10 obiecte travel size care-ti fac bagajul de vacanta mai usor

Stim cu totii cat este de important ca atunci cand pleci in vacanta sa ai la indemana lucrurile esentiale care-ti sporesc starea de confort, insa de multe ori, se intampla ca acestea sa fie prea voluminoase si sa-ti ingreuneze bagajul intr-un mod simtitor. 

De aceea, ne-am gandit ca-ti va fi util sa stii ca multe dintre obiectele pe care le consideri esentiale pentru bagajul de vacanta se gasesc pe piata si in format travel-size, iar de o parte dintre acestea te vei putea folosi un timp indelungat din momentul achizitionarii. 

Gasesti mai jos o lista cu obiecte in format travel size care merita luate in vacanta, iar la noi pe site multe oferte tentante pentru vacante in destinatii apropiate de casa, precum oferte sejur Bulgaria, oferte sejur Grecia si oferte sejur Turcia.

Cosmeticele 

De cate ori nu te-ai lovit de situatia in care a trebuit sa iei cu tine samponul de 500 de ml sau alte cosmetice ambalate in recipiente mult prea voluminoase – care fie ocupa extrem de mult loc in bagaj, fie ajung sa se verse pe toate hainele? 

Inainte sa te apuci de pregatit trusa cu cosmetice, intereseaza-te care sunt acele produse care se gasesc pe piata si in format travel size, pentru ca spre surprinderea ta, poti achizitiona aproape orice in aceasta varianta, inclusiv sampon uscat, demachiant, crema de corp, pasta de dinti, etc. 

Daca vrei totusi sa iei cu tine un produs de la un anumit brand, care nu se regaseste pe rafturile magazinelor si intr-o varianta mai mica, iti recomandam sa achizitionezi o trusa cu recipiente precum cele de mai jos, in care sa transferi cantitatea de produse de care ai avea nevoie intr-o vacanta. 

SFAT: Alege un set de recipiente de calitate, care sa se inchida bine, pentru a evita situatiile in care te trezesti cu cosmeticele varsate prin bagaj. 

recipiente cosmetice travel size

Baterie externa in varianta mini 

O baterie externa poate fi salvatoare in multe momente atunci cand te afli in vacanta sau chiar in drum spre destinatia respectiva. Insa, de cele mai multe ori, bateriile externe sunt si destul de voluminoase, ceea ce te-ar putea impiedica spre exemplu sa o porti in geanta zi de zi . 

Si pentru ca se intampla des sa ramanem fara baterie la telefon cand ne este lumea mai draga, o varianta mini ar putea fi de un real ajutor, mai ales ca e foarte usoara si ocupa foarte putin spatiu. 

Spre exemplu, varianta de mai jos cantareste aproximativ 55 de grame, are o capacitate de 3300mAh si costa 98 de lei. O gasesti aici

baterie externa mini

Dezinfectantul de maini tip breloc 

Pentru ca igiena mainilor reprezinta un subiect deosebit de important indiferent de vremurile pe care le traim si pentru ca atunci cand te afli in vacanta, sanatatea ta ar trebui sa ramana o prioritate, e bine sa ai mereu la indemana si un dezinfectant de maini. 

Iti recomandam sa te orientezi catre o varianta cat mai comoda si care sa poata fi purtata oriunde – poate chiar agatata de geanta. 

Cel de mai jos este produs de Manchalk si costa in jur de 48 de lei. 

breloc dezinfectant

Trepied in varianta mini 

Intentionezi sa te intorci din vacanta cu poze profi, insa nu ai in plan sa cari dupa tine un aparat profesional si nici multiplele sale accesorii voluminoase? Stim cu totii ca telefoanele mobile din prezent sunt dotate cu camere foto superperformante, insa pe de alta parte, unele dintre cele mai tari poze ies atunci cand camera este fixata pe un suport.

Poti achizitiona un trepied in varianta mini – nu ocupa mult spatiu, se strange si poate fi purtat oriunde! Cel de mai jos are o greutate de doar 165 de grame, o inaltime de 21 de cm si un pret de 18 lei. Il gasesti aici

trepied telefon

Fierul de calcat

Daca faci parte din randul celor care au o problema cu rufele sifonate in vacanta, insa nu vrei sa apelezi la serviciile de la hotel si nici sa cari dupa tine fierul de calcat urias de acasa, ia in considerare ca exista si variante mini, destul de convenabile la pret si pe care sa le poti purta in bagaj fara sa simti diferente notabile la greutate 🙂

Modelul de mai jos are o greutate de 800 de grame (ceea ce e destul de putin pentru un fier de calcat) si un recipient de apa cu o capacitate de 65 ml. Il vei gasi la un pret de aproximativ 150 de lei. 

fier de calcat de voiaj

Placa de par

Daca obisnuiesti sa-ti aranjezi parul cu o placa, insa varianta pe care o ai deja acasa este prea grea si prea voluminoasa, te poti orienta catre modelele travel. Sunt multe branduri care au lansat placi si uscatoare de par de voiaj,  iar o parte dintre acestea se comercializeaza chiar si in set, asadar poate fi o investitie buna daca stii ca look-ul tau ideal depinde de asta 🙂 

placa de par de voiaj

Uscatorul de par

In cele mai multe dintre cazuri, il vei gasi in baia hotelului, insa daca se intampla sa te orientezi catre o cazare cu mai putine facilitati la indemana sau vrei sa-l ai cu tine indiferent de destinatia de vacanta, un uscator de par de dimensiuni mici, insa cu o putere acceptabila, s-ar putea sa merite investitia!

Il gasesti atat separat, cat si in seturi travel, alaturi de placa de intins parul. Setul de mai jos costa in jur de 150 de lei. 

set travel placa si uscator de par

Peria de par

Un alt accesoriu de beauty esential atunci cand pleci intr-o vacanta si de cele mai multe ori, cam voluminos. 

Si in acest caz, vei gasi pe piata diferite modele de perii de par care fie se strang, fie au dimensiuni mici, astfel incat sa ocupe cat mai putin spatiu in trusa ta de cosmetice. 

Modelul de mai jos se cheama Tangle Teezer, are o forma compacta si un pret de aproximativ 65 de lei. 

perie de par travel size

Mini organizator pentru bijuterii 

In cazul in care vrei sa porti in vacanta o parte dintre bijuteriile preferate, insa nu stii cum sa le transporti, unde ar fi mai bine sa le pui si nu ai vrea sub nicio forma sa cari cu tine cutia grea de bijuterii pe care o ai acasa, te poti orienta catre un astfel de organizator. 

Asa vei stii ca le poti tine pe toate intr-un loc, fara sa existe riscul sa le pierzi printre cosmetice sau prin buzunarele ascunse ale gentii.

Modelul de mai jos costa in jur de 20 de lei, se ruleaza si are la interior mai multe compartimente pentru diferite tipuri de bijuterii.

organizator de bijuterii

Solutie de indepartat pete in varianta roll on sau stilou 

Murdarirea hainelor n-ar trebui sa reprezinte un stres prea mare atunci cand esti in vacanta, tocmai pentru ca te afli acolo ca sa te simti bine si sa te relaxezi.

Pe de alta parte, stim cum e sa scapi paste cu sos rosu pe camasa cea noua si alba, la cina, si sa simti ca-ti vine sa o bagi la un program de spalat de 90 de grade 🙂 

De aceea, un stilou sau un roll on cu solutie de indepartat pete iti poate reda linistea in astfel de momente. Plus ca un produs de genul nu ocupa prea mult spatiu. Cel de mai jos costa in jur de 16.50 lei. 

stilou indepartare pete

Concluzionand, speram ca ti-am dat idei bune in ceea ce priveste eficienta cu care iti vei pregati bagajul pentru vacanta, iar daca simti ca ai nevoie de inspiratie si la capitolul destinatii, te asteptam la noi pe site cu unele dintre cele mai bune oferte pentru Bulgaria, Grecia si Turcia.

Alte articole care te pot interesa 

Travel Planner Conecteaza-te cu noi pentru o experiență completă!

Simplifici procesul de rezervare și ții legatura cu noi pentru oferte exclusive și informații de călătorie

sau
Login cu Facebook Login cu Google
Continuand, inseamna ca esti de acord cu Termenii de utilizare a site-ului si Politica de confidențialitate TravelPlanner.ro

Esti pe maini bune. Vezi ofertele si rezerva in siguranta la conditii super avantajoase.

Ai vazut ofertele noastre ?