Reteta de Mish Mash exact ca in Bulgaria, sa-ti aminteasca de vacanta

Postat de

Ai mancat pana acum Mish Mash in vacantele tale din Bulgaria? Este o varianta vegetariana de oua batute si prajite, cu branza si ardei. Este specifica Bulgariei si nu contine gluten.

Se serveste la micul dejun, deci nu uita sa o incerci cand pleci in concediu.

Ingrediente

2 linguri de ulei vegetal
2 ardei grasi rosii
2 ardei verzi rosii
3 rosii fara seminte
1 ceapa
2 catei de usturoi
6 oua
2 linguri de patrunjel tocat
200g de branza sirene sau feta
sare
piper

Mod de preparare

Taie ardeii in cubulete. Apoi taie si rosiile in bucati mici.

Intr-un vas, bate ouale cu sarea si adauga branza.

Toaca ceapa si usturoiul marunt.

Intr-o tigaie mare adauga uleiul, apoi pune ceapa si usturoiul si gateste timp de 2 minute sau pana cand ceapa s-a inmuiat, dar nu s-a prajit complet.

Pune si ardeii si amesteca bine. Acopera si lasa sa se gateasca timp de 5 minute.

Pune si rosiile, amesteca, acopera si lasa sa se mai gateasca inca 7 minute.

Adauga apoi ouale si branza. Amesteca ocazional, pana cand mixtura nu mai este lichida.

La final, pune patrunjelul si piperul si gateste inca un minut.

Iar daca ti-am facut pofta de vacanta, rezerva-ti astazi ofertele early booking pentru Bulgaria, cu avans 0 si anulare superflexibila. Banii tai nu se pierd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Selectati optiunea antispam

>