BLM Beach Antalya, un loc potrivit pentru distractie si snorkeling

BLM Beach este numele unei plaje private, administrata de barul-restaurant cu acelasi nume, din imediata apropiere a orasului Antalya. 

Este situata intre centrul Antalya City si plaja Lara si are un aspect aparte, intrucat sezlongurile si umbrelele sunt amplasate pe pontoane, iar accesul in mare se face de pe scari. 

In continuare ti-am pregatit mai multe informatii despre BLM Beach, iar la noi pe site te asteapta si unele dintre cele mai bune oferte vacante Antalya, cu variante de hoteluri din toate statiunile cunoscute.

Unde este BLM Beach si distante din diferite statiuni

Plaja BLM poate fi reperata pe Google Maps cu exact aceasta denumire si poate fi accesata usor, din drumul principal care leaga Antalya City de statiunea Lara. 

Din centrul Antalya City si pana la aceasta plaja sunt 6 kilometri, drum care se poate parcurge in aproximativ 15 minute, intr-o zi cu trafic normal. 

Din extremitatea vestica a plajei Lara si pana la BLM Beach sunt in jur de 8 kilometri. 

Exista parcare in zona de sus a plajei, care la finalul sezonului cald 2023 costa in jur de 50 lire turcesti/autoturism. 

Pentru a ajunge la zona de sezlonguri, poti sa cobori pe trepte sau poti sa iei liftul. 

Distante catre BLM Beach din alte statiuni ale Antalyei:

  • distanta Tekirova – BLM Beach: 64 kilometri
  • distanta Kemer – BLM Beach: 50 kilometri
  • distanta Belek – BLM Beach: 32 kilometri
  • distanta Side – BLM Beach: 76 kilometri

Cum arata BLM Beach si ce servicii intalnesti la aceasta plaja

Daca ai in plan sa vizitezi BLM Beach in timpul vacantei tale in Antalya, e bine sa stii ca aceasta plaja nu este neaparat potrivita familiilor cu copii mici si nici persoanelor care nu stiu sa inoate. 

Accesul in apa se face de pe scari, marea fiind destul de adanca in aceasta zona. In plus, plaja este marginita de stanci, iar sezlongurile si umbrelele sunt amplasate pe mai multe platforme, la diferite inaltimi. 

La BLM Beach, atmosfera este in general una animata. Se asculta muzica la un nivel destul de ridicat, ceea ce inseamna ca aceasta plaja este potrivita in mod special turistilor tineri, dornici de distractie si de petrecere. In unele perioade, sunt organizate aici si diferite evenimente, petreceri cu DJ, etc. 

Accesul la BLM Beach este contra cost. Daca vrei sa te relaxezi la aceasta plaja, trebuie sa platesti o taxa de intrare de circa 300 lire turcesti. In acest pret ai incluse sezlongul si umbrela. Odata intrat, un angajat te va directiona catre zona cu sezlonguri libere. 

La plaja ai bar, restaurant, cabine de schimb, dusuri, toalete – asadar, mai toate facilitatile unei experiente confortabile.

In unele perioade, exista si un ansamblu de atractii gonflabile, amplasate chiar pe apa marii. 

Zona in sine este perfecta pentru cei care vor sa faca snorkeling. Fundul marii este plin de pietre, iar apa este in general foarte limpede, aspecte ce-ti vor oferi sanse mai mari sa poti observa viata marina. 

Cand e mai bine sa vii la BLM Beach

BLM Beach este o plaja populara, care poate deveni aglomerata in miez de vara. 

Daca ai ales sa-ti faci vacanta in Antalya in intervalul iulie-august si intentionezi sa treci si pe la BLM Beach, te sfatuim sa vii aici la primele ore ale diminetii, pentru a prinde loc de parcare, dar si sezlong acolo unde-ti place. 

In mijlocul verii, temperaturile sunt ridicate, iar atmosfera de petrecere este in toi.

Daca nu esti conditionat sa-ti faci vacanta in perioada mai sus mentionata, vei prinde BLM Beach mai libera la sfarsit de mai, inceput de iunie, sfarsit de septembrie si chiar la inceputul lunii octombrie. 

Alte plaje apropiate de BLM Beach 

Zona de coasta din apropierea orasului Antalya este impanzita de plaje, iar daca ti-ai propus sa bifezi cat mai multe dintre aceste locuri, e bine de stiut ca in imediata apropiere mai gasesti si: 

Plaja Mermerli, localizata la 6 kilometri departare de BLM Beach, este una dintre cele mai apropiate plaje fata de centrul Antalya City. 

Are un aspect similar cu BLM, taxa de acces, si sezlonguri amplasate pe platforme de lemn. 

Plaja Muratpaşa Belediyesi Antalya Inciralti este o alta plaja de acest tip, cu acces in mare de pe scari si zona de sezlonguri pe platforma, care se afla la doar 1,4 kilometri de BLM. 

In general, zona dintre Antalya City si Lara Beach este presarata cu astfel de cluburi de plaja, lipsite de fasie cu nisip. 

Plaja Lara este cea mai lunga plaja de nisip din zona Antalya si totodata una dintre cele mai bine organizate. Este premiata cu distinctia Blue Flag, aleasa in mod special de catre familiile cu copii si are o multime de atractii si facilitati, dar si unele dintre cele mai renumite resorturi in imediata apropiere. 

Intre Lara Beach (zona Sandland – expozitie de sculpturi in nisip) si BLM Beach sunt aproximativ 8 kilometri. 

In loc de concluzie

BLM Beach Antalya este potrivita pentru tine daca faci parte din randul celor care vor sa se bucure de distractie, de o atmosfera de petrecere, dar si de snorkeling in cele mai bune conditii, in timpul vacantei in Antalya. 

Daca ai vizitat deja aceasta plaja, asteptam cu interes si feedback-ul tau, iar daca ai in plan sa-ti faci vacanta in aceasta parte a Turciei, insa nu ai gasit inca hotelul potrivit, nu uita sa arunci o privire la noi pe site unde gasesti unele dintre cele mai tari oferte vacante Antalya!

Travel Planner Conecteaza-te cu noi pentru o experiență completă!

Simplifici procesul de rezervare și ții legatura cu noi pentru oferte exclusive și informații de călătorie

sau
Login cu Facebook Login cu Google
Continuand, inseamna ca esti de acord cu Termenii de utilizare a site-ului si Politica de confidențialitate TravelPlanner.ro

Esti pe maini bune. Vezi ofertele si rezerva in siguranta la conditii super avantajoase.

Ai vazut ofertele noastre in Turcia?