drept, nu extrem de generoasa in lungime, amenajata cu sezlonguri si umbrele pe cele mai multe dintre portiunile sale. 

Este formata dintr-un nisip auriu, cu o granulatie mai mare catre mal si are o panta medie de intrare in apa. Intrarea este libera, insa sezlongurile se inchiriaza. 

Moonlight este, in linii generale, o plaja foarte confortabila pentru cei cazati in zona sau pentru cei care vor sa aiba la indemana mai multe servicii si posibilitatea de a se bucura de tot felul de activitati. 

In zona din spatele plajei exista multe restaurante, cafenele, dar si un mic parculet acvatic, un delfinariu (completat si de un centru de terapie cu delfini), o mica gradina zoologica, un magazin, dar si un club de noapte. 

Moonlight Beach are si punct de salvamar, iar in cele mai multe dintre cazuri, golful in care este situata este ferit de valuri mari si de vant puternic. Pe portiunea din stanga a plajei se poate intampla sa mai vezi cateva barcute ancorate.

Cea mai buna perioada pentru o vizita la Moonlight Beach Kemer

Avand in vedere ca este foarte apropiata de centrul statiunii Kemer, e bine sa iei in considerare ca Moonlight Beach se numara printre cele mai populare plaje din zona si ca se aglomereaza repede in mijlocul verii. 

Asadar, daca se intampla sa-ti faci vacanta aici in intervalul iulie-august, sfatul nostru este sa mergi la plaja mai devreme, pentru a te asigura ca prinzi loc acolo unde-ti place.

Altfel, unele dintre cele mai bune perioade pentru o vizita in Kemer pot fi sfarsitul lunii mai, inceputul lunii iunie, sfarsitul lunii septembrie sau chiar si inceputul lunii octombrie. 

Totusi, spre deosebire de alte statiuni din Antalya, in Kemer se inregistreaza temperaturi usor mai blande, gratie apropierii fata de munte. 

Alte plaje apropiate de Moonlight Beach Kemer

Daca vei fi cazat in zona Kemer, cu siguranta vei vrea sa explorezi si alte plaje, iar printre locurile aflate la distante rezonabile fata de Moonlight Beach se numara si: 

Plaja Kemer – plaja centrala a statiunii, care se intinde pe mai multi kilometri si care este formata dintr-un amestec de pietris cu nisip. 

In partea dreapta a plajei se afla portul din Kemer, iar in zona din spate exista mai multe resorturi si alte unitati de cazare, dar si zone de camping (in stanga cum te uiti la mare). 

Poti ajunge usor si pe jos de la Moonlight la plaja Kemer. 

Plajele Camyuva si Kiris, desfasurate la cativa kilometri sud de Kemer, mai pot fi alte variante de locuri in care sa te relaxezi la malul marii. 

Cele doua sunt despartite de gura de varsare a unui rau in mare, sunt amenajate cu sezlonguri si umbrele si sunt formate din pietris. 

Plaja Tekirova este localizata la 16 kilometri sud de Moonlight, este premiata Blue Flag, are o serie de resorturi de 5 stele in spate si alte unitati de cazare, segment de plaja publica, dar si segmente private, administrate de catre hotelurile din prima linie.

Plaja Cirali (si prelungirea sa, plaja Olympos) se afla la 35 kilometri sud de Kemer.

Plaja este lunga, ideala pentru cei care iubesc natura, fiind totodata si locul in care testoasele Caretta – Caretta depun oua pe timp de vara. In capatul din dreapta al plajei cum te uiti la mare se afla si ruinele orasului antic Olympos. 

In loc de concluzie

Moonlight Beach Kemer este una dintre plajele populare si foarte bine organizate din apropierea centrului acestei statiuni si este potrivita celor care vor sa aiba la indemana mai multe servicii si facilitati. Totusi, poate deveni aglomerata in plin sezon. 

Iti reamintim ca la noi pe site gasesti mai multe oferte pentru vacantele in Antalya, pe care te invitam sa le descoperi mai jos.

Travel Planner Conecteaza-te cu noi pentru o experiență completă!

Simplifici procesul de rezervare și ții legatura cu noi pentru oferte exclusive și informații de călătorie

sau
Login cu Facebook Login cu Google
Continuand, inseamna ca esti de acord cu Termenii de utilizare a site-ului si Politica de confidențialitate TravelPlanner.ro

Esti pe maini bune. Vezi ofertele si rezerva in siguranta la conditii super avantajoase.

Ai vazut ofertele noastre in Turcia?