10 carti potrivite pentru iubitorii de vacante

Cauti o carte captivanta pe care sa o iei cu tine in urmatoarea vacanta? Sau poate un roman care sa-ti tina companie pana cand vei pleca in urmatorul concediu? 

E posibil ca propunerile pe care le vei regasi in acest articol sa ti se para interesante si sa te inspire, iar daca ai de facut un cadou unui prieten care este pasionat de calatorii, cu atat mai bine. 

Nu in ultimul rand, pentru ca ne recomanda experienta in organizarea de vacante si cele peste 21000 de impresii reale lasate de clienti pe site-ul nostru, iti reamintim ca ti-am pregatit unele dintre cele mai bune oferte pentru vacante Bulgaria, vacante Grecia si vacante Turcia, cu o multime de variante din care sa poti alege locul ideal pentru tine!

Arta de a calatori, de Alain de Botton

Una dintre acele carti in care iti sunt explicate adevaratele motive pentru care calatoresti in anumite locuri, dar si cum poti avea experiente de vacanta mult mai satisfacatoare. 

250 de lucruri de incercat intr-o viata, in calatorie, de Elise de Rijck

Genul acela de carte care iti da idei amuzante, unele chiar usor nebunesti, de genul “intra cu picioarele intr-o fantana arteziana”. Nu stim neaparat daca merita incercate in totalitate, insa cu siguranta ti-ar putea fi de ajutor pentru a crea amintiri amuzante intr-o vacanta 🙂 

Arta relaxarii, de Claudia Hammond

Un motiv in plus pentru a-ti aduce aminte de ce este atat de important sa-ti dai voie sa te relaxezi si sa te odihnesti, mai ales daca te afli intr-o vacanta. Vei gasi in aceasta carte si o serie de metode interesante si eficiente de relaxare. 

Destinatii de vis. 500 de aventuri mari si mici, de Kath Stathers 

O intreaga colectie de experiente si aventuri in toate colturile lumii, trecand prin fiecare continent in parte. Poate fi un cadou potrivit pentru o persoana pasionata de calatorii. 

Cerere in calatorie, de Edouard si Mathilde Cortes 

Cei doi autori se casatoresc si pornesc intr-o calatorie dupa nunta, care se va intinde pe parcursul a 6000 de kilometri, porind de la Paris si pana la Ierusalim. E interesant de descoperit cum se vor descurca acestia atunci cand raman fara finante, cand dorm sub cerul liber si totodata experientele lor in ceea ce priveste iubirea, credinta si increderea in oamenii din jur. 

Lista de invitati, de Lucy Foley

Un roman politist, potrivit pentru iubitorii de mister, cu o actiune care se petrece pe o insula din Irlanda. Totul devine foarte interesant in momentul in care o furtuna puternica se abate asupra insulei, iar toti cei prezenti la o nunta raman captivi la fata locului. 

Acolo unde canta racii, de Delia Owens

O alta carte in care natura este descrisa intr-un mod fascinant, cu o actiune care se petrece intr-un orasel de pe coasta Carolinei de Nord. 

Este descrisa de catre New York Times ca fiind un roman “de-o frumusete tulburatoare” si spune povestea unei “fete a mlastinii”, care a supravietuit singura intr-un mediu mlastinos de pe malul oceanului si care din dorinta de a fi iubita, schimba actiunea intr-un mod cat se poate de neprevazut. 

Mananca, roaga-te, iubeste, de Elizabeth Gilbert

O carte vanduta in peste 5 milioane de exemplare, a carei poveste a fost ecranizata intr-un film cu Julia Roberts. Chiar daca ai vazut filmul si cunosti povestea, iti recomandam sa citesti si cartea, pentru ca te va purta printr-o insiruire de locuri si de trairi fascinante. 

Hoinar prin Romania. Jurnalul unui calator francez, de Gregory Rateau 

In mod normal, te astepti ca un strain sa se rezume la Dracula, Castelul Bran si cateva alte mituri si lucruri generale referitoare la cultura si folclorul romanesc. Aceasta carte insa te poate face sa privesti experientele autorului si anumite aspecte referitoare la tara noastra intr-un mod cu totul neasteptat. 

Doua carti si o vacanta, de Emily Henry 

Publicata in peste 20 de tari, cartea spune povestea a doi scriitori, ea-romane de dragoste, el-romane de fictiune, care isi propun reciproc o provocare pe parcursul unei veri. 

Actiunea si aventurile lor te vor purta pe taramuri cel putin interesante, iar finalul este destul de greu de anticipat 🙂 

Concluzionand, speram ca ti-am fost de ajutor in ceea ce priveste inspiratia pentru carti potrivite unui iubitor de vacante, iar daca ai nevoie de inspiratie si la capitolul destinatii si mai ales oferte avantajoase, te asteptam la noi pe site cu propuneri tentante pentru Bulgaria, Grecia si Turcia si cu o multime de variante din care sa poti selecta ce ti se potriveste mai bine!

Alte articole care te-ar putea interesa

Travel Planner Conecteaza-te cu noi pentru o experiență completă!

Simplifici procesul de rezervare și ții legatura cu noi pentru oferte exclusive și informații de călătorie

sau
Login cu Facebook Login cu Google
Continuand, inseamna ca esti de acord cu Termenii de utilizare a site-ului si Politica de confidențialitate TravelPlanner.ro

Esti pe maini bune. Vezi ofertele si rezerva in siguranta la conditii super avantajoase.

Ai vazut ofertele noastre ?