Reduceri între 10% şi 55% la ofertele lunii iunie pe litoralul bulgaresc

Posted by

Pentru luna iunie, mai mulţi hotelieri pregătesc oferte promoţionale şi reduceri. Potrivit prognozelor meteo, vremea va fi ideală în această perioadă, propice pentru plajă şi îmbăiere. De asemenea, în iunie este o perioadă mai liniştită, mai putin aglomerată, condiţie ideală de a beneficia de o vacanţă de 4-5 stele la preţ de 2-3 stele.

vacanta-bulgaria-luna-iunie

Ofertele promoţionale pentru iunie vor implica reduceri cuprinse între 10% şi 55%. Hotelurile sunt în marea lor majoritate all inclusive, poziţionate pe plajă sau la mică distanţă de mare. Iată câteva exemple de astfel de hoteluri: Astera (4*) şi Atlas (4*) din Nisipurile de Aur, Club Evrika (4*) şi Royal Palace Helena Park (5*) din Sunny Beach.

Şi în acest an, hotelierii de pe litoralul vecin au efectuat investiţii în renovări şi în infrastructură, in aqua park-uri şi modernizări ale camerelor. Unele lanţuri hoteliere şi-au extins portofoliul şi au îmbunătăţit serviciile all inclusive. De asemenea, s-au îmbunătăţit locurile de parcare, ţinând cont că turiştii din România şi Bulgaria vin, în marea lor majoritate, cu automobilul propriu. Iată câteva exemple de investiţii: Hotelul Sol Luna Bay din Obzor are un Aqua Park pentru clienţi, RIU Helios din Sunny Beach a fost complet renovat, Iberostar din Sunny Beach a trecut la categoria All Inclusive Premium, lanţul hotelier Grifid a renovat hotelul Arabella din Nisipurile de Aur şi a preluat hotelul Metropol din aceeaşi staţiune, unde a introdus servicii de all inclusive cu set menu – servire a la carte, cu ospătari.

last-minute-bulgaria-2013-luna-mai

De asemenea, staţiunea Albena a reconstruit hotelul Amelia şi a renovat hotelurile Nona şi Boryana. Tot Albena a îmbunătăţit serviciile, oferind şezlonguri gratuite şi dezvoltând ofertele all inclusive pentru hotelurile care se află departe de mare, cu amplasarea unor restaurante pe plajele care aparţin acestor unităţi de cazare şi introducerea unui shuttle bus care să asigure transportul.