Reteta de Mish Mash exact ca in Bulgaria, sa-ti aminteasca de vacanta

Postat de

Ai mancat pana acum Mish Mash in vacantele tale din Bulgaria? Este o varianta vegetariana de oua batute si prajite, cu branza si ardei. Este specifica Bulgariei si nu contine gluten.

Se serveste la micul dejun, deci nu uita sa o incerci cand pleci in concediu.

Ingrediente

2 linguri de ulei vegetal
2 ardei grasi rosii
2 ardei verzi rosii
3 rosii fara seminte
1 ceapa
2 catei de usturoi
6 oua
2 linguri de patrunjel tocat
200g de branza sirene sau feta
sare
piper

Mod de preparare

Taie ardeii in cubulete. Apoi taie si rosiile in bucati mici.

Intr-un vas, bate ouale cu sarea si adauga branza.

Toaca ceapa si usturoiul marunt.

Intr-o tigaie mare adauga uleiul, apoi pune ceapa si usturoiul si gateste timp de 2 minute sau pana cand ceapa s-a inmuiat, dar nu s-a prajit complet.

Pune si ardeii si amesteca bine. Acopera si lasa sa se gateasca timp de 5 minute.

Pune si rosiile, amesteca, acopera si lasa sa se mai gateasca inca 7 minute.

Adauga apoi ouale si branza. Amesteca ocazional, pana cand mixtura nu mai este lichida.

La final, pune patrunjelul si piperul si gateste inca un minut.

Iti recomandam sa parcurgi si aceasta lista cu mancare traditionala bulgareasca si sa-ti alegi toate preparatele pe care iti doresti sa le incerci atunci cand mergi in vacanta.

Iar daca ti-am facut pofta de vacanta, rezerva-ti astazi ofertele early booking pentru Bulgaria, cu avans 0 si anulare superflexibila. Banii tai nu se pierd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Selectati optiunea antispam

>
Rezerva mai usor
Autentifica-te in aplicatia Travel Planner pentru a rezerva mai repede si pentru a primi pentru cele mai bune oferte.
Login cu Facebook Login cu Google
sau
Continuand, inseamna ca este de acord cu Termenii si Conditiile