Cum alegi cea mai buna agentie de turism? Asa recunosti o agentie de turism de incredere

Atunci cand iti alegi urmatoarea vacanta, este foarte important sa apelezi la o agentie de turism de incredere. Chiar daca pana acum ti-ai ales singur hotelul, varianta unei agentii de turism este mai sigura si mai rapida pentru tine.

Nu mai trebuie sa-ti faci griji legate de toate problemele care ar putea aparea in concediu, de intarzieri ale companiei de zbor sau de eventuale situatii aparute la hotel. Agentia de turism este cea care are grija ca totul sa se desfasoare in conditii optime. Si, sa recunoastem, ce poate fi mai relaxant decat sa NU te ocupi tu de concediu?

Inainte de toate, trebuie sa stii ca exista agentii nisate si agentii generaliste. In general, un consultant de la o agentie specializata pe anumite destinatii este mai pregatit sa iti raspunda la intrebari si cunoaste destinatiile mai bine. Travel Planner, de exemplu, este o agentie specializata pe Bulgaria, Grecia (de nord) si Turcia. 

Pregateste-te pentru o vacanta de vis, in care stii ca te poti baza pe agentul tau de turism. 

Seriozitatea agentiei – un factor deosebit de important

Nu sunt putini aceia care inainte sa opteze pentru serviciile unei agentii de turism compara preturile si tin cont in mod special de acest criteriu atunci cand aleg de unde anume sa-si cumpere vacanta.

Cu toate acestea, dat fiind faptul ca traversam o perioada destul de dificila si, mai mult, pentru ca avem in spate experienta pandemiei care a reprezentat o provocare pentru intreaga industrie a turismului, e important de precizat ca in astfel de circumstante, este foarte posibil sa fii mai avantajat daca pui accent pe seriozitatea agentiei, pe vechimea acesteia, pe experienta acumulata si pe recomandarile pe care le are.

In astfel de perioade dominate de neprevazut, unele companii mai vulnerabile pot disparea de pe piata, altele pot scadea din calitatea serviciilor.

Practic, in turism, dinamica si serviciile in sine nu pot fi comparate cu cele ale unor afaceri/magazine din care achizitionezi un produs fizic, cu care pleci acasa. De la o agentie de turism cumperi o experienta pentru care platesti o suma de bani si pentru care primesti, anterior plecarii, o confirmare, un voucher, o hartie. De aceea, trebuie sa ai si siguranta ca experienta ta va fi conform asteptarilor.

Experienta in domeniu

Agentiile de turism de incredere au experienta de ani de zile in domeniu si tin constant legatura cu furnizorii de servicii. Astfel, au acces la informatii, oferte si tarife speciale, ce nu sunt disponibile publicului larg. Travel Planner, de exemplu, se afla pe piata din Romania de 13 ani, ofera servicii turistice foarte bune si organizeaza vacante in siguranta, cu un raport calitate-pret excelent. Nu uita sa arunci un ochi pe site.

Mai mult timp pentru tine

Timpul de cautare a unei locatii sau oferte de vacanta, indiferent ca vorbim despre o vacanta exotica sau un city break, se va diminua considerabil printr-un simplu telefon catre consultantul tau de turism. Acesta iti poate creiona vacanta in functie de dorintele tale si de bugetul pe care il ai, totul intr-un timp foarte scurt. 

Daca stii deja cum vrei sa fie concediul tau, alege-ti vacanta in Bulgaria, vacanta in Grecia sau vacanta in Turcia direct de pe site-ul Travel Planner sau suna-ne de luni pana vineri la numarul de telefon 037-44-33-999.

Oferte de calitate

O agentie de turism de incredere recomanda intotdeauna calitatea pentru turistii sai. Cele mai multe locatii din portofoliul agentiilor de turism sunt deja vizitate si analizate in prealabil de consultanti, astfel ca acestia stiu exact care sunt punctele forte si punctele slabe ale fiecarui hotel.

Pe acest subiect, te-ar putea interesa si: Rezervarea unei vacante si lucruri importante de stiut in interactiunea cu agentia de turism

Ai incredere in sfaturile pe care ti le ofera si in serviciile turistice ale agentiei tale, fie ca mergi doar intr-un city break sau alegi un concediu mai lung.

Destinatia perfecta pentru tine

Agentul tau de turism va tine cont de preferintele si posibilitatile tale pentru a-ti recomanda destinatia si pachetul potrivit, ce includ cazare, transport, masa si orice activitati ti-ai dori sa faci. 

De aceea, daca esti multumit de varianta pe care ti-a propus-o prima oara, merita sa devii client fidel. La urmatoarea vacanta cumparata vei avea deja un profil si vei ajunge mult mai repede la o alegere potrivita.

Consultantul tau de turism

Iti recomandam sa alegi un consultant de turism, nu doar un agent de rezervari. Pentru ca agentiile sunt numeroase, este dificil sa gasesti cea mai buna agentie de turism pentru tine. 

Fiecare companie incearca sa se diferentieze cat de mult posibil. De aceea, ia in calcul calitatea pachetelor, a informatiilor, sfaturilor si suportului care iti sunt oferite, indiferent ca pleci in vacanta pe litoral in Romania sau in vacanta in Turcia, Grecia sau Bulgaria.

Agentul de turism nu trebuie sa fie doar un functionar care sa iti confirme rezervarea si sa emita factura, ci si un om de incredere, care stie cum sa iti descopere nevoile si sa gaseasca solutia perfecta pentru a le acoperi. 

Fii atent si la urmatoarele aspecte:

  • Consultantii agentiei cunosc foarte bine destinatia? Stiu ce obiective turistice sunt in zona si care sunt activitatile pe care poti sa le faci?
  • Se vede ca au fost acolo si ca au verificat pentru tine toate aspectele, inclusiv pe cele pe care nu le gasesti online?
  • Au o imagine de ansamblu corecta si completa asupra alegerii tale?
  • Reusesc sa fie obiectivi atunci cand iti prezinta informatiile?

Daca ai rapuns “da” la toate aceste intrebari, este un semn bun ca agentia de turism pe care ai ales-o este de incredere. 

Citeste si: 10 motive sa-ti rezervi vacanta printr-o agentie de turism

Comunicare eficienta

Modul in care o agentie comunica cu publicul te poate ajuta sa iti dai seama in privinta modului in care se straduieste sa transmita incredere.

Gasesti informatii cu adevarat utile in articolele din social media si de pe blog, ce contin si detalii despre obiective turistice? Ofertele sunt prezentate in mod transparent? Sau sunt doar pachete turistice atractive, dincolo de care vei descoperi taxe ascunse si conditionari?

Agentiile care au o prezenta buna in mediul online sunt agentii de turism de incredere, care pun pret pe comunitate si pe calitatea informatiilor oferite. 

Inainte de a face o rezervare, cauta recenziile turistilor despre acea agentie de turism si care este gradul de recomandare. Modul in care agentia raspunde unui comentariu negativ iti va arata gradul de implicare si gestionarea situatiilor tensionate. 

Travel Planner are peste 18.000 de impresii reale primite de la turisti si 98% recomandari. Ne gasesti pe Facebook, pe Instagram, pe LinkedIn, in Comunitatea Travel Planner si pe blogul nostru, pregatiti sa iti oferim toate informatiile de care ai nevoie pentru a lua o decizie pentru urmatoarea ta vacanta in Bulgaria, Grecia si Turcia.

Reprezentantul tau in situatii dificile

Agentia de turism te reprezinta in situatii dificile, cum ar fi falimentul unui operator de servicii, detalii legate despre probleme aparute la compania de zbor sau in situatii legate de pandemie. 

Cele mai bune agentii de turism iti ofera alternative in cazul situatiilor neprevazute. De exemplu, la Travel Planner poti rezerva pachete turistice cu avans 0, plata in rate si anulare superflexibila. Toate sunt prezentate vizibil pe site, in dreptul fiecarei oferte. Banii tai nu se pierd in nicio situatie.

In plus, orice s-ar intampla, trebuie sa stii ca ai la dispozitie un numar de urgenta la care poti sa suni in caz ca se intampla ceva neprevazut la fata locului. La Travel Planner ai consultanta 24 de ore din 24.

Iti recomandam sa citesti si articolul: Cum interactionezi cu agentia de turism dupa ce cumperi o vacanta

Recunoastere din partea industriei

Agentiile de turism de incredere sunt afiliate organizatiilor de specialitate si detin premii in domeniu, un indicator bun pentru turisti. Travel Planner, de exemplu, a primit de-a lungul timpului 26 de premii. 

Ai grija sa alegi o agentie de turism acreditata. 

La final, aminteste-ti ca cele mai bune agentii de turism pun nevoile tale pe primul loc si incearca sa gaseasca solutii pentru tine, pentru ca tu sa fii multumit si sa revii si pentru vacanta urmatoare. 

Daca vrei sa pleci in concediu, contacteaza-ne si hai sa discutam despre oferta personalizata pe care ti-am pregatit-o pentru Bulgaria, Grecia sau Turcia. Iti stam la dispozitie pentru toate intrebarile pe care le-ai putea avea, fara costuri si taxe ascunse, mereu cu zambetul pe buze. Clientii fericiti si multumiti ne motiveaza sa mergem mai departe cu incredere.

Alte articole care te pot interesa

Travel Planner Conecteaza-te cu noi pentru o experiență completă!

Simplifici procesul de rezervare și ții legatura cu noi pentru oferte exclusive și informații de călătorie

sau
Login cu Facebook Login cu Google
Continuand, inseamna ca esti de acord cu Termenii de utilizare a site-ului si Politica de confidențialitate TravelPlanner.ro

Esti pe maini bune. Vezi ofertele si rezerva in siguranta la conditii super avantajoase.

Ai vazut ofertele noastre ?