Cadouri de Valentine’s Day pentru un partener iubitor de vacante

Am intrat in luna iubirii, iar Valentine’s Day si Dragobetele se apropie cu pasi repezi, prilej numai bun pentru cei care vor sa-si surprinda partenerii cu un cadou, sa o faca in cel mai inspirat mod!

Sigur ca variantele de cadouri sunt multiple, iar in definitiv, cadoul cel mai neasteptat este cel care nu se ofera neaparat cu o ocazie anume, insa daca vrei sa-ti surprinzi partenerul cu un dar de neuitat, e posibil ca propunerile de mai jos sa te ajute la capitolul inspiratie. 

Si pentru ca pe noi, cei de la Travel Planner, ne recomanda cei 14 ani de experienta in organizarea de vacante, ne-am gandit ca daca tu si partenerul tau indragiti calatoriile, sa-ti venim in ajutor si cu cateva propuneri pentru a crea amintiri wow impreuna. 

P.S: La noi pe site te asteapta unele dintre cele mai bune oferte pentru vacante Bulgaria, vacante Grecia si vacante Turcia, cu o multime de variante din care sa poti selecta ce consideri ca este pe placul persoanei iubite.

Rezerva o vacanta pentru voi doi si dezvaluie-i surpriza de Valentine’s Day intr-un mod neasteptat 

Inca mai stai pe ganduri in ceea ce priveste achizitionarea unei vacante pe post de cadou cu ocazia Valentine’s Day sau a Dragobetelor? Cu siguranta gestul tau va produce mai multa uimire si incantare decat un cadou clasic si asta pentru ca vacantele oferite cadou sunt iesite din comun, neasteptate si cu zero sanse sa fie uitate vreodata! Suna suficient de incurajator? 🙂

Pe acest subiect si pentru a prinde si mai mult curaj, te-ar putea interesa si articolul: 10 motive sa oferi o vacanta cadou 

Mai mult, felul in care oferi cadoul poate fi, la randu-i, foarte inspirat. Poti pune voucherele de vacanta intr-un plic, ascuns undeva in casa, iar partenerul tau va trebui sa gaseasca plicul folosindu-se de mai multe indicii numerotate, cu poze ale unor obiective din destinatia de vacanta. 

Pe spatele fiecarei poze poti scrie urmatorul loc din casa in care trebuie sa caute, iar daca vrei sa-i prelungesti asteptarea si entuziasmul, te sfatuim sa introduci in joc cat mai multe poze 🙂 

Nu te limita strict la luna februarie, atunci cand vine vorba de vacanta voastra 

Ai vrea sa achizitionezi o vacanta, insa inca ti-e teama ca pot aparea restrictii generate de situatia pandemica si, mai mult, ai vrea sa mergi undeva la cald, insa totusi sa nu te departezi prea tare de casa? 

Poti sa-i cumperi persoane iubite o vacanta cu plecare intr-o luna mai calduroasa, poate sfarsit de aprilie, poate mai sau chiar in plin sezon de vara. Bucuria va fi la fel de mare, iar asteptarea poate fi indulcita cu un research riguros al locului in care urmeaza sa plecati, respectiv al activitatilor pe care le veti avea la indemana acolo. 

Sigur, daca nu vrei sa astepti chiar pana in vara, insa consideri ca februarie nu este momentul oportun pentru o plecare, suntem bucurosi sa te anuntam ca Pastele la vecinii bulgari sau la greci are o insemnatate aparte si este celebrat cel putin la fel de frumos ca acasa, asadar ai putea alege o vacanta in aceasta perioada, intr-o destinatie apropiata de Romania. 

Daca te tenteaza sa celebrezi Sarbatorile pascale alaturi de persoana iubita in Bulgaria, gasesti la noi pe blog un articol care te-ar putea ajuta sa te decizi: Cum decurg Sarbatorile Pascale la bulgari si 10 motive pentru a petrece Pastele in Bulgaria

HINT: Unele unitati de cazare de pe litoralul bulgaresc, precum hotelul de 5 stele Reina del Mar, si-au anuntat deja deschiderea incepand cu data de 22 aprilie. Te poti bucura acolo de un regim de cazare ultra all inclusive, dar si de un SPA foarte mare, deschis recent. Suna interesant, nu-i asa? 

Vrei sa petreci Pastele acasa, insa data de 1 mai parca-ti surade si ai vrea sa iei o pauza de la litoralul romanesc? Gasesti la noi pe blog si informatii despre aceasta perioada si ce poti face pe litoralul vecinilor bulgari atunci: Vacanta de 1 mai pe litoralul bulgaresc. De ce ai alege Bulgaria si care sunt cele mai indragite statiuni ale romanilor

O vacanta-cadou de Valentine’s Day nu trebuie sa fie nici departe de casa si nici la un pret prea piperat

Pentru unele cupluri, o vacanta prea departe de casa nu poate fi luata in calcul daca au copii mici la care vor sa se intoarca repede, frica de zborul cu avionul sau daca pur si simplu simt ca nu este momentul sa aloce un buget prea mare acestei experiente. Din acest motiv, o destinatie apropiata de casa, unde poti ajunge cu masina personala in doar cateva ore, poate fi o solutie salvatoare si care sa se dovedeasca a fi si o experienta de neuitat. 

Asadar, vacanta-cadou de Valentine’s Day nu trebuie sa coste nici o avere si nici sa se desfasoare intr-o destinatie la mii de kilometri departare de casa, mai ales daca simti ca nu e vremea de asa ceva. 

Litoralul bulgaresc este, astfel, una dintre cele mai convenabile alegeri din aceste puncte de vedere, caruia i se alatura si ceva mai indepartata Grecie, dar si Turcia, destinatii pentru care insa trebuie sa iei in calcul ceva mai multe ore petrecute pe drum, daca vrei sa mergi cu masina personala. 

Revenind la litoralul vecinilor bulgari, pana unde vei face in jur de 3-5 ore cu masina in functie de destinatia aleasa, vei gasi o multime de locatii superbe si potrivite vacantelor in doi, asadar nu-ti imagina ca trebuie sa optezi neaparat pentru un hotel foarte animat si plin de copii mici, caci lucrurile stau bine si pentru cupluri. 

Mai mult, in cazul vacantelor achizitionate din timp, cu oferte early booking sau alte tipuri de oferte, in mod evident si bugetul alocat va fi unul mai mic, iar locul in hotelul preferat va fi garantat. 

Poti alege cazare la un hotel adults only

Pentru ca o vacanta romantica presupune liniste, relaxare si timp doar pentru voi doi, e posibil sa rezonati destul de bine cu varianta hotelurilor adults only. Un hotel adults only presupune ca in incinta acestuia nu este permisa cazarea minorilor, desi unele hoteluri mai accepta si copii cu varste incepand de la 16 ani. Orice ar fi, vei avea garantia ca tu si persoana iubita nu veti fi deranjati de tipetele celor mici si ca veti avea ocazia sa va odihniti si sa va relaxati fara sa fiti perturbati in vreun fel. 

Pentru ca, trebuie sa fim realisti, oricat de dragi ne-ar fi cei mici, cateodata, unii dintre adulti simt nevoia sa ia o pauza in care sa-si odihneasca mintile si sa-si permita sa fie zen. 

Daca stii ca tu si partenerul tau aveti nevoie de un astfel de loc, insa, la fel, vrei ca destinatia sa nu fie una prea indepartata de casa, ne bucuram sa te anuntam ca litoralul bulgaresc are deschise si astfel de hoteluri.

Activitati de cuplu pe litoralul bulgaresc 

Te-ai gandit oare la ce anume poti face alaturi de persoana iubita daca alegi sa o surprinzi cu o vacanta-cadou pe litoralul bulgaresc? In functie de statiunea sau zona in care alegeti sa va cazati, optiunile pentru activitati in doi sunt multiple si, crede-ne, e posibil sa constati ca nu ai timp nici in 10 vacante sa le poti bifa pe toate.

Incepand cu obiective-monument ale naturii, zone protejate, parcuri naturale numai bune pentru drumetii sau plimbari romantice, litoralul bulgaresc vine la pachet cu o serie de locuri care va pot garanta amintiri superbe. Dintre acestea, de mentionat pot fi Capul Kaliakra, stancile de la Tyulenovo, golful Bolata, Parcul Natural Nisipurile de Aur si ale sale trasee pentru drumetii.

Orasele vechi Nessebar si Sozopol pot fi locul perfect pentru plimbari la ceas de seara, pentru a vizita obiective turistice incarcate de istorie si pentru a incerca preparate traditionale sau fructele de mare la restaurantele apropiate de faleza. Atmosfera e una romantica, iar daca vrei sa aveti parte de o experienta ceva mai pitoreasca, un loc mai preferat de catre localnici este Sozopol. 

Si daca tot suntem la capitolul restaurante, sa nu uitam de midiile bulgaresti, atat de laudate, dar si de restaurantul destul de apropiat de granita cu Romania, unde puteti sa va rasfatati cu midii gatite in toate formele si retetele posibile – Ferma de midii Dalboka. Daca totusi decideti sa faceti o vizita aici, e bine de tinut cont ca in plin sezon e nevoie de o rezervare, caci locul devine aglomerat. 

dalboka

Daca sunteti genul de cuplu care adora natura in toata frumusetea ei si vreti sa va indreptati catre o plaja mai putin calcata de turisti, puteti sa faceti o plimbare pana la una dintre zecile de plaje salbatice ale vecinilor bulgari. Le gasesti in majoritate in acest articol: 22 plaje salbatice Bulgaria. Unde poti gasi plaje izolate pe litoralul bulgaresc

Iar daca vrei sa vizitezi locuri de basm alaturi de persoana iubita, nu uita sa iei in calcul si o oprire la Castelul Reginei Maria din Balcic, unde si gradina botanica s-ar putea sa te surprinda intr-un mod cat se poate de placut, iar daca planuiesti vacanta in zona Varna, poate o oprire la Palatul Euxinograd ti se va parea tentanta (nu uita ca aici ai nevoie de o rezervare confirmata pe mail inainte, caci palatul se poate vizita numai cu tururi organizate). 

euxinograd

Alte idei de cadouri potrivite pentru indragostitii pasionati de vacante 

Te gandesti totusi sa amani achizitionarea unei vacante pentru o data ulterioara, insa ai vrea sa-ti surprinzi partenerul/partenera cu un cadou potrivit iubitorilor de vacanta? Cu siguranta exista o multime de variante din care sa poti alege ceva ce i se potriveste de minune si ceva care sa rezoneze si cu bugetul tau. 

Poti opta pentru o geanta de voiaj/troler de calitate, pe care sa o foloseasca in urmatoarea voastra escapada impreuna sau pentru un gadget care sa va faca experientele calatoriilor mai usoare. Gasesti cateva propuneri in acest sens aici: 8 gadgeturi utile intr-o vacanta si la ce te ajuta fiecare dintre acestea

Te poti orienta chiar si catre o carte potrivita celor care adora sa calatoreasca si pentru ca ne-am gandit si la astfel de idei, le-am insiruit in articolul: 10 carti potrivite pentru iubitorii de vacante

In categoria cadourilor potrivite pentru cei care iubesc vacantele, mai pot intra si: kiturile cu cosmetice travel size, copertele de pasaport, pernele de voiaj, hartile razuibile, ochelarii de soare, binoclurile, jurnalele de calatorie, busolele sau chiar si mastile de dormit. 

In loc de concluzie

Speram ca propunerile noastre in materie de cadouri cu ocazia Valentine’s Day sau a sarbatorii Dragobetelor te-au inspirat suficient cat sa faci cele mai bune alegeri pentru persoana iubita si ca indiferent care va fi darul ales, acesta sa aduca bucurie si dorinta de a calatori si de a explora locuri noi cat mai multa vreme. 

Iti reamintim si faptul ca te asteptam la noi pe site cu oferte tentante pentru vacante in destinatii apropiate de casa, precum Bulgaria, Grecia si Turcia, respectiv cu o multime de hoteluri in locatii cu peisaje, oportunitati, facilitati, atractii si activitati pe care sa le poti alege in functie de preferintele tale si ale persoanei iubite. 

All you need is love. And a vacantion 🙂 

Alte articole care te-ar putea interesa

Travel Planner Conecteaza-te cu noi pentru o experiență completă!

Simplifici procesul de rezervare și ții legatura cu noi pentru oferte exclusive și informații de călătorie

sau
Login cu Facebook Login cu Google
Continuand, inseamna ca esti de acord cu Termenii de utilizare a site-ului si Politica de confidențialitate TravelPlanner.ro

Esti pe maini bune. Vezi ofertele si rezerva in siguranta la conditii super avantajoase.

Ai vazut ofertele noastre ?