Top 12 cele mai bine cotate hoteluri de pe litoralul bulgaresc

Foarte multi romani planuiesc ca si in acest an sa-si faca vacantele la mare in Bulgaria si asta pentru ca litoralul vecinilor ii asteapta cu o multime de atractii, hoteluri cu servicii bune si foarte bune, dar si nelipsitul regim de cazare all inclusive. 

Daca nu ai mai fost niciodata la mare la bulgari, mai mult ca sigur te intrebi care sunt cele mai bune variante de hoteluri, iar daca nu te afli la prima vizita, insa ai vrea ca de aceasta data sa te orientezi catre un hotel mai bun, propunerile din acest articol ti-ar putea fi de folos. 

Pe langa hotelurile recomandate aici, trebuie sa ai in vedere ca la noi pe site mai gasesti inca alte peste 200 de variante hoteluri pentru vacante litoral Bulgaria, din care sa poti selecta usor exact ce ti se potriveste mai bine.

Iar daca nu ai luat inca o decizie cu privire la destinatia ta de vacanta si inca mai oscilezi intre litoralul romanesc si cel al vecinilor bulgari, iti recomandam sa arunci o privire si pe detaliile de aici: Litoral Romania vs litoral Bulgaria. Comparatie intre cele doua destinatii de vacanta

Iata care sunt recomandarile noastre in ceea ce priveste hotelurile de pe litoralul bulgaresc: 

1. HVD Reina Del Mar – un loc ideal de relaxare in conditii superioare, deschis recent si cu regim de cazare ultra all inclusive

In cazul in care nu ai auzit pana acum de Reina Del Mar, complex care face parte din lantul hotelier HVD, e bine de stiut intai de toate ca acesta este unul dintre cele mai bine cotate hoteluri de pe intreg litoralul bulgaresc. Resortul este localizat in linistita statiune Obzor, a fost deschis in 2020, este cotat cu 5 stele si iese in evidenta prin serviciile all inclusive premium, dar si prin aspect: camerele sunt foarte spatioase, exista si optiunea de a inchiria vile cu piscina privata, designul este unul foarte modern. 

Tot aici te poti bucura de relaxare si la centrul SPA, de altfel foarte generos, iar mancarea servita in cadrul tuturor meselor asigurate este descrisa de catre clienti ca fiind foarte buna si pentru toate gusturile. 

Poti citi mai multe informatii utile despre HVD Reina Del Mar aici, de unde poti face foarte usor si o simulare de pret pentru perioada in care vrei sa pleci in vacanta, dar si o rezervare in cativa pasi foarte simpli. Iti recomandam sa citesti si impresiile lasate de clientii Travel Planner care au fost cazati in sezoanele trecute la acest hotel. 

HINT: Iar daca te intereseaza mai mult detalii despre Obzor, la noi pe blog te asteapta articolul: Despre statiunea Obzor Bulgaria. Tot ce trebuie sa stii pentru viitoarea ta vacanta

2. Wave Resort

Deschis in 2019, Wave Resort este un complex de 5 stele din Aheloy, Bulgaria, la o distanta de aproximativ 5 kilometri de statiunea Pomorie. Printre facilitatile de care te poti bucura aici se numara centrul SPA de peste 2500 metri patrati, aquapark-ul, piscinele exterioare si, evident, regimul de cazare all inclusive. Complexul are o capacitate totala de  426 de camere si se intinde pe o suprafata impresionanta.

Foarte aproape de acest resort se afla si lacul Pomorie, vestit pentru namolul curativ extras de aici. Totodata, de la Wave Resort si pana in Nessebar ai de parcurs in jur de 11 kilometri, asadar vei avea la indemana un alt obiectiv interesant.

Citeste si tu impresiile clientilor Travel Planner dupa vizita la Wave Resort si verifica preturile pentru perioada in care intentionezi sa calatoresti.

3. HVD Clubhotel Miramar

Revenim la Obzor, caci aceasta statiune gazduieste, chiar langa Reina Del Mar, un alt hotel apartinand aceluiasi lant. HVD Clubhotel Miramar de 4 stele se bucura, la randu-i, de review-uri bune, fiind recomandat atat familiilor cu copii, cat si turistilor de toate varste care vor sa-si petreaca vacanta intr-un loc relaxant. 

Serviciile de aici sunt descrise de catre majoritatea clientilor ca fiind foarte bune, plaja este una spatioasa, mancarea foarte buna si diversificata, iar camerele sunt moderne. Nu lipsesc piscinele exterioare, piscina interioara, locurile de joaca pentru copii, animatia, programele de sport – zumba, aerobic, etc. 

Poti afla mai multe detalii despre serviciile de la HVD Clubhotel Miramar aici. 

4.Maritim Paradise Blue Hotel & SPA

O varianta de hotel de 5 stele, in Albena, asadar destul de aproape de granita cu Romania este Maritim Paradise Blue Hotel & SPA, localizat chiar in centrul statiunii. Hotelul este pozitionat chiar pe plaja, iar daca te cazezi aici, ai asigurate gratuit sezlongurile si umbrela.

Ai de ales dintre camere duble deluxe si executive, studio-uri, apartamente cu 1 dormitor sau apartamente executive cu un dormitor. Toate variantele arata foarte bine, iar in pretul cazarii este inclusa si masa in regim demipensiune.

Sigur, nici de aici nu lipsesc programele de animatie pe timp de zi si de seara, dar si mini clubul si locul de joaca pentru copii.

Consulta si tu oferta de la Maritim Paradise Blue Hotel & SPA la noi pe site si nu uita sa arunci o privire si pe articolul: Despre plaja Albena din Bulgaria. Facilitati, servicii si motivul pentru care este preferata familiilor cu copii

5. Melia Grand Hermitage

Unul dintre cele mai mari hoteluri de pe intreg litoralul bulgaresc, localizat in Nisipurile de Aur, Melia Grand Hermitage este cotat cu 5 stele si este localizat in apropierea Parcului Natural Nisipurile de Aur – asadar potrivit celor care iubesc plimbarile in natura.

De la hotel si pana in centrul statiunii ai de mers pe jos aproximativ 10 minute, iar pana la plaja nu vei merge mai mult de 2-3 minute. Hotelul cazeaza oaspetii in regim all inclusive, insa are la dispozitie si un alt concept – The Level – dedicat turistilor mai pretentiosi.

Poti citi mai multe informatii despre acest concept chiar la noi pe site, in pagina hotelului Melia Grand Hermitage.

Iar la noi pe blog gasesti un articol cu informatii detaliate despre aceasta statiune: Despre vacantele in Nisipurile de Aur Bulgaria. Ce trebuie sa stii?

6. Grifid Encanto Beach MediSpa

Tot un hotel de 4 stele, in acest caz localizat direct pe plaja din Nisipurile de Aur, mai exact in partea de nord a statiunii, Grifid Encanto Beach MediSpa poate fi locul potrivit pentru tine daca ai in plan sa alegi aceasta statiune, insa vrei sa te cazezi intr-o zona mai linistita. Stim ca Nisipurile de Aur este a doua cea mai animata statiune a litoralului bulgaresc, dupa Sunny Beach, insa pentru cei care vor totusi sa aleaga aceasta destinatie de vacanta, insa nu doresc sa fie cazati intr-o zona cu mult freamat, Grifid Encanto e o varianta buna.

Si aici cazarea se face in regim ultra all inclusive, serviciile de calitate fiind specifice de altfel intregului lant hotelier Grifid, iar oaspetii beneficiaza si de sezlonguri si umbrele gratuite pe plaja. Parcul acvatic Aquapolis se afla la o distanta de doar 1 kilometru de acest hotel, in timp ce Manastirea Aladzha este localizata la doar 2.6 kilometri.

Gasesti informatii suplimentare despre Grifid Encanto Beach MediSpa pe site-ul nostru, unde poti plasa rapid si o rezervare.

Iar daca vrei sa afli mai multe despre toate oportunitatile de distractie din Nisipurile de Aur, iti recomandam sa citesti si: Obiective turistice si alte atractii in statiunea Nisipurile de Aur, Bulgaria

7. Kaliakra Beach

Un hotel localizat intr-o statiune ideala pentru familiile cu copii, dar si destul de apropiata de casa – Albena. Kaliakra Beach Hotel este cotat cu 4 stele si se afla in nordul statiunii. Regimul de cazare este all inclusive, iar toti clientii cazati aici au asigurate la plaja sezlonguri si umbrele, dar si o intrare gratuita la parcul acvatic din statiune, AquaMania, daca sejurul este de minimum 7 nopti. 

La Kaliakra Beach Hotel exista si kids club – asa ca micutii tai se vor putea bucura de piscina cu minitobogane, animatie, disco pentru copii si loc de joaca. 

Gasesti aici toate informatiile de care ai nevoie pentru un sejur in Albena, la Kaliakra Beach Hotel. 

Bineinteles, iti recomandam sa te pui la curent si cu detalii referitoare la statiunea Albena, pe care le gasesti sintetizate intr-un articol separat, la noi pe blog: Aproape totul despre vacantele in Albena Bulgaria

8. Effect Algara Beach Hotel

Un hotel cotat cu 4 stele, localizat in linistita statiune Kranevo, la doar 500 de metri de centrul acesteia si destul de aproape de granita cu Romania.

Effect Algara Beach Hotel este genul de hotel potrivit in mod special celor care vor sa se relaxeze. Vei gasi aici o gradina foarte frumos amenajata si multe spatii verzi, cu locuri de cazare in 4 cladiri si alte 12 vile.

Regimul de cazare este ultra all inclusive, iar la capitolul activitati, sunt aproape zero sanse sa te plictisesti, caci atat adultii, cat si cei mici, se pot bucura de diverse programe de animatie si sporturi precum gimnastica acvatica si aerobica, volei, tenis, fotbal si multe altele.

La noi pe site te asteapta cele mai bune preturi pentru Effect Algara Beach Hotel, iar daca simti nevoia sa afli mai multe detalii despre atmosfera din Kranevo, ti-am pregatit pe blog si articolul: Despre statiunea Kranevo, Bulgaria. Ce trebuie sa stii daca mergi in vacanta aici

9. RIU Palace

Unul dintre cele mai noi hoteluri din Sunny Beach, RIU Palace are 5 stele, cazare all inclusive si spre deosebire de celelalte hoteluri, este Adults Only. Te poti relaxa la piscina exterioara cu bar, iar la piscina interioara te poti bucura si de jacuzzi. Ai la dispozitie si sala de fitness, dar si mai multe activitati sportive, iar la centrul SPA al hotelului te asteapta o diversitate de tratamente si terapii. Exista aici un restaurant principal, completat de inca 3 alte locuri in care poti manca: restaurantul snack Steakhouse, restaurantul “Krystal” Fusion si restaurantul Mediterranean.

Pe plaja ai la dispozitie sezlonguri, umbrele, dar si hamace gratuite (in limita locurilor disponibile).

Sigur, pentru ca Sunny Beach este cea mai animata statiune a litoralului, e posibil sa te intereseze si alte activitati pe care le ai la indemana in aceasta zona. In acest sens, iti recomandam sa citesti articolul: Ce poti sa faci in Sunny Beach. Activitati si atractii turistice in statiune

Poti sa citesti mai multe detalii despre RIU Palace Sunny Beach la noi pe site, unde te asteapta si o galerie foto mai cuprinzatoare.

10. Amelia Hotel

Revenim la statiunea Albena, unde mai iese in evidenta si hotelul Amelia, cotat cu 5 stele si localizat la o distanta de aproximativ 150 de metri de plaja.

Amelia se afla in centrul statiunii, a fost renovat in 2020 si printre atractiile principale de aici se numara si piscina infinity cu apa minerala, dar si diversitatea programelor de animatie pentru adulti si copii. Parcul acvatic Aquamania Albena se afla la 1,5 km de acest hotel, iar destul de aproape ai si Rezervatia Naturala Baltata, dar si Castelul Reginei Maria din Balcic (la 8 kilometri distanta).

Gasesti la noi pe site mai multe poze si oferte tentante pentru Amelia Hotel Albena!

Nu stii inca daca Albena e cea mai potrivita statiune pentru tine? Pe acest subiect, ti-ar putea fi de folos informatiile din articolul: Ce sa alegi intre Albena, Nisipurile de Aur si Sunny Beach? Cea mai frumoasa statiune din Bulgaria

11. Marina Royal Palace

Un hotel de 5 stele care face parte din complexul Duni Royal Resort, localizat in sudul litoralului bulgaresc, foarte aproape de plaja.

Vei gasi aici servicii si conditii foarte bune, intr-o locatie cu circuit inchis potrivita in mod special celor care cauta relaxare si liniste. Vei avea la indemana si parcul acvatic, SPA-ul, piscinele de la exterior si de la interior, dar si mai multe restaurante.

Hotelul este localizat foarte aproape de orasul vechi Sozopol, pe care-ti recomandam din suflet sa-l vizitezi, iar daca te afli in vacanta alaturi de cei mici, e posibil ca o vizita la apropiatul Castel Ravadinovo sa va fie pe plac.

Poti sa verifici preturile pentru un sejur all inclusive la Marina Royal Palace la noi pe site, iar la noi pe blog vei gasi si un articol dedicat exclusiv statiuni Duni: Statiunea Duni Bulgaria, perfecta pentru vacantele all inclusive familiilor cu copii

12. SOL Nessebar Palace

Un hotel de 5 stele apropiat de orasul vechi Nessebar (2 kilometri distanta) si extrem de potrivit celor care vor sa evite zonele aglomerate si agitatia din statiunile mari, SOL Nessebar Palace este asezat la doar 50 de metri de plaja. Este un hotel bun atat pentru cei care calatoresc in cuplu, cu prietenii sau cu micutii, mai ales ca include si un aquapark, un centru SPA, dar si o multime de spatii verzi.

Nu lipsesc de aici programele de animatie, piscina pentru copii, locurile de joaca si diversele activitati sportive.

Iti recomandam sa citesti si articolul: Despre Nessebar Bulgaria – una din cele mai importante atractii ale litoralului

Bineinteles, la noi pe site vei gasi toate informatiile de care ai nevoie pentru a-ti face o rezervare la SOL Nessebar Palace.

In loc de concluzie

Litoralul bulgaresc are o multime de hoteluri bune si foarte bune, asadar putem spune ca exista zeci, poate chiar sute de optiuni care pot fi pe placul tau si, in definitiv, aprecierea acestora tine de gusturile si asteptarile fiecaruia dintre noi. 

Hotelurile prezentate mai sus se numara printre unitatile de cazare care au primit feedback foarte bun din partea clientilor Travel Planner, iar daca simti ca exista si un alt hotel de la vecinii bulgari care merita inclus in acest top, asteptam cu interes si opinia ta!

Bineinteles, iti reamintim ca la noi pe site te asteapta cele mai bune propuneri pentru vacante litoral Bulgaria, cu o multime de hoteluri din care sa-l poti selecta usor pe cel potrivit cerintelor tale.

Travel Planner Conecteaza-te cu noi pentru o experiență completă!

Simplifici procesul de rezervare și ții legatura cu noi pentru oferte exclusive și informații de călătorie

sau
Login cu Facebook Login cu Google
Continuand, inseamna ca esti de acord cu Termenii de utilizare a site-ului si Politica de confidențialitate TravelPlanner.ro

Esti pe maini bune. Vezi ofertele si rezerva in siguranta la conditii super avantajoase.

Ai vazut ofertele noastre in Bulgaria?