Reteta de Mish Mash exact ca in Bulgaria, sa-ti aminteasca de vacanta

Postat de

Ai mancat pana acum Mish Mash in vacantele tale din Bulgaria? Este o varianta vegetariana de oua batute si prajite, cu branza si ardei. Este specifica Bulgariei si nu contine gluten.

Se serveste la micul dejun, deci nu uita sa o incerci cand pleci in concediu.

Nu in ultimul rand, daca crezi ca-ti vom face atat de tare pofta de Mish Mash, incat sa vrei sa-l incerci chiar la el acasa, nu uita sa intri la noi pe site, unde vei gasi cele mai bune oferte de cazare la hoteluri de pe intreg litoralul bulgaresc!

Ingrediente

2 linguri de ulei vegetal
2 ardei grasi rosii
2 ardei verzi rosii
3 rosii fara seminte
1 ceapa
2 catei de usturoi
6 oua
2 linguri de patrunjel tocat
200g de branza sirene sau feta
sare
piper

Mod de preparare

Taie ardeii in cubulete. Apoi taie si rosiile in bucati mici.

Intr-un vas, bate ouale cu sarea si adauga branza.

Toaca ceapa si usturoiul marunt.

Intr-o tigaie mare adauga uleiul, apoi pune ceapa si usturoiul si gateste timp de 2 minute sau pana cand ceapa s-a inmuiat, dar nu s-a prajit complet.

Pune si ardeii si amesteca bine. Acopera si lasa sa se gateasca timp de 5 minute.

Pune si rosiile, amesteca, acopera si lasa sa se mai gateasca inca 7 minute.

Adauga apoi ouale si branza. Amesteca ocazional, pana cand mixtura nu mai este lichida.

La final, pune patrunjelul si piperul si gateste inca un minut.

Iti recomandam sa parcurgi si aceasta lista cu mancare traditionala bulgareasca si sa-ti alegi toate preparatele pe care iti doresti sa le incerci atunci cand mergi in vacanta.

Alte articole care te-ar putea interesa

Travel Planner Conecteaza-te cu noi pentru o experiență completă!

Simplifici procesul de rezervare și ții legatura cu noi pentru oferte exclusive și informații de călătorie

sau
Login cu Facebook Login cu Google
Continuand, inseamna ca esti de acord cu Termenii de utilizare a site-ului si Politica de confidențialitate TravelPlanner.ro