Distractie si petreceri cu spuma la Ploce Beach, in apropiere de Budva Muntenegru

Nu departe de inima orasului Budva Muntenegru, in zona Krimovica, plaja Ploce isi asteapta in fiecare vara vizitatorii cu o atmosfera foarte animata si oportunitati multiple de distractie. 

Daca faci parte din randul celor care au nevoie de cateva ore de petrecere si de voie buna la malul marii, e posibil ca Ploce Beach sa fie pentru tine. 

Te invitam sa descoperi in cele ce urmeaza principalele caracteristici ale acestui loc interesant de la malul Marii Adriatice. 

Unde este Ploce Beach si distante din principalele orase si statiuni

Plaja Ploce este localizata la 10 kilometri departare de centrul orasului Budva, ceea ce inseamna ca intre cele doua ar trebui sa faci in jur de 20 minute cu masina, intr-o zi cu trafic normal. 

Din Kotor si pana la aceasta plaja sunt 22 kilometri, iar din orasul Bar vorbim deja despre o distanta mai mare, de aproximativ 48 kilometri. 

La Ploce Beach poti ajunge cu masina (exista parcare gratuita pentru clientii plajei), dar si cu autobuzul sau cu barca. 

Programul curselor si mai multe informatii despre locurile din care pleaca barcile si autobuzele catre aceasta plaja gasesti pe site-ul oficial al atractiei, la sectiunea “How to reach us”.

ATENTIE: In Croatia exista un oras si o plaja cu aceeasi denumire. Atunci cand cauti mai multe imagini sau informatii pe internet despre “Ploce Beach”, asigura-te ca alaturi cautarii tale si cuvantul Muntenegru sau Budva, intrucat cele doua plaje sunt cat se poate de diferite si se afla la “doar” 700 kilometri distanta una de cealalta 🙂 

Cum arata Ploce Beach si ce servicii sunt disponibile la aceasta plaja

Din punct de vedere al aspectului, putem spune clar si raspicat ca Ploce Beach este o plaja unica. Este potrivita cu precadere tinerilor dornici de distractie, insa poate fi vizitata si de catre familiile cu copii mai marisori, caci exista atractii si pentru acestia. 

Ploce Beach se intinde pe o suprafata mare (de circa 10.000 metri patrati) si include patru piscine, dintre care una destinata copiilor. Tot aici vei intalni si un tobogan, alaturi de mai multe atractii gonflabile. 

Se pot inchiria sezlonguri si umbrele (in vara lui 2023, un set costa 15 euro), iar in zona din spate gasesesti restaurant, beach bar, chiar si un bar amenajat in piscina (pool bar). 

Cele mai multe dintre sezlonguri sunt amplasate pe niste terase pavate (asadar nu pe nisip), insa exista si cateva segmente de plaja formata din pietris, care-ti vor permite sa intri mai usor in mare. 

Sunt organizate frecvent pe timp de vara petreceri cu DJ, petreceri cu spuma, atmosfera fiind de cele mai multe ori una de distractie la Ploce Beach. 

Cei interesati pot practica si diferite sporturi acvatice la aceasta plaja (exista centru de diving, posibilitatea sa inchiriezi jet ski, etc.). 

In linii generale, locul este de evitat daca ti-ai propus doar sa te relaxezi la malul marii, ascultand sunetul valurilor 🙂 

Cea mai buna perioada pentru o vizita la Ploce Beach 

Ploce Beach face parte din randul plajelor populare din apropierea orasului Budva, iar o dovada in acest sens pot fi si cele peste 2600 de recezii stranse pe Google pana la data redactarii acestui articol (31 octombrie 2023). 

In perioada lunilor iulie si august, Ploce Beach poate fi aglomerata, insa si foarte animata (cele mai multe petreceri se organizeaza in acest interval). 

Daca se intampla sa fii in vacanta in zona Budva Muntenegru in aceasta perioada, te sfatuim sa vii la Ploce Beach mai devreme sau sa suni si sa faci o rezervare. Gasesti aici mai multe informatii despre contact. 

O atmosfera ceva mai degajata intalnesti aici la inceput de iunie sau la final de septembrie, cand temperaturile sunt mai placute, apa este in general buna pentru baie, iar preturile la cazare sunt mai mici. 

Alte plaje apropiate de Ploce Beach

Daca ai ajuns pana la Ploce Beach si ti-ai dat seama fie ca este poate prea animata pentru tine, prea aglomerata, sau pur si simplu vrei sa bifezi si alte locuri interesante de la malul marii, la distante rezonabile vei mai gasi si: 

Plaja Trsteno, deosebit de potrivita pentru familiile cu copii, gratie intrarii line in mare si a apei calde. Este localizata la 1,8 kilometri departare de Ploce Beach, are 50 metri in lungime si in jur de 10 metri in latime. 

Este amenajata cu sezlonguri si umbrele, insa are si un mic segment de plaja libera, alaturi de bar, restaurant si toalete. 

Din cauza spatiului limitat, e posibil sa o gasesti cam aglomerata in miez de vara.  

Plaja Jaz se afla la 4,9 kilometri distanta de Ploce si este una dintre cele mai generoase din zona Budva. 

Este formata din doua segmente, despartite de o stanca. Are organizare cu sezlonguri si umbrele pe ambele, restaurante, centru de sporturi acvatice, baruri, iar in trecut a gazduit unele evenimente muzicale de amploare, cum ar fi concertul The Rolling Stones sau concertul Madonna. 

Plaja Mogren este una dintre plajele cele mai populare din zona centrului vechi Budva. Si in acest caz exista amenajare cu sezlonguri, servicii de inchirieri ambarcatiuni si centru de sporturi acvatice, insa in miez de vara devine una dintre cele mai aglomerate din zona. 

Drumul pe jos de la castel si pana la aceasta plaja este deosebit de frumos. 

In loc de concluzie

Ploce Beach este una dintre plajele din zona Budva potrivite in mod special turistilor dornici de petrecere. Este caracterizata de o atmosfera cat se poate de animata, de o buna amenajare si devine din ce in ce mai populara de la an la an.

Travel Planner Conecteaza-te cu noi pentru o experiență completă!

Simplifici procesul de rezervare și ții legatura cu noi pentru oferte exclusive și informații de călătorie

sau
Login cu Facebook Login cu Google
Continuand, inseamna ca esti de acord cu Termenii de utilizare a site-ului si Politica de confidențialitate TravelPlanner.ro

Esti pe maini bune. Vezi ofertele si rezerva in siguranta la conditii super avantajoase.

Ai vazut ofertele noastre ?