Reteta de Mish Mash exact ca in Bulgaria, sa-ti aminteasca de vacanta 15 February 2021 Bulgaria Postat de Iulia Stanescu Ai mancat pana acum Mish Mash in vacantele tale din Bulgaria? Este o varianta vegetariana de oua batute si prajite, cu branza si ardei. Este specifica Bulgariei si nu contine gluten. Se serveste la micul dejun, deci nu uita sa o incerci cand pleci in concediu. Nu in ultimul rand, daca crezi ca-ti vom face atat de tare pofta de Mish Mash, incat sa vrei sa-l incerci chiar la el acasa, nu uita sa intri la noi pe site, unde vei gasi cele mai bune oferte de cazare la hoteluri de pe intreg litoralul bulgaresc! Ingrediente 2 linguri de ulei vegetal2 ardei grasi rosii2 ardei verzi rosii3 rosii fara seminte1 ceapa2 catei de usturoi6 oua2 linguri de patrunjel tocat200g de branza sirene sau fetasarepiper Mod de preparare Taie ardeii in cubulete. Apoi taie si rosiile in bucati mici. Intr-un vas, bate ouale cu sarea si adauga branza. Toaca ceapa si usturoiul marunt. Intr-o tigaie mare adauga uleiul, apoi pune ceapa si usturoiul si gateste timp de 2 minute sau pana cand ceapa s-a inmuiat, dar nu s-a prajit complet. Pune si ardeii si amesteca bine. Acopera si lasa sa se gateasca timp de 5 minute. Pune si rosiile, amesteca, acopera si lasa sa se mai gateasca inca 7 minute. Adauga apoi ouale si branza. Amesteca ocazional, pana cand mixtura nu mai este lichida. La final, pune patrunjelul si piperul si gateste inca un minut. Super oferte august Iti recomandam sa parcurgi si aceasta lista cu mancare traditionala bulgareasca si sa-ti alegi toate preparatele pe care iti doresti sa le incerci atunci cand mergi in vacanta. Alte articole care te-ar putea interesa Mancaruri traditionale bulgaresti. Care sunt preparatele pe care trebuie sa le incerci cand mergi in vacantaGastronomia bulgareasca si obiceiuri culinare din Bulgaria. Cum si ce se mananca in aceasta taraReteta de Mish Mash exact ca in Bulgaria, sa-ti aminteasca de vacantaCum se prepara celebra reteta de patatnik, placinta de cartofi din BulgariaCea mai simpla de reteta de Banitsa, placinta bulgareasca traditionalaReteta traditionala din Bulgaria: ghiveci manastiresc cu carne si orezReteta de musaca bulgareasca traditionala. O poate prepara oricineReteta de paine bulgareasca de Craciun. Cum se prepara Koledna PitkaCum e vinul in Bulgaria. Principalele regiuni viticole si cele mai bune vinuri bulgarestiRețetă Kyufte – chifteluțe bulgăreștiKavarma, celebra tocanita bulgareasca. Reteta originala si modul de preparareReteta traditionala de garash, tortul bulgaresc de ciocolata cu un gust exceptionalCe feluri de peste si fructe de mare din Marea Neagra poti manca pe litoralul bulgarescReteta originala de Tikvenik, placinta bulgareasca de dovleacReteta de salata bulgareasca de cartofi si cea mai simpla metoda de preparareSalata bulgareasca Kiopoolu cu vinete si ardei. Reteta originala si mod rapid de preparare