Top taverne Thassos. Care sunt cele mai renumite restaurante de pe insula

Insula Thassos este un magnet pentru turistii din toate colturile lumii, insa in mod categoric reprezinta un loc din ce in ce mai vizitat si de catre turistii romani, iar luand in considerare ca regimul tip all inclusive sau demipensiune se gaseste putin mai greu, oamenii manifesta interes ridicat pentru locurile in care ar putea sa ia masa. 

Stim cu totii ca bucataria traditionala greceasca este divina, iar faptul ca multe dintre tavernele si restaurantele insulei au in meniu atatea variante de peste si fructe de mare, multe chiar din productia locala, reprezinta un avantaj enorm. 

In acelasi timp, mai stim si ca in 2022, preturile au pornit pe o panta ascendenta in mai toate sectoarele, tendinte care se vor reflecta si in meniurile tavernelor, insa, speram noi, in limite agreabile. Mai ales din aceasta perspectiva, dar si din dorinta de a avea o experienta culinara cat mai placuta si implicit o vacanta petrecuta asa cum trebuie, este de preferat sa te indrepti catre locuri care au strans de-a lungul timpului mai multe recenzii pozitive decat negative. 

Vei gasi in acest articol o selectie a celor mai bine cotate taverne din Thassos, iar la noi pe site unele dintre cele mai bune oferte vacanta Thassos, la fix in cazul in care nu ti-ai rezervat pentru moment cazarea in aceasta insula greceasca, desi intentionezi ca in viitorul apropiat sa-ti petreci zilele libere aici.

Taverne Thassos la malul marii

Marea majoritate a restaurantelor si teraselor din Thassos sunt localizate in statiunile de la malul marii, insa acesta nu este neaparat un criteriu dupa care sa te ghidezi daca vrei sa mananci bine, pentru ca exista locuri cu mancare cel putin la fel de buna si in inima insulei, in satele de munte. E drept, acelea sunt mai putine si nu-ti vor oferi si view-ul cu marea la cativa metri distanta. 

Revenind la unele dintre cele mai bune taverne din Thassos localizate chiar pe malul marii, vom porni trecerea in revista incepand cu marele oras Limenas, urmand sa inconjuram insula pornind spre coasta de est si terminand cu cea de vest. 

Tavernele din Limenas sunt extrem de multe si ar insemna sa fim subiectivi daca ti-am indica un loc anume in care se mananca, in mod categoric, cel mai bine. Realitatea e ca sunt multe restaurante cu mancare foarte buna, cu peste proaspat, cu atat de multe preparate traditionale grecesti, ca ar fi greu sa poti gusta din toate intr-o singura vacanta, sau ai avea nevoie de un concediu de circa 3 luni in Thassos 🙂 

Totusi, exista o selectie a locurilor din Limenas care au primit multe review-uri pozitive pe Google, iar dintre acestea, iti poti indrepta atentia catre: 

  • Taverna Mouses – Localizata chiar in portul de feriboturi, cu meniu in limba romana, preparate traditionale grecesti, dar si pizza si paste in meniu. Portiile sunt descrise ca fiind mari, iar servirea relativ rapida. Poti alege si preparate la gratar, dar si fructe de mare gatite in toate felurile (calamar umplut, caracatita la gratar, midii in sos de vin). 
  • Taverna To Tavernaki, tot in apropierea portului, cu sute de recenzii pozitive si multe tipuri de peste si fructe de mare in meniu. 
  • Ambrosia Restaurant, asezat in aceeasi zona cu Taverna To Tavernaki, cu multe salate, aperitive grecesti, mancare gatita cu sos (musaca, kleftiko de miel sau de vita, vita in sos de rosii, etc).
  • Thassian Doukas, descris ca avand portii mari si un personal amabil, localizat tot la malul marii in Limenas. Printre preparate care au primit laude aici se numara supa de peste, calamarul umplut si mielul la cuptor cu cartofi. 
  • Mylos Restaurant, unul dintre restaurantele localizate central, in apropierea hotelului Angelica. In meniu vei regasi aperitive precum buyurdi, halloumi, chiftelute de dovlecei, vinete prajite, dovlecei pane, ciuperci umplute cu cascaval si bacon, iar la capitolul feluri principale, poti opta pentru un preparat traditional grecesc precum stifado de vita, papoutsaki, musaca, kleftiko de miel, dar si midii gatite in stil saganaki sau eventual un platou mix fish. 

La noi pe blog te asteapta un articol dedicat exclusiv tavernelor din Limenas, de unde poti afla mai multe informatii despre toate localurile mentionate mai sus, dar si alte variante de restaurante cu review-uri bune: Restaurante Limenas. Care sunt cele mai apreciate locuri de luat masa din capitala insulei Thassos

Thassian Doukas Limenas

Coborand pe coasta de est catre zona celebrei plaje Golden Beach, si aici vei intalni multe restaurante si taverne pentru toate gusturile. Fiind vorba despre o zona populara, cu zeci de unitati de cazare si care se aglomereaza destul de bine in plin sezon, optiunile in ceea ce priveste locurile de luat masa sunt foarte variate. 

Discutam practic despre portiunea dintre Chrysi Ammoudia si Skala Potamia, care include Golden Beach si implicit aceasta multime de restaurante. Locuri care au primit in ultimii ani review-uri majoritar pozitive sunt urmatoarele: 

  • Thalassa Taverna Resturant, aproape de mare, in zona Chrysi Ammoudia, cu preturi descrise ca fiind decente si apa, masline, ouzo si pepene din partea casei. Supa de fructe de mare cu crutoane, crevetii cu sos de unt si usturoi, calamarul umplut si pastele cu fructe de mare se numara printre preparatele care au primit laude aici. 
  • Pefka Golden Beach este o alta varianta de restaurant bun din aceasta zona, cu o nota de 4.4 din 5 pe Google si cu preparate precum souvlaki de porc, coaste de miel, piept de pui umplut, musaca, ardei umpluti, miel gatit in stil kleftiko, spaghete, peste si fructe de mare la gratar sau pane, dar si o multime de salate si aperitive. 

Putin mai jos, catre Skala Potamia, mai poti alege intre: 

  • Taverna Korali, pe care o vei gasi pe harti sub denumirea de “Korali Restaurant”, localizata la cateva sute de metri de portul vechi din Skala Potamia, are meniu in limba romana, o selectie variata de preparate traditionale si complimente pentru mielul preparat aici, dar si pentru vinul roze.
  • Thribas Tavern, localizata la circa 900 metri de portul vechi si putin mai departe de malul marii (in jur de 500 metri distanta), insa cu o nota mare pe Google (4,8 din 5) si cu portii generoase de mancare.  
  • Taverna Alkioni, pe care o vei gasi aproape de hotelul Motivo Thassos. Terasa este amenajata intr-o gradina umbrita, iar in serile de joi si de duminica poti asculta aici muzica greceasca live. 
  • Captain Fish Tavern, de unde nu lipsesc supele de peste si de creveti, carora li se adauga si alte feluri de supe precum cea de rosii, cea de pui si cea de fasole. Desi ai posibilitatea sa mananci o multime de feluri de peste, in cazul in care vrei sa optezi pentru preparate din carne te poti orienta si catre kebab de miel, souvlaki sau mix grill. 
  • Taverna Akrogiali, aflata in preajma restaurantului Captain Fish, are un meniu destul de bogat in peste si fructe de mare. Poti alege intre sea bass, peste spada, macrou, somon, creveti, caracatita, midii, sardine si multe altele. 
  • Taverna Nautilus, asezata in aceeasi zona cu taverna Korali, cu multe salate, inclusiv salata de scoici, dar si o lista variata de aperitive. In cazul in care iubesti fructele de mare, insa nu stii ce sa alegi din meniu, poti opta pentru un platou mix seafood aici. 
  • Taverna Krambousa, localizata tot relativ central in Skala Potamia, cu o selectie destul de bogata de aperitive (branza talagani la gratar, halloumi la gratar, feta in foietaj cu miere, ciuperci umplute cu creveti, nelipsitul tzatziki, felii de dovlecei pane, crochete de branza si multe altele). 

Evident, restaurantele din aceasta zona sunt cu mult mai numeroase si este foarte probabil sa gasesti si alte locuri in care se mananca bine. 

Te-ar putea interesa si: Taverne in Skala Potamia Thassos. Unde si ce poti manca daca esti cazat sau treci prin aceasta statiune

Captain Fish Tavern

Coborand pe coasta, urmeaza zona statiunii Kinira si implicit alte locuri in care se mananca bine, dupa cum au evaluat turistii care au vizitat aceste taverne in ultimii ani. Dintre acestea, poti arunca o privire pe meniurile de la:

Taverna Faros, cu un meniu bogat in aperitive (branza feta cu susan, branza feta la gratar, tzatziki, buyurdi, talagani, chiftelute de dovlecei) si in preparate din peste (sea bass, creveti prajiti, creveti saganaki sau la gratar, caracatita, peste spada, midii pane, midii la gratar, sardine, etc). Multe feluri regasite in meniu (in special mancarurile cu sos) sunt gatite intr-un cuptor traditional cu lemne. 

Din proprie experienta, iti putem spune ca sea bass-ul a fost delicios aici 🙂

Gasesti la noi pe blog un articol dedicat exclusiv acestei taverne: Taverna Faros din Kinira Thassos si tot ce trebuie sa stii despre o vizita aici

  • Taverna Giorgos, cu o nota de 4,7 din 5 pe Google, afacere de familie, cu preturi descrise ca fiind decente si personal amabil. Printre recomandarile celor care i-au calcat pragul se numara platoul mix fish, calamarul, pastele cu creveti si portiile de musaca. 
  • Taverna Sta Kala Kathoymena este un alt restaurant bine cotat din zona, unde te poti bucura si de mancare buna, dar si de o priveliste frumoasa catre mare. Se mananca bine aici, iar personalul este amabil, portiile sunt mari, iar printre preparatele care merita gustate se numara caracatita in sos de vin, calamarul umplut, scoicile saganaki si nu in ultimul rand, halvaua preparata de doamna Sophia. In septembrie 2022, o portie de caracatita in sos de vin, gatita de bunicul familiei, costa in jur de 17 euro. E drept, preturile sunt putin mai mari comparativ cu alte taverne, insa preparatul a fost delicios 🙂  
  • Agorastos Tavern are o nota de 4,7 din 5 si mancaruri cu multe laude la activ: cotletele de miel, dorada, frigarui cu fructe de mare, dar si caracatita si calamarul preparate la gratar.  
Dorada servita la Agorastos Tavern

Pe coasta de sud-est a insulei Thassos, in zona Aliki, ar mai fi cateva taverne care au strans de-a lungul timpului recenzii bune: 

  • Archóntissa, cu o nota de 4,5 din 5, asezata intr-o locatie cu priveliste de vis. E recomandat sa vii aici catre apus daca vrei sa pleci si cu niste poze frumoase.
  • Taverna Leonidas, cu o lista lunga de aperitive (tzatziki – 4 euro, salata de vinete – 4 euro, feta la gratar – 5 euro, buyurdi – 6 euro, flori de dovlecei pane – 6,50 euro, etc), dar si multe soiuri de peste, fructe de mare si preparate din carne la gratar. 
Leonidas Tavern

Tavernele din Potos sunt nenumarate, iar printre cele mai laudate se afla si: 

Taverna Irene este poate cea mai cunoscuta din Thassos pentru turistii romani. Se afla in centrul statiunii, chiar pe malul marii, a fost deschisa in 2000 de catre Kostas Melissopoulos si a devenit in timp unul dintre locurile faimoase, in care se mananca bine si in care esti primit asa cum se cuvine. Vei observa ca aceasta taverna este de regula ceva mai aglomerata comparativ cu restaurantele vecine.

Grecia este una din cele mai indragite destinatii de vacanta pentru romani. Daca doresti vacante in Grecia, inca prinzi reduceri pana la 20%! Orice s-ar intampla, esti protejat de ofertele superflexibile cu anulare gratuita!

Totusi, fiind un loc atat de popular, ia aminte ca daca te afli in vacanta in perioada iulie-august, ar trebui sa suni sa faci din timp o rezervare pentru a fi sigur ca prinzi o masa libera. 

La noi pe blog gasesti un articol cu mai multe informatii despre acest loc: Despre Taverna Irene Thassos, restaurantul din Potos devenit magnet pentru turistii romani

Alte restaurante din Potos cu recenzii bune mai sunt si: San Antonio Beach Restorant, Klimataria Tavern, Taverna Evros, Tavern Akrogiali

In Limenaria, optiunile in materie de locuri bune de luat masa sunt cel putin la fel de variate. La noi pe blog te asteapa o selectie a celor mai bine cotate restaurante din al doilea oras ca marime din Thassos: Ghid taverne in Limenaria Thassos. Care sunt locurile cu multe recomandari si ce poti manca la fiecare restaurant in parte

Dintre acestea, iti poti indrepta atentia catre una dintre urmatoarele: 

  • Taverna To Limani, cu sardine exceptionale la gratar, dupa spusele celor care au fost in ultima vreme aici, dar si o banala salata greceasca foarte gustoasa. Si aici se aglomereaza destul de tare in plin sezon, asadar e bine sa-ti faci o rezervare mai ales pentru masa de seara. 
  • Asterias Restaurant, asezat in zona de faleza si aproape de centrul orasului, cu o selectie interesanta de peste si fructe de mare si doua gazde (Maria si Kostas) descrise ca fiind foarte amabile. 
  • Taverna Agistri, care este localizata langa hotel Reverie, pe plaja. Si in acest caz, fructele de mare si soiurile diverse de peste sunt nelipsite din meniu. 
  • Taverna George, afacere de familie, unde merita sa incerci branza feta prajita, stifado, musaca, dar si caracatita in sos de vin.
  • Taverna Mouragio, care se remarca printr-o serie de retete mai speciale precum cea de pui gatit cu sos de struguri si ciuperci, alaturi de deja traditionalii creveti in stil saganaki si o multitudine de soiuri de pesti, printre care si fagri, barbun sau lup de mare. Vei gasi acest restaurant tot in zona falezei din Limenaria. 
  • Dionisos, care se afla in centrul orasului, aproape de sectia de politie, si unde merita incercate supa de peste (acompaniata de un ardei cat se poate de iute), gyros-ul, calamarul, dar si salata Dionisos. 
Asterias Restaurant

Daca ajungi in partea de sud-vest a insulei, vei avea si varianta de a lua masa in zona statiunii Skala Marion, unde se remarca, de asemenea, cateva locuri tentante pentru cei pofticiosi. 

Coralli Fish Tavern  este unul dintre restaurantele din Skala Marion, asezat chiar pe malul marii si cotat cu o nota de 4,7 din 5 si sute de recenzii pozitive. Avand in vedere ca e localizat chiar langa apa si ca mobilierul e in nuante de albastru cu alb – daca simtin nevoia unei taverne grecesti in adevaratul sens al cuvantului si care sa fie completata de un peisaj frumos, ai putea sa-i dai o sansa. 

In meniu gasesti de toate: salate, aperitive reci, aperitive calde, branzeturi preparate intr-o multime de feluri, fructe de mare si pesti de toate soiurile. 

Tot in apropierea acestui restaurant si tot in centrul statiunii Skala Marion vei mai gasi si Alfas Restaurant, dar si Taverna Armeno, ambele bine cotate. 

Am ajuns deja pe coasta de vest a insulei, iar in zona statiunii Skala Kallirachi se remarca, in mod evident, si alte restaurante bune. Dintre acestea, mai poti arunca o privire pe meniul celor de la To Palio Klisma Fish Tavern, iar daca pornesti mai sus, catre Skala Sotiros si ulterior catre Skala Prinos, te-ar mai putea interesa si preparatele celor de la Taverna Gourmet, Sti Sesoula Restaurant sau Taverna Nest

Putin mai sus de plaja Platana te asteapta Taverna Vicky, care a primit o nota de 4,7 din 5, cu pizza homemade descrisa ca fiind foarte gustoasa, supa de peste si diverse mancaruri traditionale si variante de peste proaspat. 

In apropierea plajei Arriba mai exista si Taverna Lykos, urmata de Porto Butterfly si de Pefkospilia Taverna, Sentido Tavern si Taverna Glifoneri, aceste ultime 3 sugestii fiind relativ apropiate de plaja Glifoneri, localizata in partea de nord vest a insulei, la distanta destul de mica de Limenas. 

Taverne Thassos localizate in sate de munte 

Asa cum spuneam inca de la inceput, nu este o regula ca tavernele cu mancare buna din Thassos sa fie neaparat localizate la malul marii, ba, din contra, s-ar putea sa fii surprins atunci când gusti un miel pregatit la protap, la una dintre cele mai celebre taverne din zona de munte a insulei. 

In satele traditionale mai dezvoltate, care sunt inca locuite, atat vara, cat si iarna, vei observa ca exista astfel de restaurante unde localnicii obisnuiesc sa-si dea intalnire. 

In satul Panagia, celebru deja pentru mai multe atractii precum Fabrica de ulei de masline Sotirelis, pestera Drakotrypa (pestera Dragonului) si pentru bisericile de aici, vei gasi si o serie de locuri unde se mananca bine. 

Utopia Restaurant-Winebar este una dintre sugestii, cu o nota de 4,8 din 5 pe Google si o priveliste catre mare cum rar iti este dat sa vezi, mai ales daca ai noroc sa prinzi loc in coltul cel bun al terasei 🙂 Restaurantul este amenajat intr-un stil modern, asadar nu te vei simti tocmai ca intr-o taverna traditionala, iar plating-ul este ceva mai deosebit. 

Iti recomandam sa faci o rezervare, mai ales daca vrei sa vii aici in plin sezon. De asemenea, e posibil ca preturile sa fie usor mai ridicate comparativ cu alte taverne clasice, insa multi spun ca efortul merita pentru ca mancarea este foarte buna, iar imprejurimile sunt wow. 

In satul de munte Theologos exista alte taverne traditionale ale caror preparate au fost, de-a lungul timpului, foarte laudate. 

Stelios Tavern este unul dintre locurile care au strans mii de recenzii si totodata un restaurant foarte indicat daca vrei sa incerci miel sau ied la protap. Vei gasi in meniu ambele variante, cu portii fie de 500 g, fie de 1 kg si servite alaturi de nelipsitii cartofi prajiti. Anul trecut (2021), o portie de 500g costa 12.50 euro, iar cea de 1 kg, 25 euro.

Sigur ca Stelios nu e singura taverna cu laude din acest sat de munte. Iatrou Tavern a strans si mai multe recenzii (cele doua sunt despartite de o distanta de doar 60 metri), iar Taverna Lampiris, dar si Taverna Augustos Fantastiko le fac concurenta. 

In satul Kastro vei gasi Kostas Tavern, unde unii dintre cei care i-au calcat pragul spun ca au mancat cel mai bun iaurt grecesc cu miere si nuci. Taverna are o nota de 4,7 din 5 si se afla chiar in centrul satului. 

In satul Maries poti lua masa la Taverna Petsas, din meniul careia nu lipsesc aperitivele de toate felurile, salatele, dar si mancarurile traditionale cu sos precum mancarea de fasole boabe si musacaua, alaturi de cateva dintre retetele bunicii de aici. 

In zona satelor Mikros Prinos si Megalos Prinos, corespondente directe cu Skala Prinos (unde se afla si al doilea port de feriboturi din Thassos) vei gasi si alte taverne bune precum: Restaurant Traditional Taverna, O Vasilis, Kazaviti (care a depasit o mie de recenzii), iar in oraselul Prinos (aflat ceva mai jos, catre mare, la circa 4-5 kilometri de aceste doua mici sate) te poti orienta catre Stone Oven, o cofetarie/patiserie cu produse traditionale descrise ca fiind delicioase. Atentie insa in zilele de luni, cand in acest orasel are loc targul saptamanal. In jurul orei 12 nu vei mai avea ce prajituri/dulciuri sa cumperi, caci stocurile se epuizeaza rapid. 

Tot pe acest subiect, al deliciilor pe care le poti savura in timpul vacantei tale in aceasta insula greceasca, ai putea folosi ca sursa de inspiratie si propunerile noastre de aici: 12 preparate culinare de neratat intr-o vacanta in Thassos

Restaurant O Vasilis

Baruri renumite in Thassos

Daca nu te afli in cautarea unui restaurant, ci vrei doar sa te orientezi catre un bar cool, eventual cu o priveliste spectaculoasa, unde sa poti savura linistit un cocktail si unde sa poti asculta o muzica buna, ai sanse destul de mari sa gasesti ceea ce-ti trebuie intr-unul dintre urmatoarele locuri, desigur, in functie de zona in care esti cazat sau zona pe care ai in plan sa o vizitezi in ziua respectiva: 

In Limenas, in zona vechiului port, unul dintre barurile celebre, care pune la dispozitia clientilor si o plaja amenajata cu sezlonguri si umbrele, este Karnagio Beach Bar. Desi vei gasi preturi putin mai ridicate comparativ cu alte terase, view-ul de aici este descris ca fiind superb, mai ales daca vii catre apus. 

Karnagio este un loc potrivit mai degraba pentru a savura un cocktail si a lua o gustare, decat pentru a lua masa, caci nu vei gasi meniu mancare traditionala greceasca in adevaratul sens al cuvantului. 

Fiind totusi un loc faimos, e necesar sa-ti faci rezervare din timp. 

Poti citi mai multe despre acest bar in articolul: Karnagio Thassos, barul din vechiul port Limenas cu o priveliste de exceptie

Plaja La Scala si al sau beach bar, localizate la o distanta de doar 4,2 kilometri de centrul orasului Limenas, pot fi o alta varianta de loc ceva mai pretentios, insa bine amenajat, in care poti sa bei un cocktail si sa te bucuri de peisaj. 

La Scala este amenajata frumos, cu un mobilier in stil exotic, cu mult lemn, umbrele de paie, nuante de bej si de alb, insa si preturile sunt putin mai ridicate comparativ cu alte locuri. 

Pachis Beach Bar, localizat chiar in dreptul plajei Pachis, este tot un loc frumos amenajat, la malul marii, ceea ce te poate ajuta sa combini perfect relaxarea de la bar, cu statul la plaja si balaceala in mare. Il vei gasi la o distanta de doar 6 kilometri de La Scala. 

Papu Beach Bar se afla in Skala Rachoni, are o nota de 4,7 din 5 si, la fel ca in cazul celorlalte, se afla chiar la malul marii, asadar, ce ti-ar putea trebui mai mult pentru o zi perfecta la plaja? In cazul in care ti se face foame, la Papu Bar vei gasi in meniu si diferite gustari precum salate, tortilla, pizza, salate de fructe, dar si iaurt grecesc cu miere si nuci, descrise de catre cei care au vizitat recent acest beach bar ca fiind gustoase. 

Natura Beach Bar este un alt bar deschis in apropierea plajei Dasilio, putin mai jos de Hotel Ilio Mare (in stanga, cum te uiti la mare). Locul nu este unul foarte aglomerat, nici macar in plin sezon. 

In zona Limenaria se remarca baruri mai bine cotate precum Istos Cafe Bar, Street Cafe Cocktail Bar (cu o nota foarte mare chiar, de 4,8 din 5), dar si Vanilla Beach Bar unde ai priveliste catre mare. 

Vanilla Beach Bar

In Potos, care este de altfel si cea mai animata statiune din insula, nu au cum sa lipseasca barurile, cele mai multe concentrate in apropierea Potos Beach. Aici poti alege intre Margarita Fresh All Day Bar, Boomerang Bar, Tropical bar Thasos sau Pool Bar AnnaStar, iar dupa ce treci de Potos si de Notos Beach vei gasi si Ammoudia Beach Bar

In zona Golden Beach vei gasi optiuni si mai diverse in ceea ce priveste barurile, toate apropiate de plaja. Intre cele care au primit recenzii bune se numara si Paralia Nouveau Beachbar, Golden Beach Bar, dar si Cielo Beach Bar

Cielo Beach Bar

In loc de concluzie 

Insula Thassos este extrem de ofertanta la capitolul gastronomie, mai ales ca gazduieste atat de multe locuri in care se mananca bine, astfel ca devine greu sa poti sa alcatuiesti un top al celor mai bune restaurante daca nu mananci inainte in multe dintre aceste locuri. 

Sunt restaurante tip afacere de familie, unde personalul chiar pune suflet in bunul mers al lucrurilor, sunt si locuri unde preturile au cunoscut cresteri, sunt si locuri unde turistii au avut experiente poate mai putin placute, iar daca se intampla sa-ti faci vacanta in Thassos si sa simti ca ai diferite sugestii pe acest subiect, asteptam cu mult interes si feedback-ul tau.

Iti reamintim ca la noi pe site te asteapta unele dintre cele mai bune oferte vacanta Thassos, cu zeci de hoteluri din toate colturile insulei si cu un proces de rezervare foarte simplu si rapid!

Travel Planner Conecteaza-te cu noi pentru o experiență completă!

Simplifici procesul de rezervare și ții legatura cu noi pentru oferte exclusive și informații de călătorie

sau
Login cu Facebook Login cu Google
Continuand, inseamna ca esti de acord cu Termenii de utilizare a site-ului si Politica de confidențialitate TravelPlanner.ro

Esti pe maini bune. Vezi ofertele si rezerva in siguranta la conditii super avantajoase.

Ai vazut ofertele noastre in Grecia?