Sunny Day – o oază verde într-un golf de paradis

Posted by

sunny day

Sunny Day este o oază verde de liniste, situata la doar 10 km de orasul Varna, în apropiere de statiunea Sf. Constantin si Elena.

Statiunea combină natura bine conservată – un parc natural, o plaja de-a lungul unui mic golf linistit, si două izvoare minerale – cu moderne facilitati de agrement, divertisment si facilităti sportive. Turistii pot profita de baza turistică de lux a complexului de vacantă Sunny Day.

Conditiile unice de odihnă si relaxare au fost furnizate de natura însăsi: un mic golf cu o excelenta si spatioasa fasie de plaja, de 1 km lungime si de la 20 la 80 m lătime, rara pentru estul Bulgariei.

Temperatura în timpul lunilor de vară este de aproximativ 25-28 ° C, astfel încât vă puteti bucura pe deplin de izvoarele minerale din parcul natural, apa de mare si nisipul auriu.

Regina Eleonora a fost prima care a observat frumosul peisaj si de conditiile naturale favorabile ale locului înca din anul 1909. La initiativa ei a fost construit acolo un sanatoriu pentru copiii bolnavi de tuberculoză.

Mai târziu, în 1999, Sunny Day a fost renovat intr-o statiune cu adevărat modernă si a devenit una dintre cele mai frumoase locuri de vacantă din Bulgaria, care vă vor fascina cu siguranta si, probabil, vor atinge în totalitate asteptările dumneavoastră pentru o vacantă linistită. Sunny Day are o capacitate de aproximativ 1300 de paturi în patru hoteluri elegante – Palace Hotel (5*), Marina Hotel (4*), Veronika Hotel (3*), Mirage Hotel (4*), construite la malul marii.

sunny day2Multumita unei industrii turistice bine-dezvoltate, Sunny Day a castigat prestigosul International Award pentru cel mai înalt nivel de servicii la acest complex. În plus, Sunny Day Bulgaria este bogata în izvoare saline si termale, beneficiind in plus si de un aer foarte curat datorat pădurii seculare din apropiere. Combinatia de relaxare-sănătate trebuie să aibă un efect benefic asupra sănătătii si starii dumneavoastră de spirit.

Centrele spa, situate în statiune, vă pot oferi mai mult de o sută de proceduri medicale dintre care le amintim pe cele specializate în refacerea sistemelor locomotor, nervos si cardio – vascular.

O selectie largă de divertisment marin pentru adulti si copii nu vă va lăsa indiferenti. Pentru copii, Sunny Day pune la dispozitie chiar si gradinite, piscine, iar ca divertisment pentru adulti – cel mai mare cazinou din Bulgaria, un număr mare de discoteci si cluburi de noapte.

Este un loc excelent pentru tratament medical si de recreere, relaxare, dar, de asemenea pentru întâlniri de afaceri. Sunny Day are două centre de spa complet echipate, oferind tratament medical si proceduri de ingrijire si infrumusetare si, de asemenea, facilităti pentru sporturi nautice. Pentru cei care cauta un loc pentru a organiza conferinte, seminarii, cocktail-uri si congrese, există sase săli de 20-230
de persoane.