10 motive sa-ti rezervi vacanta printr-o agentie de turism

Ti-e dor sa calatoresti, insa simti ca poate nu stapanesti domeniul suficient de bine incat sa faci si cele mai bune alegeri in materie de destinatii sau cazare? Sau, din contra, ai mai calatorit pe cont propriu, insa ai vrea ca de aceasta data sa se ocupe un profesionist de tot ce inseamna planurile tale de vacanta? 

Motivele pentru care ai alege serviciile unei agentii de turism sunt multe, insa pentru a intelege mai exact care sunt beneficiile unei astfel de colaborari, ti le vom explica punctual, mai jos, pe cele mai importante.

Nu in ultimul rand, noi, cei de la Travel Planner, ti-am pregatit pe site o serie de oferte interesante pentru destinatii apropiate de casa precum vacante in Bulgaria, vacante in Grecia si vacante in Turcia, cu foarte multe optiuni din care sa poti alege exact ce ti se potriveste mai bine, asadar, nu uita sa arunci o privire!

1. O agentie de turism buna iti va face cele mai bune recomandari si-ti va oferi ponturi la care poate nu ai avut acces pana in prezent. 

Totodata, o agentie de turism specializata pe anumite destinatii, asa cum este Travel Planner, iti poate oferi, in multe perioade, si unele dintre cele mai bune preturi pentru destinatiile respective sau oferte cu adevarat avantajoase. 

O agentie de turism are acces la oferte si preturi pe care poate nu ai sanse sa le obtii de unul singur. 

2. O agentie de turism te ajuta sa scutesti timp atunci cand iti rezervi o vacanta. 

Stim cu totii ca rezervarea unei vacante presupune si destul de mult timp alocat, iar daca te numeri printre cei care nu stapanesc atat de bine domeniul sau nu stii incotro sa te orientezi, agentia poate fi solutia ideala pentru tine. 

O vacanta reusita presupune research amanuntit, presupune sa studiezi in detaliu hotelurile care te atrag, destinatiile respective, perioadele mai avantajoase din punct de vedere financiar, iar daca optezi pentru serviciile unei agentii, agentul de turism va face asta pentru tine, cat timp tu te relaxezi si astepti sa pleci in vacanta. 

Prin urmare, nu vei mai pierde ore intregi in fata unui ecran, chinuindu-te sa rezervi varianta cea mai potrivita pentru tine. 

3. Apeland la o agentie, scapi de majoritatea situatiilor stresante in care trebuie sa te ocupi personal de planificare. 

Rezervarea unei vacante poate implica si mult stres, care de regula pica pe umerii unei singure persoane. Ti s-a intamplat sa vrei sa pleci intr-o vacanta, insa sa nu stii exact unde vei gasi cele mai bune oferte sau cele mai bune conditii, pentru tine, familia ta sau chiar pentru un grup mai mare?  

Optand pentru o vacanta printr-o agentie de turism, vei scapa de acest stres. 

4. O agentie de turism cu experienta este implicata in aceasta activitate de mult timp, iar multi dintre agentii sai au vizitat destinatiile pe care ti le recomanda sau le cunosc foarte bine. 

Niste profesionisti vor stii intotdeauna catre ce destinatie sau hotel sa te directioneze, in functie de preferintele tale, dar si in functie de experienta pe care o au – fie ea personala, fie cu alti clienti si feedback-ul primit de la acestia. 

O agentie de turism cu experienta implica si ani de zile vechime in domeniu si o legatura constanta cu furnizorii de servicii, ceea ce inseamna ca va avea in permanenta acces la informatii noi, oferte avantajoase, tarife speciale, etc. 

Pe acest subiect, te-ar putea interesa si articolul: Cum alegi cea mai buna agentie de turism? Asa recunosti o agentie de turism de incredere

Travel Planner activeaza in acest domeniu de mai bine de 14 ani, timp in care agentia noastra a reusit sa organizeze peste 50.000 de vacante pentru peste 150.000 de turisti. 

5. O agentie de turism cu o echipa profesionista va stii cum sa te ghideze in cazul unor situatii neasteptate 

Perioada pandemiei a reprezentat un moment de cotitura pentru intreg sectorul turismului si totodata un adevarat factor generator de situatii neasteptate. Pe langa aspectele legate de pandemie, de eventualele restrictii de circulatie sau de regulile noi de calatorie, intr-o vacanta se pot ivi si alte situatii neprevazute, iar faptul ca tu te vei afla in contact permanent cu agentia ta de turism, iti poate oferi un sentiment in plus de siguranta cat te vei afla la destinatie. 

Consultantul tau poate avea si rolul de reprezentant al tau in situatii dificile si-ti poate gasi solutii sau alternative in caz de nevoie.

Spre exemplu, la Travel Planner, ai consultanta 24 din 24 de ore, respectiv un numar de telefon de urgenta la care poti suna in cazul in care intampini o situatie neprevazuta in vacanta. 

6. Agentia de turism iti va oferi servicii de calatorie adaptate in functie de buget, dorintele si nevoile tale 

Agentul care va prelua cererea ta va lua intotdeauna in seama preferintele, optiunile si posibilitatile tale atunci cand iti recomanda o destinatie si respectiv pachetul potrivit pentru tine. 

Un agent de turism cu experienta va stii exact unde sa caute atunci cand ii sunt comunicate toate detaliile legate de buget si preferinte, pe cand daca tu te-ai apuca sa faci acest reasearch de unul singur, e posibil sa petreci mult timp in fata ecranului pana sa gasesti solutia cu adevarat potrivita. 

7. Vacantele cu familia, cu copiii sau cu un grup mai mare au sanse sa fie mai bine organizate daca sunt rezervate printr-o agentie de turism

Ti s-a intamplat vreodata sa te ocupi de rezervarea unei vacante pentru un grup de 5-7-10 persoane? Dar pentru mai multe? Dar sa vrei sa mergi intr-o vacanta alaturi de copii mici si sa nu stii care ar fi cea mai buna varianta pentru confortul vostru?

Un agent de turism va stii incotro sa te directioneze, care sunt cele mai bune hoteluri pentru familiile cu copii, dar si cum sa gestioneze rapid o rezervare pentru un grup mai mare. 

8. Poti avea o experienta de vacanta mai completa, daca optezi pentru serviciile unei agentii 

Daca te ocupi de unul singur de tot ce inseamna rezervarea unei vacante, e posibil sa uiti de unele aspecte cum ar fi poate asigurarile de calatorie, alegerea unei camere cu adevarat potrivita, alaturi de multe alte detalii care-ti pot scapa. 

Un agent de turism va avea grija ca experienta ta de vacanta sa fie una completa si sa-ti reaminteasca detalii importante inainte de a finaliza rezervarea. 

9. O agentie de turism buna este interesata sa ai o experienta de calitate si asteapta feedback din partea ta 

Pentru o agentie de turism cu experienta si recomandari, feedback-ul din partea clientilor este foarte important, caci numai asa va stii ca exceleaza in domeniu sau, din contra, ca poate ar mai avea de imbunatatit ceva. 

Spre exemplu, Travel Planner are peste 21000 de recenzii reale primite din partea clientilor sai, iar un procent de aproximativ 97% dintre cei care au calatorit cu agentia noastra ne recomanda.  

10. Agentia iti va oferi acces la informatii extra despre destinatia ta de vacanta si-ti va raspunde la orice nelamurire 

Spre deosebire de research-ul pe care-l faci singur cu privire la urmatoarea destinatie de vacanta in care vei merge si respectiv timpul pe care-l petreci facand asta, dar si nesiguranta privind acuratetea informatiilor pe care le citesti, o agentie de turism buna iti va pune la dispozitie oricand informatii suplimentare despre destinatia ta de vacanta. 

Pe langa faptul ca agentii de turism cunosc destinatiile in care iti recomanda sa petreci vacantele, pe site-ul travelplanner.ro ai la dispozitie si sectiunea de blog, unde poti citi articole referitoare la destinatiile de vacanta Travel Planner si alte informatii care-ti pot fi utile intr-o vacanta. 

Concluzionand, speram ca motivele de mai sus ti-au fost suficiente pentru a ajunge la concluzia ca rezervarea unei vacante poate fi mai simpla si mai convenabila daca apelezi la o agentie de turism cu experienta, iar daca te-am convins, iti reamintim ca te asteptam pe site cu o multime de oferte tentante in destinatii de vis!

Alte articole care te pot interesa

Travel Planner Conecteaza-te cu noi pentru o experiență completă!

Simplifici procesul de rezervare și ții legatura cu noi pentru oferte exclusive și informații de călătorie

sau
Login cu Facebook Login cu Google
Continuand, inseamna ca esti de acord cu Termenii de utilizare a site-ului si Politica de confidențialitate TravelPlanner.ro

Esti pe maini bune. Vezi ofertele si rezerva in siguranta la conditii super avantajoase.

Ai vazut ofertele noastre ?