Top 7 genti de voiaj inteligente si specificatiile lor. Cum ar putea sa-ti imbunatateasca vacanta?

Traim vremuri in care tehnologia isi spune din ce in ce mai des cuvantul in toate domeniile, iar oamenii cauta solutii care sa le usureze viata pe cat de mult posibil, inclusiv in acele perioade destinate relaxarii, asa cum sunt vacantele. 

Si daca avem optiuni extrem de variate la capitolul calitatea transportului sau calitatea conditiilor de cazare intr-o destinatie de vacanta, de ce nu am avea si in ceea ce priveste bagajele? Din ce in ce mai multe companii lanseaza pe piata modele de genti de voiaj si alte accesorii menite sa imbunatateasca experienta calatorilor, indiferent de modalitatea de transport aleasa. 

Asadar, fie ca alegi sa calatoresti spre destinatia de vacanta cu avionul, fie cu trenul, fie cu autocarul sau chiar cu masina personala, iata care sunt unele dintre cele mai noi modele de genti de voiaj aparute pe piata si care sunt optiunile “destepte” cu care vin la pachet. 

Daca te afli in cautarea unei destinatii ideale de vacanta, nu uita sa arunci o privire si la noi pe site, caci vei gasi oferte tentante pentru vacante litoral Bulgaria, vacante Grecia si vacante Turcia, cu multiple optiuni din care sa poti alege ce este pe placul tau.

IMPORTANT DE STIUT: Exista o serie de companii aeriene care au interzis recent accesul la bord cu genti de voiaj inteligente care au baterii integrate, in special cele care funtioneaza pe litiu-ion. Daca te pregatesti sa faci o achizitie costisitoare din aceasta categorie, este bine sa te interesezi inainte si daca te vei putea urca la bordul unui avion cu noul tau bagaj inteligent, respectiv daca bateria sa este una detasabila 🙂 

1. Samsara Luggage – sau bagajele care par rupte cu adevarat din viitor 

Daca pe langa functiile smart ale bagajului tau, vrei sa pui foarte mult accent si pe aspect, iar designurile futuriste te reprezinta, e posibil ca valizele de la Samsara Luggage sa fie pe placul tau. 

Compania se pregateste sa lanseze o noua linie de bagaje, denumita Next Gen suitcase. Acestea pot fi rezervate momentan doar prin precomanda, costa aproximativ 280 de dolari, si au o multime de functii inteligente: functie de hot spot mobil, functie de localizare a valizei, alerta de distanta, bluetooth, alerta de deschidere, birou portabil, incarcator pentru laptop si telefon. Poti descoperi toate functiile acestora in video-ul de mai jos. 

2. Bagajele de la Away luggage

O companie lansata in 2015, care a scos pe piata valize din policarbonat si aluminiu, cu o garantie pe viata, ce acopera diferite daune ale rotilor, ale carcasei, ale fermoarelor, manerelor, etc. 

Away fabrica bagaje pentru adulti si copii, cu diferite tipuri de compartimentari inteligente, cu baterii de incarcare detasabile si multe alte optiuni, disponibile in functie de modelul ales. 

Le poti vedea pe toate aici. Preturile pentru trolere pornesc de la 225 de dolari si ajung sa treaca de 600 de dolari, pentru modelele mai noi. 

3. Arlo Skye

O alta firma care produce genti de voiaj, ca si elemente definitorii acestea fiind dotate cu roti silentioase, incuietori cu combinatie integrata aprobate de TSA, carcarsa exterioara din policarbonat rezistent la impact, dar si o captuseala interioara cu proprietati antibicrobiene. 

Recent, compania a lansat pe piata un model cu carcasa din aluminiu si care nu are sistem de inchidere cu fermoare la exterior, ci numai cu incuietori care functioneaza pe baza de cod. Un astfel de model are insa si un pret pe masura: 675 de dolari. Le gasesti pe toate pe site-ul oficial arolskye.com 

4. Faimoasa companie Samsonite

Infiintata acum mai bine de 110 ani in Denver, Colorado, nu s-a lasat mai prejos cand a fost vorba de lansarea unei linii de bagaje inteligente.

Printre ultimele produse scoase pe piata se numara cele din colectia EVOA TECH. Acestea contin cateva functii cel putin interesante, cum ar fi posibilitatea de blocare/deblocare a valizei printr-un sistem de memorare a amprentei, bluetooth, sistem de ghidare catre bagaj, sistem de alarma pentru bagajele pierdute sau care sunt la o distanta mai mare decat cea prestabilita in aplicatie, fermoar antifurt, dar si cantar intergrat in manerul bagajului. Suna interesant, nu-i asa? 

5. Modobag – sau bagajul pe care te poti urca in drum spre poarta de imbarcare 

Modobag este primul bagaj motorizat si care poate fi “incalecat” pentru a scurta timpul de mers catre zona de imbarcare. Mai mult, acesta se poate incarca in doua ore, are doua porturi USB pentru incarcare simultana si poate merge aproximativ 9 kilometri fara oprire, distanta medie calculata pentru o persoana cu greutatea de 80 de kg. 

Bagajul mai este dotat si cu multe alte functii smart, pe care le poti descoperi in video-ul de mai jos, insa are si un pret pe masura: 1495 de dolari. 

6. Rucsacul convertibil de la Tylt

Pentru cei care vor sa investeasca mai degraba intr-un rucsac, decat intr-o geanta de voiaj de dimensiuni mari, cei de la TYLT vin cu o propunere cel putin smart. Tylt Powerbag se poate transforma in orice moment intr-o minigeanta de voiaj si are o baterie integrata, dar si multe compartimente foarte bine gandite. Pretul sau este de aproximativ 130 de dolari. 

Ii poti descoperi toate functiile ascunse aici: 

7. Horizn Studios

Acestia au creat, de asemenea, mai multe linii de bagaje smart  proiectate in Germania, cu carcase dure din policarbonat, usoare si dotate cu roti spinner 360.

Acestea sunt dotate si cu o baterie detasabila, iar pentru fabricarea acestora sunt folosite si materiale reciclate. 

Valizele celor de la Horizn Studios vin intr-o multitudine de culori si modele, cu preturi care pornesc de la aproximativ 300 de euro si ajung chiar si la 700 de euro (bagajele din editia NASA)

Le poti descoperi pe toate aici.

Tu ce parere ai? Ti-ai cumpara un astfel de bagaj pentru viitoarele tale calatorii? Pe care dintre acestea l-ai considera util in drumul tau spre vacanta? 

Nu uita ca la noi pe site gasesti oferte tentante de vacante in destinatii apropiate de casa, precum Bulgaria, Grecia si Turcia, cu o multime de optiuni din care sa poti selecta ce ti se potriveste mai bine!

Alte articole care te pot interesa 

Travel Planner Conecteaza-te cu noi pentru o experiență completă!

Simplifici procesul de rezervare și ții legatura cu noi pentru oferte exclusive și informații de călătorie

sau
Login cu Facebook Login cu Google
Continuand, inseamna ca esti de acord cu Termenii de utilizare a site-ului si Politica de confidențialitate TravelPlanner.ro

Esti pe maini bune. Vezi ofertele si rezerva in siguranta la conditii super avantajoase.

Ai vazut ofertele noastre ?