Makadi Water World Hurghada, parcul acvatic de la Marea Rosie cu 50 de tobogane

Parcurile acvatice reprezinta o alternativa destul de buna de distractie atunci cand vrei sa iei pauza pret de o zi de la plaja si mai ales in contextul in care ai plecat in vacanta alaturi de cei mici. Multe tobogane cu apa, distractie, balaceala – scenariul perfect pentru a consuma energia copiilor. In cazul in care ai ales Hurghada pentru vacanta ta la plaja, Makadi Water World este unul dintre parcurile acvatice destul de mari si de apreciate de catre cei care i-au calcat pragul. 

Ti-am pregatit o serie de detalii utile in cazul in care esti tentat sa faci o vizita aici alaturi de intreaga familie, dar si cateva alte propuneri de atractii interesante din apropierea acestui parc acvatic.

Localizare Makadi Water World Hurghada si cum ajungi aici 

Desi este cunoscut ca fiind un parc acvatic din Hurghada, in realitate, Makadi Water World apartine de statiunea Makadi Bay, localizata la circa 35 kilometri de centrul Hurghadei. 

Astfel, daca esti cazat sau vii aici din zona de centru a acestei mari statiuni, asteapta-te sa faci pe drum in jur de 35-40 minute. 

Daca esti cazat in zona golfului Sahl Hasheesh, pana la Makadi Water World vei avea de mers circa 17 kilometri, iar daca se intampla sa ai cazare chiar in Makadi Bay, ei bine, pana la acest aquapark nu ar trebui sa faci mai mult de 5-10 minute, caci zona de centrul a acestei statiuni se afla la 3 kilometri departare. 

Poti ajunge aici si cu taxi, iar daca vrei mai mult confort si cat mai putina organizare din partea ta, exista si varianta de a opta pentru un tur, caz in care vei fi preluat de la hotel si adus inapoi de un operator local. Gasesti astfel de oferte cel mai probabil si la receptia hotelului tau. 

Adresa parcului este Madinat Makadi, Safaga Road, iar in imediata vecinatate se afla hotelul de 5 stele Jaz Aquaviva. 

Tobogane si alte atractii cu apa la Makadi Water World Hurghada

Din punct de vedere al surselor de distractie si de balaceala, Makadi Water World Hurghada se situeaza bine, si asta pentru ca pune la dispozitia vizitatorilor in jur de 50 de tobogane cu apa. 

Unul dintre cele mai apreciate tobogane de aici este Family Slide, pe care te poti da alaturi de intreaga familie, intr-un colac de circa 5 persoane. Copiii care au de la 4 ani in sus pot folosi acest tobogan, supravegheati fiind de un adult. 

Fie ca esti un adult dornic de senzatii tari si multa adrenalina, fie ca vrei ca micutii tai sa aiba cat mai multe variante de distractie, la Makadi Water World Hurghada vei gasi atractii potrivite pentru toate varstele. 

Tunelul cu cadere libera, palnia, toboganul de rafting, toboganele cu piste alaturate windigo (unde poti face intrecere alaturi de cei dragi), toboganele flying boat, twister slide, panta tsunami slide, wave slide, space hole slide sau, daca vrei o varianta de tobogan inchis – black hole slide. 

Cei mici se pot distra la Shark House (un ansamblu de tobogane potrivite pentru varstele mai mici), la toboganele de la piscina copiilor sau la Pirates Boat Slide. 

Printre regulile de acces in parcul acvatic se numara si respectarea indicatiilor cu privire la inaltimea si varsta potrivita pentru anumite atractii cu apa, lucru de care iti recomandam sa tii cont atunci cand faci o vizita aici, mai ales alaturi de micutii tai. 

Pret intrare, program si servicii la Makadi Water World Hurghada

Preturile pentru biletele de acces la Makadi Water World Hurghada variaza in functie de varsta si in functie de dimensiunea grupului din care faci parte si, chiar daca sunt usor mai ridicate comparativ cu tarifele practicate la alte parcuri similare, acestea includ si mancarea si bautura. 

  • Tarif adulti – 1000 lire egiptene/persoana (aproximativ 30 euro)
  • Tarif copii cu varsta intre 6-12 ani – 500 lire egiptene/persoana (aproximativ 15 euro) 
  • Tarif pachet family (2 adulti si 2 copii) – 2500 lire egiptene/grup (aproximativ 76 euro)
  • Tarif pentru grupurile de 15 persoane – 750 lire egiptene/persoana (aproximativ 23 euro)

Makadi Water World Hurghada este deschis zilnic intre orele 10.00 – 17.00, iar rezervarile se pot face si pe mail, la adresa reservation.aquaviva@jazhotels.com, dar si online, aici

Meniul all inclusive snacks este disponibil in intervalul orar 12.00 – 16.00, iar meniul de bauturi all inclusive este disponibil in intervalul 10.00 – 17.00. La capitolul mancare, ai de ales intre pizza, paste, sandwich-uri, produse de patiserie, inghetata si waffles. 

Accesul cu mancare si bautura din exterior nu este permis la Makadi Water World Hurghada. 

Exista vestiare (insa este recomandat sa vii cu prosopul de acasa pentru ca acesta nu este asigurat la locatie), dar si un centru de prim ajutor. 

Alte atractii in apropiere de Makadi Water World Hurghada

Hurghada este vestita pentru multitudinea de atractii turistice deschise aici, iar daca vrei sa ai in vedere si alte locuri interesante din imprejurimi, potrivite mai ales in cazul vacantei cu copiii, te-ar putea interesa si: 

Mini Egypt Park – sau Muzeul Miniaturilor, asa cum mai este cunoscut, care este localizat la doar cateva sute de metri distanta de acest parc acvatic si in care poti admira miniaturi ale unor monumente istorice emblematice pentru Egipt. Aceasta vizita merita facuta in cazul in care nu ai in plan sau timpul nu-ti permite sa vizitezi Cairo, Luxor sau Alexandria. 

Dolphin World – un centru care ofera spectacole cu delfini, dar si sesiuni de inot alaturi de indragitele mamifere si chiar sedinte de terapie cu delfini, atat de benefice in cazul mai multor afectiuni. Il vei gasi la 3 kilometri departare de Makadi Water World Hurghada, insa daca vrei sa participi strict la spectacolul cu delfini, e bine sa ai in vedere ca acesta are loc zilnic, incepand cu ora 10.30 si dureaza 60 de minute. 

Sand City Hurghada este localizat ceva mai departe, la 16 kilometri departare de parcul acvatic, iar o vizita aici iti va oferi posibilitatea sa admiri cateva zeci de sculpturi din nisip, impartite pe doua categorii: sectiunea istorica si sectiunea personajelor de desene animate. 

Hurghada Grand Aquarium, cel mai mare acvariu din Egipt, se afla la 21 kilometri distanta de Makadi Water World si te asteapta cu 24 de sectiuni diferite, pesti de apa sarata (din Marea Rosie), dar si pesti de apa dulce si alte atractii. Pentru adulti, tariful de acces este de 32 dolari, in timp ce pentru copiii cu varsta intre 4 – 10 ani, biletul costa 16 dolari. 

In loc de concluzie

Makadi Water World Hurghada este doar unul dintre locurile in care te poti bucura de balaceala si de distractie alaturi de cei dragi, iar daca ai ajuns deja pe aici sau se intampla sa ajungi in urmatoarea perioada si simti ca informatiile de mai sus merita completate si cu altceva, asteptam cu drag sugestiile tale!

Travel Planner Conecteaza-te cu noi pentru o experiență completă!

Simplifici procesul de rezervare și ții legatura cu noi pentru oferte exclusive și informații de călătorie

sau
Login cu Facebook Login cu Google
Continuand, inseamna ca esti de acord cu Termenii de utilizare a site-ului si Politica de confidențialitate TravelPlanner.ro

Esti pe maini bune. Vezi ofertele si rezerva in siguranta la conditii super avantajoase.

Ai vazut ofertele noastre in Egipt?