Primorsko, un paradis natural în sudul litoralului bulgăresc

Postat de

a_1193163629_ropotamoF1► Staţiunea este situată în sudul Litoralului bulgăresc ► Albena va investi 100 de milioane de euro pentru modernizarea resortului Primorsko

Bulgaria rămâne, în această perioadă de criză, o destinaţie solicitată de români, după ce înregistrase un veritabil boom în 2006 şi 2007 pentru turismul de litoral şi în 2008 pentru turismul montan. Litoralul bulgăresc, fiind situat la doar 3 -5 ore de mers cu automobilul din Bucureşti, este la ora actuală cea mai accesibilă destinaţie externă de vară, fiind prima opţiune externă a românilor, ca număr de turişti.

Ţinând cont de cererea foarte mare pentru Albena, societatea care administrează staţiunea externă favorită a familiştilor români a introdus pentru piaţa noastră o alternativă: staţiunea Primorsko Club, aflată în sudul Bulgariei, lângă localitatea Primorsko.

Primorsko este o staţiune de vacanţă şi reprezintă aproximativ jumătate din spaţiul pe care îl ocupă Albena, întinzându-se pe o suprafaţă de 600 de hectare. Potrivit conducerii societăţii Albena, aceasta va investi în următorii 3-5 ani aproximativ 100 de milioane euro pentru renovări, îmbunătăţirea infrastructurii şi construcţia de noi hoteluri.

Primorsko are o plajă mare, de calitate şi este înconjurată de o pădure, aflându-se în mijlocul naturii.

“Vrem să transformăm Primorsko în cel mai bun resort din Bulgaria, practic staţiunea secolului 21. Zona are un potenţial natural foarte ridicat. Este nepoluată, foarte curată, cu condiţii climatice foarte propice”, consideră Dl. Krassimir Stanev, directorul executiv al societăţii Albena.

Cea mai mare structură de cazare din Primorsko Club este hotelul Les Magnolias, de 4 stele în regim all inclusive, unde, la ora actuală, peste 70% dintre turişti sunt francezi. Acesta reprezintă o oază de confort şi ambianţă plăcută în mijlocul dunelor de nisip unice, reunite cu vegetaţia pădurii. O distanţă de 200 metri desparte hotelul de plajă, lăsând o zonă de parc cu ierburi exotice. Complexul are şi un Centru Spa, unde sarea de mare, apa minerală şi nămolul se folosesc în tratarea unui număr mare de boli. Tratamentul se face sub stricta supraveghere a personalului foarte bine pregătit şi calificat. Tot aici se mai găseşte un centru de înfrumuseţare, coafor, sală de fitness, saună, solar şi o piscină exterioară cu o secţiune pentru copii, precum şi o piscină acoperită.IMG_0019

De asemenea, Primorsko Club are vile de 2 şi 3 stele, care oferă toate condiţiile de confort, situate într-un cadru natural deosebit. În curând, şi clienţii acestor vile vor beneficia de servicii all inclusive. Primorsko Club se află deja în oferta agenţiilor de turism specializate pe Bulgaria.

Primorsko este un oraş mic, cu aproximativ 3000 locuitori, situat la 52 km sud de Burgas. Aeroportul Internaţional din Burgas pune la dispoziţie zboruri regulate, oferind în acelaşi timp şi transportul direct către staţiune printr-o reţea de drumuri bine dezvoltată. La  1-2 km (5 km) sud de oraş se află Primorsko Club – un oraş de vacanţă tipic pentru tineri dar şi pentru familişti, cu o mulţime de vile, bungalouri, hoteluri, baruri, discoteci şi terenuri de sport variate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Selectati optiunea antispam

>