Selfie Park, una dintre cele mai recente atractii din zona Antalya

Selfie Park sau Muzeul Selfie-urilor, asa cum mai este cunoscut, a fost deschis in 2022 si este una dintre locatiile foarte atractive pentru tinerii care doresc sa-si creeze content pentru social media. Este localizat intre centrul orasului Antalya si plaja statiunii Lara si poate face obiectul unei vizite pline de distractie, daca ti-ai propus sa te intorci cu fotografii amuzante si interesante din timpul vacantei tale in Turcia. 

Selfie Park era pregatit pentru deschidere inca din 2019, insa din cauza pandemiei, inaugurarea a fost amanata pentru 2022. In prezent, este considerat a fi cel mai mare muzeu de selfie-uri din Europa si primul de acest fel din zona Antalya

In cele ce urmeaza poti sa descoperi mai multe amanunte utile despre vizita la Selfie Park Antalya, iar la noi pe site te asteapta si unele dintre cele mai bune oferte vacante Antalya, cu zeci de hoteluri din toate statiunile cunoscute.

Unde este Selfie Park Antalya si distante din principalele statiuni

Selfie Park a fost deschis in zona de coasta dintre orasul Antalya si plaja Lara, in districtul Muratpaşa, la doar 8 kilometri departare de centrul Antalya City. Practic, pornind cu masina din centrul orasului si pana aici, ar trebui sa faci in jur de 15 minute pe drum, intr-o zi cu trafic normal. 

In relativa apropiere a Selfie Park se afla si Terra City, un mall cu diferite branduri internationale si locale pe care-l poti vizita daca simti nevoia de o sesiune de shopping 🙂

Intre Selfie Park si Terra City este o distanta de doar 1 kilometru, ceea ce inseamna ca ai putea lasa masina in parcarea mall-ului.

La Selfie Park poti ajunge si cu autobuzele locale. Statia de autobuz cea mai apropiata este marcata pe Harti cu “Fener Cd-4”. 

Distante catre Selfie Park Antalya din alte statiuni:

  • distanta Kemer – Selfie Park Antalya: 58 kilometri
  • distanta Belek – Selfie Park Antalya: 30 kilometri
  • distanta Side – Selfie Park Antalya: 74 kilometri
  • distanta Alanya – Selfie Park Antalya: 135 kilometri

Ce sa stii despre Selfie Park Antalya, preturi si program de functionare 

Selfie Park isi asteapta vizitatorii cu peste 50 de teme de fotografie, respectiv cu mai multe camere intens colorate si frumos decorate, numai bune pentru o serie de fotografii reusite. 

Desi nu vorbim despre un obiectiv turistic clasic, locul in sine este cat se poate de potrivit pentru cei pasionati de fotografie, pentru familiile cu copii si pentru cei care simt nevoia de o altfel de experienta diferita in timpul vacantei in Antalya. 

Camerele sunt foarte atractive pentru copii, ficare dintre acestea avand un design unic. Te poti fotografia in camera cubului rubik, poti face o scurta calatorie in cabina roz a unui avion, poti interpreta un personaj din Alice in Tara Minunilor daca faci o scurta oprire in camera cartilor de joc sau poti face poze wow in cabina telefonica. 

Tot aici pot fi organizate si petreceri private pentru zilele de nastere ale celor mici, insa doritorii pot avea parte si de o sedinta foto profesionala sau chiar de tururi vip. 

La final, te poti racori cu o bautura si poti savura ceva dulce. 

Selfie Park este deschis zilnic in intervalul orar 10:00 – 20:00, iar biletele costa 333 lire turcesti pentru adulti si pentru copiii cu varsta mai mare de 12 ani si 225 lire turcesti pentru copiii cu varsta intre 4-12 ani. 

Alte atractii apropiate de Selfie Park Antalya

Vizita la Selfie Park Antalya nu ar trebui sa dureze mai mult de 1-2 ore, in functie de cate fotografii ai in plan sa faci, iar daca vrei sa mai bifezi si alte obiective interesante localizate in imediata apropiere, te poti orienta rapid catre urmatoarele:

Sandland Antalya – sau Muzeul Sculpturilor in Nisip, localizat chiar pe plaja din Lara. Aici poti admira personaje mitice, sculpturi ale unor monumente celebre si diferite expozitii tematice, toate realizate din nisip. 

Pe timp de seara, expozitia de sculpturi este iluminata, iar peisajul este si mai animat. 

Intre Selfie Park si Sandland Antalya sunt 6 kilometri. 

Plaja Lara este cea mai lunga plaja de nisip din zona Antalya. In cazul in care nu ti-ai rezervat cazare in aceasta zona, e bine sa stii ca aceasta plaja se intinde pe mai bine de 12 kilometri, fiind foarte bine organizata si preferata inclusiv de catre familiile cu copii. 

Lara Beach are atat segmente de plaja privata, administrate de catre resorturile de lux din prima linie, cat si segmente publice.

Orasul Antalya  si ale sale nenumarate atractii trebuie puse pe lista ta de obiective must-see cata vreme te vei afla aici. Centrul vechi din Antalya este fascinant, cu stradutele sale inguste, obiectivele istorice si zonele de bazar, completate de multitudinea de restaurante si cafenele. 

In Antalya City poti bifa locuri precum Poarta lui Hadrian, Minaretul Yivli, Turnul Hidirlik, Minaretul Kesik, portul vechi, iar in apropiere te asteapta si plaja Konyaalti, alaturi de cunoscutele Cascade Duden, dar si Acvariul din Antalya si Muzeul Antalya. 

In loc de concluzie

Desi nu vorbim despre o atractie clasica, Selfie Park poate fi genul de loc in care sa petreci clipe amuzante alaturi de cei dragi si din care sa te intorci acasa cu o serie de fotografii memorabile. 

Daca ai fost deja aici sau urmeaza sa mergi in perioada urmatoare, asteptam cu interes si informatii despre experienta ta. 

Totodata, iti reamintim ca la noi pe site te asteapta unele dintre cele mai tentante oferte vacante Antalya, pe care te invitam sa le descoperi mai jos!

Travel Planner Conecteaza-te cu noi pentru o experiență completă!

Simplifici procesul de rezervare și ții legatura cu noi pentru oferte exclusive și informații de călătorie

sau
Login cu Facebook Login cu Google
Continuand, inseamna ca esti de acord cu Termenii de utilizare a site-ului si Politica de confidențialitate TravelPlanner.ro

Esti pe maini bune. Vezi ofertele si rezerva in siguranta la conditii super avantajoase.

Ai vazut ofertele noastre in Turcia?